Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)
Moderátor: Hasis
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
když by se lidi třeba zeptali pořadatelů, tak na konci dne udělali ze všech vjezdů výjezdy a nikoho nepouštěli dovnitřNTI píše:Zehlisku jsem nemel ale drzel jsem se planku kde byl k neuvereni uveden pouze jeden vyjezd .... vysledkem bylo 2 a 1/2 hodinove cekani
Nemluve o tom ze se postupne z jedne fronty vytvorila 4 prouda fronta
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
No právě proto jsem tamtudy nechtěl jet.. holt máte výhodu v tom, že máte off roadyF.N.T (Jergi) píše:Hehe, dost dobrý fotkyNejlepší na tom je, že vy jste tam s žehličkama čekali hodiny u výjezdu a my jsme s Eiffelem byli za 10 minut venku z letiště druhym výjezdem
Ale krapet mi prasklo lízátko no....
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion -
Návštěvník
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
to mi povidej, za ja stal v prostřednim pruhu a do toho výjezdu poušteli snad jen ten pruh nalevo, takže sem si tam stál asi hodinu, přijedu na konec fronty a voni mě pošlou zase do jiný fronty.. to mě poser.. tak sem jel zpátky ke sprintům, že si zajezdim na vodě a tam sem potkal dieselpower team, a když sme odjížděli tak už to bylo skoro volný..NTI píše:Zehlicku jsem nemel, ale drzel jsem se planku , kde byl k neuvereni uveden pouze jeden vyjezd.... vysledkem bylo 2 a 1/2 hodinove cekani
Nemluve o tom ze se postupne z jedne fronty vytvorila 4 prouda fronta
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
ted taková malinká otázka jak víš že mám auto těžký 900kg? to by mě zajímaloZemi píše:Hm asi jo... Co me deli od radosti jsou ty svody...Ritchma píše:kdybych si prd já, tak sem třetíZemi píše:Nebudu ti kazit radost z JASNEHO vitezstvi.Kdybych si bejval prdnul tak jsem na ctvrtym miste...
![]()
Hele ale jede nám to skoro stejně. Myslim že dát víc jízd tak jednou vyhraju já, pak zase ty........Sice mi to jede jako CRX VTEC, ale asi je to malo... Moc zajimavy ze auto s 150PS/900kg (H-vtec) jede "stejne" jako 120PS/935kg...
Pro pobaveni: http://zemi.ic.cz/CRX/Zemi,Hhvtec2xcrx.avi