Škoda 105-tuning
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj to je dobry napad asi bych to taky takhle videl.Bude to vypada hodne huste....T-O-M píše:nebo je tu ještě jedna varianta - TOTAL ORIGINAL, vše naprosto originální, vyblejskaný, čisťounký.
přečalounit sedačky,vyčistit motor, nechat nalakovat kola(origo) nebo sehnat nový, nový pneu(barumky co tam maj bejt), novej lak karosérie, v nějakym krámu na starý škodovky koupíš spoustu věcí.
takový auto pak přitáhne víc očí než nějaká levná snaha o tuning, chápeš? udělej vše tak aby to vypadalo že to auto sjelo z výrobní linky, ale zdarma to taky nebude.
Audi Coupe Quattro
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nova forma tuzingu?jarda píše:celý jsem to nečetl ale byla tady už varianta magnet?![]()
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj presne tak to jekentoya píše:kecat umi každej trouba i já, ale natunit auto jak se patří, to bez pomoci zvládne sotva 10% z vás, ale to jsou ti co nerééépou
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTermik píše:![]()
...
co bych udělal na šádině tak udělal špičkově podvozek a hodil tam nějakej brutální motůrek třeba z Chargera.... takovej menší hotrod z toho udělat![]()
... jako fakt ale
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Počkej, jak to myslíš, to prodáváš tuhle bílou na těch fotkách za 5000? A pak máš ještě nějakou jednu? Upřesni to...Roume-n píše:tak ja ti prodam 120 za 5000Kč,muzes mit dve a udelat super karu a mit este spoustu ND, dobrej stav az na decentni bouracku na predek, nutno novej blatnik a kapotu a trochu srovnat... nova baterie, prevareny disky, sedacky recaro, atd
ŠKODA 105 TISÍC
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 105-tuning
No asi bych udelal výztuhy náprav podle LA specifikace, pak třeba favo motor, pak muzes interier jako volant, sedacky a tak 
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
me pripada jakoby letela 3x pres strechuRoume-n píše:Počkej, jak to myslíš, to prodáváš tuhle bílou na těch fotkách za 5000? A pak máš ještě nějakou jednu? Upřesni to...
ne jen tuhle jednu, ty uz jednu mas takze budes mit dve.. ale ta moje je trochu borena na predek
To Goldfist:
Nejdriv bys mel napsat kolik teda vlastne budes mit na tuning prachu!!!
Skodovku jsem si udelal vesmes sam,tak ti klidne poradim...Ale zaklad jsou ty prachy!!!Ale urcite bych udelal podvozek,motor,kola,vyvarit a lak...Ale aby to melo cenu,tak to takovejch 30 000,- bude chtit,minimalne
Nejdriv bys mel napsat kolik teda vlastne budes mit na tuning prachu!!!
Skodovku jsem si udelal vesmes sam,tak ti klidne poradim...Ale zaklad jsou ty prachy!!!Ale urcite bych udelal podvozek,motor,kola,vyvarit a lak...Ale aby to melo cenu,tak to takovejch 30 000,- bude chtit,minimalne
VW Passat Variant 1,8 T
ne, tohle je můj vzor.F.N.T (Jergi) píše:MSG: Supr ty sis vystylingoval škůdku jo?
MSG
Plně souhlasim, kdybych dělal do aut, tak si hodim do originálu s pěkným lakem nějakou Š 1000MB nebo starou Feldu či Oktávku.T-O-M píše:nebo je tu ještě jedna varianta - TOTAL ORIGINAL, vše naprosto originální, vyblejskaný, čisťounký.
přečalounit sedačky,vyčistit motor, nechat nalakovat kola(origo) nebo sehnat nový, nový pneu(barumky co tam maj bejt), novej lak karosérie, v nějakym krámu na starý škodovky koupíš spoustu věcí.
takový auto pak přitáhne víc očí než nějaká levná snaha o tuning, chápeš? udělej vše tak aby to vypadalo že to auto sjelo z výrobní linky, ale zdarma to taky nebude.
Já bych upravil podvozek a pořádně sešteloval motor a interiér hodil do originálu a očalounil - díváš se na Pimp My Ride? Tam už pár dílů takhle bylo a ty auta vypadaji pěkně. Moh bych ti nějakej díl poslat na mejl nebo dát na web.
SHRNUTO: nechat originál, přečalounit interiér, pěknej lak, upravit podvozek, .....
za pár let by z toho moh bejt pěknej veterán a třeba tě budou chtít na nějakou úvodní jízdu (takhle vypadá auto kámošovo strejdy - zahájení motosprintu). Líbí se mi víc než rádoby potuněný auta.

Felda forever
taky si myslím že je lepší to udělat v originál stylu, popřípadě jen decentně pozměnit.
Je to určitě lepší než pár jedinců co si tam daj to největší křídlo, okapovou rouru místo výfuku a pak si hrajou na ty nejdršnější
Je to určitě lepší než pár jedinců co si tam daj to největší křídlo, okapovou rouru místo výfuku a pak si hrajou na ty nejdršnější
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že bych to chtěl, já bych si jich chtěl stáhnout víc, nevíš kde to sehnat?[/quote]OXiDE.cz píše:Pimp My Ride - session 3, epizoda 6 - Chevy BelAirGoldfist píše:No na Pimp my ride koukám, když ho stihnu na MTv, a asi pudu do toho originálu, postupně to všechno "obnovim"
Kdybys chtěl, tak ti to hodim na net.
Držim ti palce
ŠKODA 105 TISÍC
[/quote]Goldfist píše:Jasně že bych to chtěl, já bych si jich chtěl stáhnout víc, nevíš kde to sehnat?OXiDE.cz píše:Pimp My Ride - session 3, epizoda 6 - Chevy BelAirGoldfist píše:No na Pimp my ride koukám, když ho stihnu na MTv, a asi pudu do toho originálu, postupně to všechno "obnovim"
Držim ti palce
Mam všechny 3 session a něco ze 4tý. Na jaký pojedeš srazy? třeba bych ti tam něco dal. Na sraz Tuning-fora pojedu (teda chci jet pokud nebude něco důležitějšího -
Felda forever
Mam všechny 3 session a něco ze 4tý. Na jaký pojedeš srazy? třeba bych ti tam něco dal. Na sraz Tuning-fora pojedu (teda chci jet pokud nebude něco důležitějšího -OXiDE.cz píše:Goldfist píše:Jasně že bych to chtěl, já bych si jich chtěl stáhnout víc, nevíš kde to sehnat?OXiDE.cz píše: Pimp My Ride - session 3, epizoda 6 - Chevy BelAir
Držim ti palce
Já a na sraz? Já bych tam jel, ale přece tam nepojedu s tou mojí škodárnou
ŠKODA 105 TISÍC
no a??
já mam felinu tu nejobyčejnější co existuje (divim se že byl v sérii volant a sedačky) a taky sem vyrazil na sraz - a to to nemam potunění ani trošičku. Až nedávno sem začal budovat audio-aparaturu. Tak se nepojedeš na sraz předvádět, ale pokecat a nabrat informace.
já mam felinu tu nejobyčejnější co existuje (divim se že byl v sérii volant a sedačky) a taky sem vyrazil na sraz - a to to nemam potunění ani trošičku. Až nedávno sem začal budovat audio-aparaturu. Tak se nepojedeš na sraz předvádět, ale pokecat a nabrat informace.
Felda forever