Dejv píše:já s mojí tehdejší shade na pole taky jeudil na naftu:lol: hulilo to jako avie a jelo hůř než jawa 21pionýr....ale jelo to. mě žigul jako ničím nenadchnul, lae měl by být stejnej s fiatem 125p? ne? a do těhle fiatů se dávali 2L 120ps motory, mělo to kotouče na všech čtyrech kolech. to by byla paráda, hlavně se mi líbylo origo laminátový rozšíření kastle, vypadalo to fakt luxussně. a cö by se mi taky líbylo na žígu, pořádnej výfuck....kdyby byly svody a pak už jen roura až dozadu, tka by to mělo naprosto kouzelnej zvuk..sice by to trošku víc papalo, lae třeba by to jelo o něco líp. jako u shadiny, stačí dát aspoň1m dlouhou rouru a jede to jako svině, seriový fávo engine dokáže točit 7000rpm na 3q....
Lada 210X vznikla vlastne odkupenim licencie (alebo dohodou) na fiat 125 a jeho naslednou upravou pre tazsie podmienky (aby sa viac podobal tanku

-spevnenie celej karoserie.....) 1 ceska firma tam robila aj silnejsie motory (myslim cca 120 a 140ps) a davali sa aj wankelove motory (maximalka cca 200+km/h u starsich typov, hlavne pre vojsko, policiu....

, neskor samary s wankelom)
Raz som mal ladu chvilu aj bez vyfuku a zvodov. Na volnobehu to islo ako poriadny zetor a ked som pridal tak ako dragster

policajti by mali radost
-inak auto je uz rozbehane. trochu trvalo kym sa to dostalo trosku do celeho karburatora, ale potom naskocil. nedavno sme menili baterku tak je tam 62Ah a tocila perfektne. este sa vymenila 1 sviecka, lebo bola poskodena. Nevie niekto o 16V hlave na Ladu? existuje to na 100%, len ci to aj niekto chce predat

Inak na nakladaci sa nam sekol motor. Je tam nejaky zetor a uplne ho zatalo, takze sa pozrieme do utrob....