prodam je ...... nabidni cenu na SZ (nejlepe prijed kouknout na jejich stav)Anonymous píše:Hodily by se mi ty sedačky nechceš je prodat?JP z MCTC
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
kdyz stihnu do Koprivnice dat novou spojku tak bych to rad otestovalDolph píše:Tak končně ho máš...Myslím,že golfik nebude stačit swiftovi...Já mám sice 15.6s na 400m,ale swift to bude dělat tak kolem 15s

jinak 15 sekund ...... mozna ale spise vysokych patnact

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Já taky chci slicky,ale na 14" kola a ty nemůžu sehnat na 5x100 

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
..........................Dolph píše:Já taky chci slicky,ale na 14" kola a ty nemůžu sehnat na 5x100

nebo na www.allegro.pl nebo na www.ebay.de
http://motors.listings.ebay.de/_Felgen_ ... sofocusZpf
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
uz mam nakoupeno : podvozek koni, predni i zadni kotouce a desky, rozvodak a kladku, komplet spojku, elektrony .........Sly píše:Ono bude zalezet na casomire a taky co do neho nacpes, ale troufam si tzvrdit, ze pujde pod 15.
Na 200m uz upraveny, na slickach by mohl mit pod cca 9,5s.

a ted schuti do pracetomoking píše:uz mam nakoupeno : podvozek koni, predni i zadni kotouce a desky, rozvodak a kladku, komplet spojku, elektrony .........Sly píše:Ono bude zalezet na casomire a taky co do neho nacpes, ale troufam si tzvrdit, ze pujde pod 15.
Na 200m uz upraveny, na slickach by mohl mit pod cca 9,5s.

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
muj karosar si zlomil nohuMartinTDi píše:a ted schuti do pracetomoking píše:uz mam nakoupeno : podvozek koni, predni i zadni kotouce a desky, rozvodak a kladku, komplet spojku, elektrony .........Sly píše:Ono bude zalezet na casomire a taky co do neho nacpes, ale troufam si tzvrdit, ze pujde pod 15.
Na 200m uz upraveny, na slickach by mohl mit pod cca 9,5s.Slymak nema do čeho pichnout možna ti s tim pomuže

Kuciiiiii, uz mam doma net!
A CRX jezdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Vcera sice jen na chvili, ale malem to byl za volantem orgasmus, po 4 mesicich.
Obrovsky dik MARTINOVI a DANOVI. Kluci, diky moc, bez vas bych byl v pr****. Jeste jednou diky. Mate to u me, jste jednicky!!!!!!
A CRX jezdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Vcera sice jen na chvili, ale malem to byl za volantem orgasmus, po 4 mesicich.
Obrovsky dik MARTINOVI a DANOVI. Kluci, diky moc, bez vas bych byl v pr****. Jeste jednou diky. Mate to u me, jste jednicky!!!!!!
Live4Ride Syndicate
Sly...super, tak v kopřivnici bude o vítěze do 1600 ccm postaráno. Můžeme pak zkusit poměřit síly, gti bude odlechčené a snad na slickach.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Dolph> Jo, jo, urcite muzem dat sprintika. Ale zatim se se spojkou jen seznamuji. Pedal je neskutecne tuhy a taky to s Danem stale stelujem. Kazdopadne uz zadny prokluz. Chtelo by to asi nejake mega silentbloky, pac to jsou mezi razenim rany jak prase.
Vyvi> No pokud prijede ten manik s sade co ma 600kg a 180hp, tak bez sance. Navic musim jeste osefovat baterku. Ta soucasna je po 4 mesicich stani ko. Navic se mi nedopatrenim pri jizde odpojil jeden pol a je docela mozne, ze to odtepalo altik. Nevim, jestli dobiji nebo ne. Zkusim jeste jednu baterku nabit a pokud to nepomuze, musim koupi novou, coz se mi pred zimou vubec nechce, pac s autem jezdit nebudu.
Vyvi> No pokud prijede ten manik s sade co ma 600kg a 180hp, tak bez sance. Navic musim jeste osefovat baterku. Ta soucasna je po 4 mesicich stani ko. Navic se mi nedopatrenim pri jizde odpojil jeden pol a je docela mozne, ze to odtepalo altik. Nevim, jestli dobiji nebo ne. Zkusim jeste jednu baterku nabit a pokud to nepomuze, musim koupi novou, coz se mi pred zimou vubec nechce, pac s autem jezdit nebudu.
Live4Ride Syndicate