Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Bylo to ok, mile me cele odpoledne prekvapilo. Skoda jen, ze neprijelo vice klubu.
Vyvi>Se Zemim jsem se uz dlouho nebavil. Jen vim, ze poridil svody 4-1 na civica a ma je ukrutne nizko, takze mel problemy se skrtanim trubek o cestu. Co jsme se bavili, tak stejne jako ja nepoznal zadny razantni nastup vykonu nebo kroutaku. Jde to vsechno pomalinku, kousek po kousku.
Aladin> Jo, jo, byl jsem tam. SLYmak project je v garazi se sundanou prevodovkou. Upgraduju setrvacnik z novejsiho modelu CRX s vetsi treci plochou 212mm. K tomu prijde performance lamela s Xtream Heavy Duty pritlacakem od ACT. Uz by to melo dokazat prenest vsechnu silu na cestu a ne jako minule, ze se spojka jen protocila a nic.
Vyvi>Se Zemim jsem se uz dlouho nebavil. Jen vim, ze poridil svody 4-1 na civica a ma je ukrutne nizko, takze mel problemy se skrtanim trubek o cestu. Co jsme se bavili, tak stejne jako ja nepoznal zadny razantni nastup vykonu nebo kroutaku. Jde to vsechno pomalinku, kousek po kousku.
Aladin> Jo, jo, byl jsem tam. SLYmak project je v garazi se sundanou prevodovkou. Upgraduju setrvacnik z novejsiho modelu CRX s vetsi treci plochou 212mm. K tomu prijde performance lamela s Xtream Heavy Duty pritlacakem od ACT. Uz by to melo dokazat prenest vsechnu silu na cestu a ne jako minule, ze se spojka jen protocila a nic.
Live4Ride Syndicate
2Sly: Tak to si propás jednu novinečku.....
Pročti si tohle,uvidíš do čeho se Zemi pouští
viewtopic.php?t=18091&start=0
Pročti si tohle,uvidíš do čeho se Zemi pouští

viewtopic.php?t=18091&start=0
das Auto
některé určitě odradil odpolední "deštík"Sly píše:Bylo to ok, mile me cele odpoledne prekvapilo. Skoda jen, ze neprijelo vice klubu.

ani jsi mě tam nikde nazahlídl? Celý v oranžovém= jáSly píše:Vyvi> Zemak si koupil novou karu, no tak to cumimVypada drave. Cca 160 hp serie, 1.6, zadokolka. No hodne slusny drifter
Aladin> Tak to uz si nevzpominam. Kazdopadne je to mozne. Ja se tech smsek nezbavim. Cerveny Transporter patri taky mezi nase D2D klenoty

Aladin> Ja se koukal spis po autech, nez po lidech. I kdyz, ehm..

Lubo> Zdaaaaaaaar. Tak koukam, ze jsi zvladl cestu na letiste bez mikrospanku. pekne se priprav na dnesni D2D Fast and Furious session.
Martin s Dankem si ted valeji sunky na Kalichove jezeru a bali tam buchty. To je hnus, velebnosti

Lubo> Zdaaaaaaaar. Tak koukam, ze jsi zvladl cestu na letiste bez mikrospanku. pekne se priprav na dnesni D2D Fast and Furious session.

Martin s Dankem si ted valeji sunky na Kalichove jezeru a bali tam buchty. To je hnus, velebnosti

