takže jsme ještě stačili svačinuF.N.T (Jergi) píše:Hehe, dost dobrý fotkyNejlepší na tom je, že vy jste tam s žehličkama čekali hodiny u výjezdu a my jsme s Eiffelem byli za 10 minut venku z letiště druhym výjezdem
Ale krapet mi prasklo lízátko no....
Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)
Moderátor: Hasis
- NTI
- Kontaktovat uživatele:
Zehlicku jsem nemel, ale drzel jsem se planku , kde byl k neuvereni uveden pouze jeden vyjezd
.... vysledkem bylo 2 a 1/2 hodinove cekani 
Nemluve o tom ze se postupne z jedne fronty vytvorila 4 prouda fronta
Naposledy upravil(a) NTI dne 11 kvě 2005 16:48, celkem upraveno 1 x.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
když by se lidi třeba zeptali pořadatelů, tak na konci dne udělali ze všech vjezdů výjezdy a nikoho nepouštěli dovnitřNTI píše:Zehlisku jsem nemel ale drzel jsem se planku kde byl k neuvereni uveden pouze jeden vyjezd .... vysledkem bylo 2 a 1/2 hodinove cekani
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
No právě proto jsem tamtudy nechtěl jet.. holt máte výhodu v tom, že máte off roadyF.N.T (Jergi) píše:Hehe, dost dobrý fotkyNejlepší na tom je, že vy jste tam s žehličkama čekali hodiny u výjezdu a my jsme s Eiffelem byli za 10 minut venku z letiště druhym výjezdem
Ale krapet mi prasklo lízátko no....
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion - NTI
- Kontaktovat uživatele:
No mohli to do toho planku uvestEiffel píše:když by se lidi třeba zeptali pořadatelů, tak na konci dne udělali ze všech vjezdů výjezdy a nikoho nepouštěli dovnitřNTI píše:Zehlisku jsem nemel ale drzel jsem se planku kde byl k neuvereni uveden pouze jeden vyjezd .... vysledkem bylo 2 a 1/2 hodinove cekani
Jinak priste ... uz budu vedet co a jak
-
Návštěvník
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
to mi povidej, za ja stal v prostřednim pruhu a do toho výjezdu poušteli snad jen ten pruh nalevo, takže sem si tam stál asi hodinu, přijedu na konec fronty a voni mě pošlou zase do jiný fronty.. to mě poser.. tak sem jel zpátky ke sprintům, že si zajezdim na vodě a tam sem potkal dieselpower team, a když sme odjížděli tak už to bylo skoro volný..NTI píše:Zehlicku jsem nemel, ale drzel jsem se planku , kde byl k neuvereni uveden pouze jeden vyjezd.... vysledkem bylo 2 a 1/2 hodinove cekani
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
ted taková malinká otázka jak víš že mám auto těžký 900kg? to by mě zajímaloZemi píše:Hm asi jo... Co me deli od radosti jsou ty svody...Ritchma píše:kdybych si prd já, tak sem třetíZemi píše:Nebudu ti kazit radost z JASNEHO vitezstvi.Kdybych si bejval prdnul tak jsem na ctvrtym miste...
![]()
Hele ale jede nám to skoro stejně. Myslim že dát víc jízd tak jednou vyhraju já, pak zase ty........Sice mi to jede jako CRX VTEC, ale asi je to malo... Moc zajimavy ze auto s 150PS/900kg (H-vtec) jede "stejne" jako 120PS/935kg...
Pro pobaveni: http://zemi.ic.cz/CRX/Zemi,Hhvtec2xcrx.avi
- tunerka-celica
- Kontaktovat uživatele:
- tunerka-celica
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja si nic nedokazuju prece...H-Vtec píše:ted taková malinká otázka jak víš že mám auto těžký 900kg? to by mě zajímaloZemi píše:Hm asi jo... Co me deli od radosti jsou ty svody...Ritchma píše: kdybych si prd já, tak sem třetí![]()
Hele ale jede nám to skoro stejně. Myslim že dát víc jízd tak jednou vyhraju já, pak zase ty........Sice mi to jede jako CRX VTEC, ale asi je to malo... Moc zajimavy ze auto s 150PS/900kg (H-vtec) jede "stejne" jako 120PS/935kg...
Pro pobaveni: http://zemi.ic.cz/CRX/Zemi,Hhvtec2xcrx.avitak kastle je puvodně z D16Z5,mám v tom těžkej rám a větší kola jak ty,tak že se to trožku kompenzuje,myslim že kdybych tam měl slicky jako ty,tak je to uplně o něčem jiným
máš už udělanou hlavu,potom nějakej ten plnič tlaku paliva,tak že myslim že těch 120 koní co tady píšeš zase není trošku pravda,pokud vim,tak kdybych tady na foru trošku hledal,tak si někde psal že ted v tom máš asi tak 155 koní,ale pokud to byly jenom planý keci do větru,tak seš docela teda pohádkář
Já to mám v serii a to mi bohatě stačí.Nepotřebuju si nic dokazovat že sem nejrychlejší
Ale musim uznat 6e Ti to jede pěkně
K mym upravam: Aspon jsem zjistil ze se seriovym vyfukem toho moc nedokazu.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zaslal: pá březen 11, 2005 5:57 am
Tvoje slova... Myslim ze by to nebylo od veci mu neco doprat...
H-Vtec píše:Hochu hochu,děláš jako kdyby všichni nechali serioví motory a jedinej tys ho měl upravenej
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
jj moje slova,něco navíc motoru neuškodí,ale na prvním místě jsou prachy,ty se mi poslední dobou nějak vyhejbajZemi píše:Zaslal: pá březen 11, 2005 5:57 am
H-Vtec píše:Hochu hochu,děláš jako kdyby všichni nechali serioví motory a jedinej tys ho měl upravenej
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
napodobne.H-Vtec píše:jj moje slova,něco navíc motoru neuškodí,ale na prvním místě jsou prachy,ty se mi poslední dobou nějak vyhejbajZemi píše:Zaslal: pá březen 11, 2005 5:57 am
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to jsem byl já;Krosmen píše:to je můj tajnej fígl....Zemi píše:A radil bys ptakem...Krosmen píše:bych ho dal![]()
S prstem v nose
jel jsem sprint poprvé a moc se mi nevydařil start
Pumy tam byly ještě 2 - jedna s obsahem 1,4 (čas viz. výsledky) a s druhou, taky 1.7, jsem jel volnou jízdu; mladík se na mě usmíval a tvrdil, že v tom má "čip od wolfa" (myslel asi od Wolf Concept) a že má 145 HP !!! Docela hezky jsem mu to natřel a on pak na měřený sprinty radši vůbec nešel - když jsem ho potom potkal, tak tvrdil, že mu "přeskočili rozvody" ???!!!, tak že pro jistotu radši ani nejel ...
Krosmene ! - doufám, že se nějaký akci potkáme a že mi předvedeš, jak se sprintuje "s prstem v nose"