Upravy Lady 21053

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

i.m.a.c
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od i.m.a.c »

OndrejGTi píše:lenze ono mu to po 1 km zastalo a bez sance natocit :D vecer sme to dotiahli domov, dnes to dostanem do firmy, vypustim nadrz a dam 95 (alebo skusim shell v-power, ak ho este maju...) naftu dam do avie..... pocul som ze auta zeru aj naftu len trochu horsie, ale toto nechce vobec ani raz odpalit, akoby si mu dal vodu....
aha :) tak to je videt ze skodovka dokaze jezdit na vsecko :)
only Hyundai Sonata GLS 2.0i/140PS

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

já s mojí tehdejší shade na pole taky jeudil na naftu:lol: hulilo to jako avie a jelo hůř než jawa 21pionýr....ale jelo to. mě žigul jako ničím nenadchnul, lae měl by být stejnej s fiatem 125p? ne? a do těhle fiatů se dávali 2L 120ps motory, mělo to kotouče na všech čtyrech kolech. to by byla paráda, hlavně se mi líbylo origo laminátový rozšíření kastle, vypadalo to fakt luxussně. a cö by se mi taky líbylo na žígu, pořádnej výfuck....kdyby byly svody a pak už jen roura až dozadu, tka by to mělo naprosto kouzelnej zvuk..sice by to trošku víc papalo, lae třeba by to jelo o něco líp. jako u shadiny, stačí dát aspoň1m dlouhou rouru a jede to jako svině, seriový fávo engine dokáže točit 7000rpm na 3q....
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

i.m.a.c píše: aha :) tak to je videt ze skodovka dokaze jezdit na vsecko :)
a videl si uz zigulca na vodku? :lol:
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Dejv píše:já s mojí tehdejší shade na pole taky jeudil na naftu:lol: hulilo to jako avie a jelo hůř než jawa 21pionýr....ale jelo to. mě žigul jako ničím nenadchnul, lae měl by být stejnej s fiatem 125p? ne? a do těhle fiatů se dávali 2L 120ps motory, mělo to kotouče na všech čtyrech kolech. to by byla paráda, hlavně se mi líbylo origo laminátový rozšíření kastle, vypadalo to fakt luxussně. a cö by se mi taky líbylo na žígu, pořádnej výfuck....kdyby byly svody a pak už jen roura až dozadu, tka by to mělo naprosto kouzelnej zvuk..sice by to trošku víc papalo, lae třeba by to jelo o něco líp. jako u shadiny, stačí dát aspoň1m dlouhou rouru a jede to jako svině, seriový fávo engine dokáže točit 7000rpm na 3q....
Lada 210X vznikla vlastne odkupenim licencie (alebo dohodou) na fiat 125 a jeho naslednou upravou pre tazsie podmienky (aby sa viac podobal tanku :D -spevnenie celej karoserie.....) 1 ceska firma tam robila aj silnejsie motory (myslim cca 120 a 140ps) a davali sa aj wankelove motory (maximalka cca 200+km/h u starsich typov, hlavne pre vojsko, policiu.... :lol:, neskor samary s wankelom)
Raz som mal ladu chvilu aj bez vyfuku a zvodov. Na volnobehu to islo ako poriadny zetor a ked som pridal tak ako dragster :lol: policajti by mali radost :lol:
-inak auto je uz rozbehane. trochu trvalo kym sa to dostalo trosku do celeho karburatora, ale potom naskocil. nedavno sme menili baterku tak je tam 62Ah a tocila perfektne. este sa vymenila 1 sviecka, lebo bola poskodena. Nevie niekto o 16V hlave na Ladu? existuje to na 100%, len ci to aj niekto chce predat :roll: Inak na nakladaci sa nam sekol motor. Je tam nejaky zetor a uplne ho zatalo, takze sa pozrieme do utrob....
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

jj, o tom fiatu sem začal mluvit, protože se mi strašně líbí a zadruhý prot že můj děda vlastnil žigula ještě s kulatýma světlama já nevím jak se to označovalo, ale někdo do toho auta dal právě ten¨2.0L a jezdilo to přesně 210km/h. ve předu 4pístky značky brembo a vzádu jen 2pístky, lae tkay brembo. bylo to od nějakýho vlivnějšího pána z mladé boleslavi co dělal jednoho z šéfů motorsportu. byla to skutečně super kára, když děda zemřel tak ji dostal otec a ten z důvodů nenažranosti týhle káry ji prodal a koupil formana,ale ten žigul se dostal do pazour jednomu zedníkovi,pak truhlářoj a nakonec žigul skončil na švestce,lae takovým způsobem že se rozlítnul celej blok motoru a převodovka nacpaná až v kufru. samozřejmě řidič nepřežil :cry:

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

jo a ještě dodatek všechny použité úpravy byly oficiálně povoleny,schváleny a zapsány v tp, včetně možnosti 15'' kol na kterých mohli být nasazeny pneu 205/55

