Škoda 105-tuning

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

celý jsem to nečetl ale byla tady už varianta magnet? :lol: :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

T-O-M píše:nebo je tu ještě jedna varianta - TOTAL ORIGINAL, vše naprosto originální, vyblejskaný, čisťounký.
přečalounit sedačky,vyčistit motor, nechat nalakovat kola(origo) nebo sehnat nový, nový pneu(barumky co tam maj bejt), novej lak karosérie, v nějakym krámu na starý škodovky koupíš spoustu věcí.
takový auto pak přitáhne víc očí než nějaká levná snaha o tuning, chápeš? udělej vše tak aby to vypadalo že to auto sjelo z výrobní linky, ale zdarma to taky nebude.
jj to je dobry napad asi bych to taky takhle videl.Bude to vypada hodne huste.... 8) 8)
Audi Coupe Quattro

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

jarda píše:celý jsem to nečetl ale byla tady už varianta magnet? :lol: :lol:
nova forma tuzingu? :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

hoši rypete si zbytečně, podle mě na magnet patří vše kromě shadyn :shock: a japonců :evil: , tak si tam ty svoje lenochody :cry: odtlačte :D
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

kentoya

Příspěvek od kentoya »

kecat umi každej trouba i já, ale natunit auto jak se patří, to bez pomoci zvládne sotva 10% z vás, ale to jsou ti co nerééépou
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

kentoya píše:kecat umi každej trouba i já, ale natunit auto jak se patří, to bez pomoci zvládne sotva 10% z vás, ale to jsou ti co nerééépou
jj presne tak to je :lol: 8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda 105-tuning

Příspěvek od Fiesta »

jeste ze patrim do te elitni 10% skupinky... :lol:
VW PASSAT B5

kentoya

Příspěvek od kentoya »

jj

Termik

Příspěvek od Termik »

:?: :D ...

co bych udělal na šádině tak udělal špičkově podvozek a hodil tam nějakej brutální motůrek třeba z Chargera.... takovej menší hotrod z toho udělat :) :lol: ... jako fakt ale :D
BMW...V8...

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

no jako fakt ale si fakt nedokazu predstavit hotrod ze skodovky a uz vubec ne z motorem z dodge, jeste k tomu osmivalec, jako nezaujatej ti radim kup si hondu :D
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Termik píše::?: :D ...

co bych udělal na šádině tak udělal špičkově podvozek a hodil tam nějakej brutální motůrek třeba z Chargera.... takovej menší hotrod z toho udělat :) :lol: ... jako fakt ale :D
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :roll: :twisted: :smich:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

zkus se někde inspirovat, třeba na nějakým srazu. Je spousta stylingových úprav za rozumný peníze - třeba:

Obrázek
Obrázek
MSG

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

MSG: Supr ty sis vystylingoval škůdku jo?
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

tak ja ti prodam 120 za 5000Kč,muzes mit dve a udelat super karu a mit este spoustu ND, dobrej stav az na decentni bouracku na predek, nutno novej blatnik a kapotu a trochu srovnat... nova baterie, prevareny disky, sedacky recaro, atd

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Goldfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldfist »

Roume-n píše:tak ja ti prodam 120 za 5000Kč,muzes mit dve a udelat super karu a mit este spoustu ND, dobrej stav az na decentni bouracku na predek, nutno novej blatnik a kapotu a trochu srovnat... nova baterie, prevareny disky, sedacky recaro, atd

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Počkej, jak to myslíš, to prodáváš tuhle bílou na těch fotkách za 5000? A pak máš ještě nějakou jednu? Upřesni to... :wink:
ŠKODA 105 TISÍC

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

No asi bych udelal výztuhy náprav podle LA specifikace, pak třeba favo motor, pak muzes interier jako volant, sedacky a tak :)
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

Počkej, jak to myslíš, to prodáváš tuhle bílou na těch fotkách za 5000? A pak máš ještě nějakou jednu? Upřesni to... :wink:[/quote]

ne jen tuhle jednu, ty uz jednu mas takze budes mit dve.. ale ta moje je trochu borena na predek

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Roume-n píše:Počkej, jak to myslíš, to prodáváš tuhle bílou na těch fotkách za 5000? A pak máš ještě nějakou jednu? Upřesni to... :wink:
ne jen tuhle jednu, ty uz jednu mas takze budes mit dve.. ale ta moje je trochu borena na predek
me pripada jakoby letela 3x pres strechu :D

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

To Goldfist:
Nejdriv bys mel napsat kolik teda vlastne budes mit na tuning prachu!!!
Skodovku jsem si udelal vesmes sam,tak ti klidne poradim...Ale zaklad jsou ty prachy!!!Ale urcite bych udelal podvozek,motor,kola,vyvarit a lak...Ale aby to melo cenu,tak to takovejch 30 000,- bude chtit,minimalne :(
VW Passat Variant 1,8 T

