tunerka-celica píše:Dobrý....Fotky ani videa neobsahují měHlavně má nenasitné papání
hlavne ze porad jen jis

Moderátor: Hasis
Ja si nic nedokazuju prece...H-Vtec píše:ted taková malinká otázka jak víš že mám auto těžký 900kg? to by mě zajímaloZemi píše:Hm asi jo... Co me deli od radosti jsou ty svody...Ritchma píše: kdybych si prd já, tak sem třetí![]()
Hele ale jede nám to skoro stejně. Myslim že dát víc jízd tak jednou vyhraju já, pak zase ty........Sice mi to jede jako CRX VTEC, ale asi je to malo... Moc zajimavy ze auto s 150PS/900kg (H-vtec) jede "stejne" jako 120PS/935kg...
Pro pobaveni: http://zemi.ic.cz/CRX/Zemi,Hhvtec2xcrx.avitak kastle je puvodně z D16Z5,mám v tom těžkej rám a větší kola jak ty,tak že se to trožku kompenzuje,myslim že kdybych tam měl slicky jako ty,tak je to uplně o něčem jiným
máš už udělanou hlavu,potom nějakej ten plnič tlaku paliva,tak že myslim že těch 120 koní co tady píšeš zase není trošku pravda,pokud vim,tak kdybych tady na foru trošku hledal,tak si někde psal že ted v tom máš asi tak 155 koní,ale pokud to byly jenom planý keci do větru,tak seš docela teda pohádkář
Já to mám v serii a to mi bohatě stačí.Nepotřebuju si nic dokazovat že sem nejrychlejší
Ale musim uznat 6e Ti to jede pěkně
H-Vtec píše:Hochu hochu,děláš jako kdyby všichni nechali serioví motory a jedinej tys ho měl upravenej
jj moje slova,něco navíc motoru neuškodí,ale na prvním místě jsou prachy,ty se mi poslední dobou nějak vyhejbajZemi píše:Zaslal: pá březen 11, 2005 5:57 am
H-Vtec píše:Hochu hochu,děláš jako kdyby všichni nechali serioví motory a jedinej tys ho měl upravenej
Tvoje slova... Myslim ze by to nebylo od veci mu neco doprat...
napodobne.H-Vtec píše:jj moje slova,něco navíc motoru neuškodí,ale na prvním místě jsou prachy,ty se mi poslední dobou nějak vyhejbajZemi píše:Zaslal: pá březen 11, 2005 5:57 am
Tvoje slova... Myslim ze by to nebylo od veci mu neco doprat...
to jsem byl já;Krosmen píše:to je můj tajnej fígl....Zemi píše:A radil bys ptakem...Krosmen píše:bych ho dal![]()
S prstem v nose
Jo, jo, jo, konečně,Krosmen píše:Ten prst v nose budu muset někde natrénovat a ty sprity asi taky......![]()
![]()
Konečně je tady taky někdo další co má pumu!!!!!!!
heheTrhyy píše:To máš štěstí, že i když si usnula, tak že si jela pořád rovně a nikam si to nenabořila![]()
210 ale na zimacich se toho nejak vic vykouzlit nedaTrhyy píše:A kolik si z Celicy dostala?
SorryPet píše:No jo, když ty si byla mezi těma , kteří o půl 3 ráno už spaliJá našla u louče jen Yanka jáju a Marka a odtáhla je k nám ( 200m doprava)
Ehm nechci bejt slepici prdel, ale zdejsi clen "Leon4x4" tu "neco ma"... Zkus mu pisnout SZ... Pokud tam mas sičicí sedivou Supru tak se i on rad podiva...in0 píše:je k dispozici nejaky ftp?
ja to hostovat asi nejspis nebudu chtit, pac to bude docela velke a bude to tahat nejspis dost lidi.