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Kamarat vravel, ze na Ladach su vpredu 0.5cm podlozky, tak som pozrel na starej a fakt tam boli. On ich ma na honde civic (tiez z lady) Vybral som ich, vybrusil, zarovnal, nastriekal a hodil na zadnu napravu novej. Ak este nejake zozeniem, tak tam pojdu lebo je to este stale dost vnutri, ale bude treba dlhsie sroby. Maly opticky rozdiel som vsak postrehol uz teraz.
Přílohy
Na koleseach, 1 skrutka chybala tak po nu siel brat....
Na koleseach, 1 skrutka chybala tak po nu siel brat....
podlozky2.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1478 x
Vybrusene, zarovnane, nastriekane AL sprejom
Vybrusene, zarovnane, nastriekane AL sprejom
podlozky1.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1478 x

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Pro zajímavost www.lada-forever.wz.cz
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Dnes som susedovi za 100sk vybral za zo sodovky elektronicky tachometer (starsi kruhovy,24 LEDiek+3 ako kontrolky stavu baterky, max 6000ot/min) Otvoril som kapotu, pripojil som ho na +,- a 1 kontakt na cievke. Po chvili skusania sa rozbehol. Na skusku som motor vytocil co to da a bolo tam cca 4500-5000 ot/min. Vtom sa z motora zaprasilo, riadna kopa dymu, smrad spalenej gumy.... (v tej chvili mi nebolo vsetko jedno-sedel som v aute, tak ako 1. ma napadno ze sa poskodila hlava) Nastastie to bol len klinovy remen ktory pohanal alternator a vodne cerpadlo- otocilo ho, lebo bol slabo naspanovany. Otocil som ho a napnul. Idem tam ten otackomer dat a potom hodim aj fotky. Inak v srotovisku maju kusok nejakej lady, tak si z nej asi pojdem vybrat dalsie 2 podlozky. :lol:

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

kupil som tesnenie pod viko ventilov, tak sa zajtra (ak bude cas) pojde nastavit ich vola.

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Ventile su nastavene, naspanovana rozvodova retaz. Tu je ten otackomer. Zacal nam prefukovat 1 z tlmicov, tak bol nhradeny rurou.... :lol: Teraz sa riesia brzdy, pojde sa na STK...
Přílohy
DSCN4911.JPG
DSCN4911.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1403 x
DSCN4910.JPG
DSCN4910.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1403 x
DSCN4907.JPG
DSCN4907.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1403 x

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Tak dnes ju bol otec dat nastavit (predstih a karburator) a vysledok? ide nadherne, ziadne trhanie, normalne taha aj pri dost nizkych otackach.... ide sa na nej perfektne :ufo:
Ale nieje vsetko OK.... autu skoncila STK, tak sa mi este nezdaju uz len brzdy. Ide o to, ze ked pribrzdujem, o dost skor zacne brzdit smykom 1 zadne koleso. Bude to tym obmedzovacom tlaku? Potrebujem vediet ci su brdy zadnych kolies prepojene, alebo ten obmedzovac pracuje s kazdym zvlast :? (myslim ze na aute je dvojokruhovy brzdovy system a kazdy okruh by mal zaberat krizovo 1 predne a 1 zadne koleso, ci nie?)

Ozaj tu som to este nepisal, ale uz som si bol na policii po novy vodicak, tak hned sa lepsie jazdi 8)

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Jenky píše:Maximalku neskousel ma velkou vuli v rizeni a neukociroval da se stim jet tech 160 v poho on mu to ten chlapek tak vysteloval ze to toci 6500rpm to sem taky nechapal fakt husty 8) Jinak ted chce odlehcit setrvak prej to potom pujde jeste rychlejs do otacek 8)
:shock: az teraz ked som si namontoval ten moj otackomes som zistil, preco by ta jeho mohla ist na 3 aj tych 120.... 6500 je uz fakt dost.... to by som len na nastelovanie nepovedal, nema tam nieco ine? (vacku, odlahcene piesty, kluky....)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

OndrejGTi píše: zacne brzdit smykom 1 zadne koleso. Bude to tym obmedzovacom tlaku? Potrebujem vediet ci su brdy zadnych kolies prepojene, alebo ten obmedzovac pracuje s kazdym zvlast :? (myslim ze na aute je dvojokruhovy brzdovy system a kazdy okruh by mal zaberat krizovo 1 predne a 1 zadne koleso, ci nie?)
VAZ měl okruhy přední + zadní.
Omezovač tlaku působil na celý zadní okruh, měl jsem to na 2106 a 2105.