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

F.N.T (Jergi) píše:MSG: Supr ty sis vystylingoval škůdku jo?
ne, tohle je můj vzor. 8) :)
MSG

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

T-O-M píše:nebo je tu ještě jedna varianta - TOTAL ORIGINAL, vše naprosto originální, vyblejskaný, čisťounký.
přečalounit sedačky,vyčistit motor, nechat nalakovat kola(origo) nebo sehnat nový, nový pneu(barumky co tam maj bejt), novej lak karosérie, v nějakym krámu na starý škodovky koupíš spoustu věcí.
takový auto pak přitáhne víc očí než nějaká levná snaha o tuning, chápeš? udělej vše tak aby to vypadalo že to auto sjelo z výrobní linky, ale zdarma to taky nebude.
Plně souhlasim, kdybych dělal do aut, tak si hodim do originálu s pěkným lakem nějakou Š 1000MB nebo starou Feldu či Oktávku.

Já bych upravil podvozek a pořádně sešteloval motor a interiér hodil do originálu a očalounil - díváš se na Pimp My Ride? Tam už pár dílů takhle bylo a ty auta vypadaji pěkně. Moh bych ti nějakej díl poslat na mejl nebo dát na web.

SHRNUTO: nechat originál, přečalounit interiér, pěknej lak, upravit podvozek, .....

za pár let by z toho moh bejt pěknej veterán a třeba tě budou chtít na nějakou úvodní jízdu (takhle vypadá auto kámošovo strejdy - zahájení motosprintu). Líbí se mi víc než rádoby potuněný auta.

Obrázek
Felda forever

Goldfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldfist »

No na Pimp my ride koukám, když ho stihnu na MTv, a asi pudu do toho originálu, postupně to všechno "obnovim" :wink:
ŠKODA 105 TISÍC

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

Goldfist píše:No na Pimp my ride koukám, když ho stihnu na MTv, a asi pudu do toho originálu, postupně to všechno "obnovim" :wink:
Pimp My Ride - session 3, epizoda 6 - Chevy BelAir
Kdybys chtěl, tak ti to hodim na net.

Držim ti palce :)
Felda forever

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

taky si myslím že je lepší to udělat v originál stylu, popřípadě jen decentně pozměnit.
Je to určitě lepší než pár jedinců co si tam daj to největší křídlo, okapovou rouru místo výfuku a pak si hrajou na ty nejdršnější 8)
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

takovahle podoba semi libí ,ale za 30000,- to asi nebylo...

http://skoda120l.u-geen.net/

Goldfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldfist »

OXiDE.cz píše:
Goldfist píše:No na Pimp my ride koukám, když ho stihnu na MTv, a asi pudu do toho originálu, postupně to všechno "obnovim" :wink:

Jasně že bych to chtěl, já bych si jich chtěl stáhnout víc, nevíš kde to sehnat?[/quote]
ŠKODA 105 TISÍC

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Pimp my ride je docela dobrej relax, né vše se mi líbí, ale beru to a pár "klasik" udělali moc hezky.

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

Goldfist píše:
OXiDE.cz píše:

Jasně že bych to chtěl, já bych si jich chtěl stáhnout víc, nevíš kde to sehnat?
[/quote]

Mam všechny 3 session a něco ze 4tý. Na jaký pojedeš srazy? třeba bych ti tam něco dal. Na sraz Tuning-fora pojedu (teda chci jet pokud nebude něco důležitějšího - :twisted: hmm, co může bejt důležitější než sraz :? . NIC 8) ). Nebo napiš na SZ a domluvíme se.
Felda forever

Goldfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldfist »

OXiDE.cz píše:
Goldfist píše:
OXiDE.cz píše: Pimp My Ride - session 3, epizoda 6 - Chevy BelAir

Jasně že bych to chtěl, já bych si jich chtěl stáhnout víc, nevíš kde to sehnat?
Mam všechny 3 session a něco ze 4tý. Na jaký pojedeš srazy? třeba bych ti tam něco dal. Na sraz Tuning-fora pojedu (teda chci jet pokud nebude něco důležitějšího - :twisted: hmm, co může bejt důležitější než sraz :? . NIC 8) ). Nebo napiš na SZ a domluvíme se.[/quote]

Já a na sraz? Já bych tam jel, ale přece tam nepojedu s tou mojí škodárnou :cry:
ŠKODA 105 TISÍC

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

no a??

já mam felinu tu nejobyčejnější co existuje (divim se že byl v sérii volant a sedačky) a taky sem vyrazil na sraz - a to to nemam potunění ani trošičku. Až nedávno sem začal budovat audio-aparaturu. Tak se nepojedeš na sraz předvádět, ale pokecat a nabrat informace.
Felda forever

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“