jj to je dobry napad asi bych to taky takhle videl.Bude to vypada hodne huste....T-O-M píše:nebo je tu ještě jedna varianta - TOTAL ORIGINAL, vše naprosto originální, vyblejskaný, čisťounký.
přečalounit sedačky,vyčistit motor, nechat nalakovat kola(origo) nebo sehnat nový, nový pneu(barumky co tam maj bejt), novej lak karosérie, v nějakym krámu na starý škodovky koupíš spoustu věcí.
takový auto pak přitáhne víc očí než nějaká levná snaha o tuning, chápeš? udělej vše tak aby to vypadalo že to auto sjelo z výrobní linky, ale zdarma to taky nebude.
nova forma tuzingu?jarda píše:celý jsem to nečetl ale byla tady už varianta magnet?![]()
jj presne tak to jekentoya píše:kecat umi každej trouba i já, ale natunit auto jak se patří, to bez pomoci zvládne sotva 10% z vás, ale to jsou ti co nerééépou
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTermik píše:![]()
...
co bych udělal na šádině tak udělal špičkově podvozek a hodil tam nějakej brutální motůrek třeba z Chargera.... takovej menší hotrod z toho udělat![]()
... jako fakt ale
Počkej, jak to myslíš, to prodáváš tuhle bílou na těch fotkách za 5000? A pak máš ještě nějakou jednu? Upřesni to...Roume-n píše:tak ja ti prodam 120 za 5000Kč,muzes mit dve a udelat super karu a mit este spoustu ND, dobrej stav az na decentni bouracku na predek, nutno novej blatnik a kapotu a trochu srovnat... nova baterie, prevareny disky, sedacky recaro, atd
me pripada jakoby letela 3x pres strechuRoume-n píše:Počkej, jak to myslíš, to prodáváš tuhle bílou na těch fotkách za 5000? A pak máš ještě nějakou jednu? Upřesni to...
ne jen tuhle jednu, ty uz jednu mas takze budes mit dve.. ale ta moje je trochu borena na predek
ne, tohle je můj vzor.F.N.T (Jergi) píše:MSG: Supr ty sis vystylingoval škůdku jo?
Plně souhlasim, kdybych dělal do aut, tak si hodim do originálu s pěkným lakem nějakou Š 1000MB nebo starou Feldu či Oktávku.T-O-M píše:nebo je tu ještě jedna varianta - TOTAL ORIGINAL, vše naprosto originální, vyblejskaný, čisťounký.
přečalounit sedačky,vyčistit motor, nechat nalakovat kola(origo) nebo sehnat nový, nový pneu(barumky co tam maj bejt), novej lak karosérie, v nějakym krámu na starý škodovky koupíš spoustu věcí.
takový auto pak přitáhne víc očí než nějaká levná snaha o tuning, chápeš? udělej vše tak aby to vypadalo že to auto sjelo z výrobní linky, ale zdarma to taky nebude.
Jasně že bych to chtěl, já bych si jich chtěl stáhnout víc, nevíš kde to sehnat?[/quote]OXiDE.cz píše:Pimp My Ride - session 3, epizoda 6 - Chevy BelAirGoldfist píše:No na Pimp my ride koukám, když ho stihnu na MTv, a asi pudu do toho originálu, postupně to všechno "obnovim"
Kdybys chtěl, tak ti to hodim na net.
Držim ti palce
[/quote]Goldfist píše:Jasně že bych to chtěl, já bych si jich chtěl stáhnout víc, nevíš kde to sehnat?OXiDE.cz píše:Pimp My Ride - session 3, epizoda 6 - Chevy BelAirGoldfist píše:No na Pimp my ride koukám, když ho stihnu na MTv, a asi pudu do toho originálu, postupně to všechno "obnovim"
Držim ti palce
Mam všechny 3 session a něco ze 4tý. Na jaký pojedeš srazy? třeba bych ti tam něco dal. Na sraz Tuning-fora pojedu (teda chci jet pokud nebude něco důležitějšího -OXiDE.cz píše:Goldfist píše:Jasně že bych to chtěl, já bych si jich chtěl stáhnout víc, nevíš kde to sehnat?OXiDE.cz píše: Pimp My Ride - session 3, epizoda 6 - Chevy BelAir
Držim ti palce