Pokud chceš vědět přesně tahle věci, zkus nějaké stránky LADA.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

DSCN4910.JPG
to je diesel :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

tojebordel píše:DSCN4910.JPG
to je diesel :lol:
ee, to je moj volnobeh :lol:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

tak nedavno Lade nejako zacali oci a vnutorne svetlo svietit do modra :) foto dodam. OndrejGTi

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

A dnes som zacal disky davat do ciernej, lebo ta strieborna sa mi nejako neviela, bolo to odflaknute, spinila sa, lupala..... Tiez som prebrusil krytky zadnych svetiel SPZky, tak teraz vpohode osvetlia aj otvoreny kufor... JA viem, fotky budu.... Mam taky navrh na kolesa, ze by som dal limec na strieborno.... uvidim, urobim fotomontaz a dam hlasovanie 8)

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

foto:
Přílohy
vnutorne osvetlenie
vnutorne osvetlenie
DSCN4923.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1428 x
svetla...
svetla...
DSCN4926.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1428 x

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Riesia sa disky: viewtopic.php?p=525877#525877 HLASUJTE, PISTE NAVRHY / FOTONAVRHY!!!
Dakujem.

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

tak dnes som nahodil 1 upraveny naboj a objednal som 8KS srobov o 2cm dlhsich ak originaly (mozno vezmem este dlhsie...). Skusali sme nahodit ten elektron, ale su tam dost velke problemy s priestorom pod blatnikom. Kazde koleso budeme musiet vytiahnut asi tak o 2-3cm. Zajtra idem zhanat nejake podlozky :roll: Velmi by pomohla vymena pneumatik za mensie. Kto ma, nech sa prosim pozrie na: viewtopic.php?p=529817#529817

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Takze z elektronov nic nebude, hlavne koli tomu ze sa tam nevojdu bez vaznejsich uprav, nieje to moje vlastne auto a ani financie na upravy by neboli, nakolko mam uz rozrobeny dost nakladny projekt ( viewtopic.php?t=14693&postdays=0&postorder=asc&start=30 ) Je to skoda, ale bola by to asi nerozvaznost chciet ich tam narvat za kazdu cenu. :( Mozno inokedy, ale uz asi radsej 14"....

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Jenky píše:Maximalku neskousel ma velkou vuli v rizeni a neukociroval da se stim jet tech 160 v poho on mu to ten chlapek tak vysteloval ze to toci 6500rpm to sem taky nechapal fakt husty 8) Jinak ted chce odlehcit setrvak prej to potom pujde jeste rychlejs do otacek 8)
tak co nam nedavno nastavovali ten predstih a karburator, len tak nahodou mi noha otazela na plyne a vytocil som cca 6000 8) dost ze som to skusil az tak neskoro od toho nastavenia a celkom nahodou.... to vlastne potvrdzuje ze ten tvoj kamarat moze mat 6500 (len si vezmi ze nastelovanim som presiel ja max otacky z cca 4600 na skoro 6000 :shock: :shock: :shock: ) Ozaj ma ten tvoj kamarat nieco upravene ? (ojnice, piesty,kluku?) Pri tych 6000 to uz revalo fakt riadne a potreboval by som vediet ci to ten motor vydrzi, ked ho vytocim tak na 3 sekundy.... myslim ze by malo, ale nechcem aby ho roztrhlo alebo co.... v tom ci mozem chvilu podrzat plyn na podlahe (ci to vydrzi motor) som lama, poradte :roll:

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

tak Lada dostala nove zimne zadne pneu http://www.matador.sk/index.cfm?Module= ... age&s=MP55 rozmer 165-13.... trochu balony, ale ja som nevyberal.... zatial zadne, neskor mozno aj front.

Komár 1981
Kontaktovat uživatele:

Re: Upravy Lady 21053

Příspěvek od Komár 1981 »

:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!
::

Obrázek

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

obycajne lestene disky?/elektrony? vidim ze to bude asi skoda, zeby tvoja?

Bobotct
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobotct »

Nechtěl bych se s tim dřít
T.C.T.na cestách...

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Tak som otcovi urobil darcek- zadne plato. Su v nom 2x ALPHARD ETP-1610 a hra to podla mna velmi pekne (konecne viem co je to rezonovanie SPZky :lol: ) Je to drevotrieska, potahovy koberec a cele je to prikrutene k staremu platu (je to urobene tak aby to donho presne sadlo, to stare ma vytvarovanu taku priehlbinu...) a ku karoserii. Tiez dostala Lada nove 3. brzdove svetlo (26xLED)
Přílohy
plato
plato
DSCN5397.JPG (21.12 KiB) Zobrazeno 1295 x
plato...
plato...
DSCN5387.JPG (14.63 KiB) Zobrazeno 1294 x
3 brzdove svetlo
3 brzdove svetlo
DSCN5385.JPG (27.01 KiB) Zobrazeno 1295 x

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Sákryš to je přece pořádnej kus dobře odvedený práce... Lada neLada. Já mám prastarýho bavoráka a potřebuje udělat stejné práce - s jedním rozdílem - nemám prostory a vybavení. Celá moje dílna se nachází v kufru toho bavora a prostory kolem nejsou taky zrovna ideální. Viz foto. A nutné klempířské práce mi žádný klemprda nechce udělat páč se toho bojej. :twisted: :twisted: :twisted:
Přílohy
B(19).jpg
B(19).jpg (35.94 KiB) Zobrazeno 1280 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“