METEORIT
Moderátor: Jardafox
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: METEORIT
Skoda ze to neni spot na Fabii....aspon bych byl hrdy na to ze prezila naraz meteoritu....by Milosh zuril 

VW PASSAT B5
- Violator
- Kontaktovat uživatele:
to beaver: no jde až hluk nárazu. a náraz byl kousek..takže to je normální..jinak let meteoritu slyšet nebyl. pokud jde o velikost...třeba byl velkej a opravdu dohořel. dokážete nekdo jít po zdrojovym kodu toho videa?? najít název a zkusit najít víc?? asi je to joke...ale rozhodně je super
až bude FAJFKA chtít.......tak všem ujedu 

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
LOL ...Fiesta píše:No kdyz si predstavis ze pri takovem narazu se stepi atom v poctu molekul obsahujici velikost tenisaku tak bych nechtel stat opodal....A taky si musite uvedomit ze pri svrzeni bomb na Nagasaki a Hirosimu nevybuchly nad zemi....kdyz atomova bomba ci jina nuklearni zbran vybuchne pri dopadu, zmensuje se jeji ucinost.....pri vybuchu okolo 100 m nad povrchem je to ulne neco jineho....

Gr33N MoNsT3R
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
No tak to dokaz....snazil jsem se to priovnat k necemu znamejsimu...Shr3k píše:LOL ...Fiesta píše:No kdyz si predstavis ze pri takovem narazu se stepi atom v poctu molekul obsahujici velikost tenisaku tak bych nechtel stat opodal....A taky si musite uvedomit ze pri svrzeni bomb na Nagasaki a Hirosimu nevybuchly nad zemi....kdyz atomova bomba ci jina nuklearni zbran vybuchne pri dopadu, zmensuje se jeji ucinost.....pri vybuchu okolo 100 m nad povrchem je to ulne neco jineho....tak tohle (princip štěpné reakce) nemám fakt sílu vysvětlovat. Ale jsi úplně vedle. Zalistuj si třeba ve Wikipedii.
Kritizovat umi kazdej.
Jinak jak vis pri jakzm slozeni se stepi atom a zda k tomu nemuze dojiz prio padu meteoritu.....Uran neni jedina moznost.
Ale nebudu se hadat, samozrejme o tom nevim vse, ale neco sem si taky jiz precet. I kdyz se rika ne vse napsane je pravda.
VW PASSAT B5
I hluk letu meteoritu by melo byt slyset. Pokud se neblizi k tobe nadzvukovou rychlosti. Ovsem takovej dopad objektu (a jeste ke vsemu meteoritu) leticiho nadzvukovou rychlosti by asi ty kluci neustali...Violator píše:to beaver: no jde až hluk nárazu. a náraz byl kousek..takže to je normální..jinak let meteoritu slyšet nebyl. pokud jde o velikost...třeba byl velkej a opravdu dohořel. dokážete nekdo jít po zdrojovym kodu toho videa?? najít název a zkusit najít víc?? asi je to joke...ale rozhodně je super
Lexus GS300
Nissan 200sx S14
Nissan 200sx S14
- Violator
- Kontaktovat uživatele:
ale ty pořád děláš jako by byl velkej jak barák. mohl mít 2cm v průměru akorát okolo něj hořel vzduch tim jak letěl rychle. jako se žhaví raketoplán při průletu atmosférou.

Violator píše:ale ty pořád děláš jako by byl velkej jak barák...

Lexus GS300
Nissan 200sx S14
Nissan 200sx S14
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Az budu ve vesmiru tak se schvalne vykadim ven do kosmu a uvidite co udela muj vykal na zemskym povrchu

VW PASSAT B5
To jsem psal já a Violator si neuvědomuje, jak rychle shoří meteor, dokonce i velký kusy shoří tak rychle, že se z nich nestihne stát ani ten zmiňovaný meteorit.GTRunner píše:Violator píše:ale ty pořád děláš jako by byl velkej jak barák...to s tim barakem jsem nepsal ja...
Violator: Hele, když tak se domluv na Suprafóru s Algolem, on je mimo jinýho ředitel hvězdárny

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
....dobře. Ale toho Algola zkusViolator píše:nemachruj bobře...

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Já nemusím nic dokazovat, ani tě vzdělávat, odkázal jsem tě na Wikipedii. Pokud ale používáš nějaký svůj speciální slovník a zákonu o zachování energie (tzn. přeměně kinetické energie letícího meteoru na energii tepelnou) říkáš štěpná reakce, tak to potom ano.Fiesta píše:No tak to dokaz....snazil jsem se to priovnat k necemu znamejsimu...
Kritizovat umi kazdej.
Jinak jak vis pri jakzm slozeni se stepi atom a zda k tomu nemuze dojiz prio padu meteoritu.....Uran neni jedina moznost.
Ale nebudu se hadat, samozrejme o tom nevim vse, ale neco sem si taky jiz precet. I kdyz se rika ne vse napsane je pravda.
Nicméně kdybys nebyl lenoch a opravdu se do té Wikipedie podíval, našel bys tam třeba tyto odkazy:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Meteor
http://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1kon ... AD_energie
http://cs.wikipedia.org/wiki/Jadern%C3%A1_reakce
Maucta.
Gr33N MoNsT3R
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
nebo mohl bejt obrovskej a tim letem odhořel na zrnko rejžeBeaver píše:No on kdyby totiž padal v takovým úhlu, tak by to musel být šutr velkej snad jako barák, protože pod tímhle úhlem by se dostával k povrchu hrozně dlouho a celou tu dobu by hořel v atmosféře, čili by musel mít ohromnou životnost. Navíc ten zvuk skutečně jde spolu s tím dopadem, což není dost dobře možný. Ale udělaný to je hezkyViolator píše:no. nikde není fotka jak byl velkej, ta koule kolem je akorát hořící plyn. navíc metority padaj tak jak vlítnou do atmosféry přeci. nepadaj jako déšť. sice si osobně myslim že to je joke ale třeba ne. takovejhle meteoritků padá na zem spousta. většinou vyhořej ještě v atmosféře.

nicméně taky tomu moc nevěřim, navíc bejt to pravda, tak to neni na takovém serveru, ale už to dávno všichni známe z TV

- Violator
- Kontaktovat uživatele:
no já se nehádám. jen mi přijde divný že kdyby tim někdo sledoval legraci tak to udělal jinak. jinak z toho co poslal šŕek se dá klidně říct že to mohlo bejt pravý. spousta meteoritů je natočená. padaj pořád. už sem psal algolovi..sem zvědavej