BX nemá Hydroactive Hydroactive srovnává, nebo spíše zmírňuje naklánění vozů v zatáčkách a C5 už má Hydroactive III, který řídí elektronika a v zatáčkách přitvrdí nápravu a na rovince ji zase změkčí, sám si upravuje světlost vozu, podle stavu vozovky a rychlosti jízdy.
instalater píše:BX nemá Hydroactive Hydroactive srovnává, nebo spíše zmírňuje naklánění vozů v zatáčkách a C5 už má Hydroactive III, který řídí elektronika a v zatáčkách přitvrdí nápravu a na rovince ji zase změkčí, sám si upravuje světlost vozu, podle stavu vozovky a rychlosti jízdy.
no vidíš, jsem netušil že bxko nemá hydractiv ty videa jsou dobrý, jestli ti to nebude vadit, pošlu odkaz adminovi na xantiaklub. hezky by to doplnilo ten článek. http://www.xantiaclub.cz/view.php?cislo ... 2005051901.
Jo, ale 16 palcove jsou male, nejradeji bych tak 18-19, ale to bych neuzivil ty gumy atd. 17 jsou takovy rozumny kompromis. Mam kupce na ty sve 16, takze rozhodovani nebylo tezke, neco malo doplatit a je to. A mimochodem, uz jsem taky temer bez prace, diskoteky skoncily, novy majitel atd., takze tak.
mr.modena píše:auto trochu ztmav, ať je to přirozenější
presne tak ztmavit a bude
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Takže jsem byl na srazu Citroenu BX a autí sklidilo veliký úspěch. Nafotil jsem ho ze všech stran a fota jsou na mých stránkách, rubrika Exterier (v podpisu odkaz)Tady jedno foto jako návnada
Naposledy upravil(a) instalater dne 18 čer 2006 20:37, celkem upraveno 1 x.
je to fakt pekne udelany i kdyz tvarove se mne to auto nelibi, ale fakt uz by to chtelo ty kola a dozadu vymyslet nejaky jiny treba ciry svetla
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
To moje bývále opět vyhrálo 1 místo v kategorii nejlepší dojem auta .... ale to proto že jak pořadatelé zjistili počet bodů na mém autě, tak pro mne udělali spešl kategorii