jaryn72 píše:Kliky nechat.Kdyz to do tebe nekdo nasije,tak te nevyndaj

Presne muj nazor!ciky píše:přesně o tom mluvím!! komu se zavařený kliky nelíbí ať to nedělá komu jo ať je zavaří!!
Ja tim myslel,pokud on sam nemuze otevrit treba z duvodu urazu,nebo pokud treba vozi vzadu deti.ciky píše:panové měli byste sepsat takový to desatero co je tuzing a tuning a styling!! určitý věci prostě nechápu!! a když to do tebe někdo našije a nepůjdou ti otevřit dveře vlivem s křížení tak jsem zvědavej jestli ty kliky pomůžou! už si někdy někoho vyndaval z rozšlehanýho auta, to pak je jedno jestli tam ty kliky má nebo ne!!
Souhlasim s Tebou, ale ne kazdymu jde jen o sportovni vzhled! Je tu jeste "styling" no a bez klik to je nekdy uplne jiny nez s nima!kolapsik píše:Podle mě kliky nejsou na překážku... když si vezmu, že je normálně mají i závodní auta (jako WRC, nebo DTM)!!!, tak se nedá říct, že by kliky nějak ničily sportovní vzhled auta. A o ten mě při úpravách jde...
Anonymous píše:Ano, ano, správně.ciky píše:panové měli byste sepsat takový to desatero co je tuzing a tuning a styling!!![]()
Tuzing:
- zavařené kliky
- stroboskopy
- neúčinné spoilery
- neprůhledné pruhy na čelním skle
- odstraněný katralyzátor
- podložky pod kola
- ráfky a pneumatiky nevhodných rozměrů
- podsvícení neony
- zakrytí činné svítící plochy předních světel
- díry do kapoty a nesmyslné nefunkční "nasávače"
Tuning:
- úprava sání, svodů výfuku mezi hlavou a potrubím,
- odborné úpravy částí motoru, soustavy ventilů a vačkových hřídelí
- úpravy karosérie účinnými a schválenými spoilery
- montáže přídavných světel schváleného typu
- odborné ladění karburátoru nebo vstřikovací soustavy
- ladění zapalovací soustavy
- použití jiných částí odpružení
Nějaký "Styling" je zřejmě jakási snaha o změnu vizáže vozidla.
Pak tedy se bude jednat o barevné provedení, nějaké jiné ráfky schváleného typu a podobně.
Praktický význam však není téměř žádný.
kamarad mi schvalill ruzovy neony pod autem, takze sem tunil*tom2racekiller* píše:BooM píše:od kdy sou pridavna svetla tuning???![]()
![]()
To si děláš legraci doufám....?
na to mě napadá říct jediný "... ale nemusím, nemusím."*tom2racekiller* píše:Ráfky, které nemají odpovídající rozměr, nemají na vozidle co dělat.Jim píše:a od kdy ráfky neschváleného typu nemaj žádnej význam?
Pokud si tam někdo chce dát jiné, než schválené, musí si nechat zapsat rozměr do TP.
Pokud chce někdo cpát kola třeba 15" na auto, kam patří 13 a 14", má smůlu.
Pokud ty kola na auto nepatří, v TP nejsou, tak tu smůlu mít můžeš.Jim píše:na to mě napadá říct jediný "... ale nemusím, nemusím."*tom2racekiller* píše:Ráfky, které nemají odpovídající rozměr, nemají na vozidle co dělat.Jim píše:a od kdy ráfky neschváleného typu nemaj žádnej význam?
Pokud si tam někdo chce dát jiné, než schválené, musí si nechat zapsat rozměr do TP.
Pokud chce někdo cpát kola třeba 15" na auto, kam patří 13 a 14", má smůlu.
mám na autě 15" 195/15 i když původně tam byly 13" 175/70 a smůlu nemám
na zadni kliky ti nikdo nic nemuze rict,ani na STK.Na kliky u ridice a spolujezdce to uz je neco jineho.aleš píše:Chtel bych se zeptat jak reaguje POLICIE na zavařene kliky?? Chtel bych zavařit asi jen zadni kliky. předni necham.. A co na stk projde to nebo na stk potom vymenit dveře s klikama?? A když zavařim aji předni jak se řesi otevirani?? odskokem???
docela dlba argumentace,pokud sis to rozmyslel kvuli tomu,ze se vybouras a nepujdou otevrit dvere z venku.Kdyz se nabouras,tak muzou byt dvere promacky nebo dojde k mensi deformaci a dvere stejne neotevres.A dalsi,kdyz ma nektery auto centralni zamykani,ktere se po urcite dobe za jizdy zamce a ty se vybouras,tak u urcitych aut se tento cental neodemce.Tak nevim co tady pises za argumentacialeš píše:nebudu to delat na meganu!! Dělam si Fávo a tak jsem chtel zadni zavařit ale kašlu na to dam tam radeji kliky s filcky... Libi se mi když to je zavařeny ale asi je to fakt nebezpečne pro ty co sedi v zadu a nekdo je vyproštuje a neumi otevřit... Tak NEVAŘIM.. Zavařim jen zadek a předni kapotu jemně zamračim ne moc!! sice to taky nesmi byt ale na stk hodim normalni kapotu a je to..
A seš si tim úplně jistej? Pokud by to byla pravda tak bych pak nemusel dělat flexatuningSkejT píše:na zadni kliky ti nikdo nic nemuze rict,ani na STK.Na kliky u ridice a spolujezdce to uz je neco jineho.
Ja uz tu situaci zazil a zbytecne jsem musel rozmlatit okno.Samozrejme,ze jinak je to dle vkusu kazdeho.ciky píše:POKUD BUDEŠ MÍT ÚRAZ TAK SE OBÁVÁM ŽE TI NEPOMŮŽE KLIKA TO PAK VĚTŠINOU PŘIJDOU NAŘADU NŮŽKY!! A POKUD NEMÁŠ URAZ TAK SE OTEVŘOU ZEVNITŘ!! ALE TO JE JEDNO KAŽDEJ PODLE SVÉHO GUSTA!!
nevim co tady porad resite,ze kdyz ma clovek zavareny zadni kliky,musi automaticky to nechat otypovat na 2 mista.Kde jste na tom byli?BooM píše:teoreticky opokud ti prepisou STK na 2mistne tak ne
nevim, ale myslim, ze at muzou nebo ne, stejne reknou