Live4Ride Syndicate
Tak dnesni meeting se, podle meho nazoru, vyvedl. Paradni projizdka Bohuminem. Tomasovo Suberu je psycho. Dan jel za nama a kolem nadrazi jsme to udajne brali temer driftem. A k tomu jeste psssssss, psssssssss, psssssssss. Z toho proste ucuravam.
Projekce byla okay. Bohuzel si myslim, ze zvuk nema jeste 100% vychytany. Bedny nebyly asi idealne rozmistene, takze surround 7.2 (bylo to 7.2?) jsem uplne nevnimal. Kazdopadne je to novy projekt a casem to urcite vykuti. Sal zatim nema uplne dodelany. Kavarna je podle me ve velmi prijemnem duchu. Dobre se tam smazi po siti.
Takze ted uz jen Chorvatsko a potom dalsi akcicka. Tentokrat bude lehce adrenalinova
Uz se tesiiiiiiim 
Projekce byla okay. Bohuzel si myslim, ze zvuk nema jeste 100% vychytany. Bedny nebyly asi idealne rozmistene, takze surround 7.2 (bylo to 7.2?) jsem uplne nevnimal. Kazdopadne je to novy projekt a casem to urcite vykuti. Sal zatim nema uplne dodelany. Kavarna je podle me ve velmi prijemnem duchu. Dobre se tam smazi po siti.
Takze ted uz jen Chorvatsko a potom dalsi akcicka. Tentokrat bude lehce adrenalinova

Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jj ... akce gut !Sly píše:Tak dnesni meeting se, podle meho nazoru, vyvedl. Paradni projizdka Bohuminem. Tomasovo Suberu je psycho. Dan jel za nama a kolem nadrazi jsme to udajne brali temer driftem. A k tomu jeste psssssss, psssssssss, psssssssss. Z toho proste ucuravam.
Takze ted uz jen Chorvatsko a potom dalsi akcicka. Tentokrat bude lehce adrenalinovaUz se tesiiiiiiim
7.1 to je

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Koukam na celni papiry a u cla mam 0 ,-. Zapocitali jen DPH. Pak je tu jeste SPD a tam je taky 0 ,-. No kazdopadne to zadupal prodejce. Byl jsem s nim domluveny na Gift a bez faktur. Jako gift to poslal, ale bohuzel pribalil i fakturu. Nevim, jestli si to neuvedomil nebo co. U svodu to bylo v pohode. Bez vseho a proslo to. Zitra mu to trosku vytmavim. Kazdopadne z ni mam radost. Dokonce jsem kvuli ni i upgradoval setrvacnik z 200mm na 212mm. Je to Xtreme Heavy Duty pritlacak s SFI specifikacemi. Lamela je Performance se stejnou specifikaci. U pritlacaku udava vyrobce 100% more clamping force over the stock. Meli jeste o 48% a 52%. Zivotnost je udavana taky vyssi. Zvazoval jsem mezi keramickou lamelou 6 pads a touhle. Nakonec jsem se po rozhovoru s klukama rozhodl pro Performance. Byla dokonce drazsi, nez keramika, coz me celkem prekvapilo.
Tome> Kolik vysel kit tebe, pokud je to zverejnitelna castka
? Predpokladam, ze jsi ho objednaval v Evrope. V cesku jsem bohuzel ACT nevidel. Jen seriove, Luky, Sachsy a snad jeste Feroda, ale ty pouze oblozeni. Premyslel jsem o Exedy, pripadne Centerforce a na zaklade par odornych for se rozhodl pro ACT. Doufam, ze jsem zvolil dobre.
Tome> Kolik vysel kit tebe, pokud je to zverejnitelna castka

Live4Ride Syndicate
Koukal jsem na ten PayPal. Abych rekl pravdu, neni mi to moc jasne. Pisou, ze je mozne provadet platby pomoci kreditni i debetni karty, vcetne bankovnich prevodu. Jsou tam 3 typy uctu. Bankovni prevody jsem nenasel ani u jednoho. U Personal account pisi, ze neni mozne pouzit kreditni, ani debetni kartu. Dalsi dva ucty uz maji nejake nadstandardni funkce, takze predpokladam, ze budou nejakym zpusobem placene.. 
Live4Ride Syndicate
D2D...co vy na ty Slušovice??? Nepřidáte se taky? Program vypadá dobře a není to daleko.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jel bych ...... ale za 3 hodky zapnu alarm a monitoring GPRS sveho bytecku (skurvysyni nikdy nespi ) a letiiiiiiiim na dovcuDolph píše:D2D...co vy na ty Slušovice??? Nepřidáte se taky? Program vypadá dobře a není to daleko.

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem