Tuning za 100 000Kč

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

waci píše:No já být tebou, tak tu 1,6 prodám. Přidám těch 100 tisíc a zkusím sehnat Octu RS. A nemusíš řešit tuning.

Ja chtel napsat neco podobneho.Prodat,ale koupit uplne neco jineho :roll:
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

tak to asi nepůjde, protože za Tu starou octávii bych dostal tak 150000 a to možná přeháním. Přidej k tomu 100000 a co si za to koupíš?
A i tak, naši by to nedovolili (je to jejich auto) a nám se Octavia líbí...

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

Za 200000 se da dobre nakoupit.Mas to ale stesti,ze muzes do uprav investovat rovnou 100000. 8)
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

jj, jsem moc rád, že na to máme peníze. Chceme udělat něco fakt moc pěknýho... Snad se to povede a na nějakým srazu budeme zářit :D

Alakhai77

Příspěvek od Alakhai77 »

Prvni si zajedte s brachou na nejake srazy,okouknete co se vam libi a co by vam vyhovovalo.....udelejte si predstavu a zesumirujte si to a teprve potom zacnete. Ja jsem to taky tak s Golfem delal....chodil a cumel do kazdeho lepsiho auta jak zlodej abych nasel nejaky dobry napad atd...
Vraz tam pekne kola, podvozek KONI pak nejaky pekny predni a zadni naraznik,prahy a svetla....filtr. S motorem stejne nic delat nechces tak to staci. Nejake upravicky interieru, zavarit prdel, dva dvojite ovalne laufy a alu kridlo a konec.... Budes mit krasne auto
Hlavne tam nedavej nejake extremy atd..tak jako ja..pak te budou honit 3 policejni hlidky po meste a furt budes litat na dopravku platit pokutky ku*wa....neony,modre mlhovky, 130 pres mesto,...to poldove nemaji radi..jo a kdyby nekdo chtel tak mam v Excelu tabulku ktera zacne platit 1.7. - zku*weny bodovy system..muzu vsem zaslat mailem ..muj zetocha.tomas@seznam.cz

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuning za 100 000Kč

Příspěvek od Bordel »

castecne spuhlasim s Alakhai77 8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Alakhai77

Příspěvek od Alakhai77 »

To Danecek : Tak diky...skoda ze jsi me nemel na skole....ku*wa tam se mnou ucitele moc nesouhlasili :lol: ale maturitka byla tak co velice ze? :)

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

ja bych spis udelal oktavku ve stylu WRC vypada to velice pekne.Bile kola.velke zasterky a bilou barvu a koupit nejakej kit ve stylu rally

Alakhai77

Příspěvek od Alakhai77 »

No jo...jenze kdyz to chteji spis na obycejnou jizdu spis na paradu tak to asi neni nic pro ne.... Ale kazdy ma jiny nazor a libi se mu jine veci

Vavre

Příspěvek od Vavre »

No hlavně jestli je to auto rodičů, tak bych do toho nevrážel vůbec nic, a koupil si auto svoje, a pak si s tím pohrál, z vlastních skušeností vím že to nedělá dobrotu. Až pojede někdo z rodičů tim autem a stopnou je někde cajti, a zaplatí párkrát za něco co jste na tom udělali pokutu tak je hned problém technická další problém, cokoli se rodičům nebude líbit problém, budete s tím autem pořád jezdit problém. Ale jestli máte takhle 100000 v prasátku tak to bude asi u vás trochu jinak. To je můj názor
CRX 1.6 16v, http://WWW.BARUM-PNEU.CZ- pneumatiky, disky, alu kola, http://WWW.MOJEKOLO.CZ, http://WWW.GHOST-BIKES.CZ

Pinky

Příspěvek od Pinky »

Zavař blinkry,nějakou pěknou optiku,jemně přetaženou kopotu,do masky a do nárazníku nedávat tahokov,nárazníky co možná nejhladší-žádný zběsilosti,co nejvíc zahladit cely auto,žadny křídlo jen prodlužit malinko střechu,ovalnou koncovku-ne DTM.A samozřejmě nějaky luxusní kola,nejlíp v chromu a pořádnej lak.
Tak nějak by se to líbylo mě jestli bych to chtel ukazovat a ne zavodit

amogh

Příspěvek od amogh »

ty brdo na co bude zahlazovat a zvaraovat kdyz nema zadnej extra obnos???
Touran BMM

Pinky

Příspěvek od Pinky »

amogh píše:ty brdo na co bude zahlazovat a zvaraovat kdyz nema zadnej extra obnos???
pochopil jsem to tak že to budou dělat samy,to by nemuselo vyjit tak draho.Zavařit a zahladit cely auto neni tak velka palka.A napsal jsem jak by se to líbylo mě

amogh

Příspěvek od amogh »

jasne beru

akorat mi to pripadne zbytecny :-)

podle me je treba se soustredit (a uz to tu opakuju po nekolikaty) na kola+podvozek+lak (pokud je spatnej)

a co zbyde se muze dat dop decentnich urpav interieru a exterieru

auto co je na snizene na peknejch kolech vypada daleko lip nez oplastovane auto (i kdyz treba decentne) ale na nevalnych kolech mensich rozmeru
Touran BMM

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

amogh píše:jasne beru

akorat mi to pripadne zbytecny :-)

podle me je treba se soustredit (a uz to tu opakuju po nekolikaty) na kola+podvozek+lak (pokud je spatnej)

a co zbyde se muze dat dop decentnich urpav interieru a exterieru

auto co je na snizene na peknejch kolech vypada daleko lip nez oplastovane auto (i kdyz treba decentne) ale na nevalnych kolech mensich rozmeru
Kajo...beres mi slova z huby....presne tak 8)
VW PASSAT B5

Pinky

Příspěvek od Pinky »

jj nízký auto na super kolech je asi nejlepší základ..no a pak bych udelal vše co už jsem napsal.. :D

amogh

Příspěvek od amogh »

hele kluci taky sem zacal blbe (i kdyz zas tak uplne hrozne ne)

ale kdyz to vezmu kolik penez jsem stopil v plastech a kokotinach

kdybych dneska mel ty penize co jsem do toho za tu dobu nacpal tak udelam auto uplne jinak a vypadalo by o dost lip a co je podstatny ze to "udelat jinak" znamena jednodusejc ale pri tom efektivnejc
Touran BMM

Pinky

Příspěvek od Pinky »

podle mě si blbe nezačal,mam tvou karku shlídlou z několika srazů a je super.To je normální vývoj,že si to ted představuješ krapet jinak...

amogh

Příspěvek od amogh »

dekuju

tak zacatky byly horsi :-)
Touran BMM

Bobotct
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuning za 100 000Kč

Příspěvek od Bobotct »

Když je člověk šikovnej a má i známé tak za 100.tis.Kč udělá skoro celé auto.Neni to teda brutálek ...,ale co?
T.C.T.na cestách...

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

Vavre píše:No hlavně jestli je to auto rodičů, tak bych do toho nevrážel vůbec nic, a koupil si auto svoje, a pak si s tím pohrál, z vlastních skušeností vím že to nedělá dobrotu. Až pojede někdo z rodičů tim autem a stopnou je někde cajti, a zaplatí párkrát za něco co jste na tom udělali pokutu tak je hned problém technická další problém, cokoli se rodičům nebude líbit problém, budete s tím autem pořád jezdit problém. Ale jestli máte takhle 100000 v prasátku tak to bude asi u vás trochu jinak. To je můj názor
100000 v prasátku neznamená jiné poměry, ale šetření...hodně lidí mi vyčítá, že pořád jen šetřím a šetřím, ale pak si kupuju věci, co jiné nemají- A třeba taky od 2. ročníku na střední makám (teď jsem v 2 na vysoké). Je to jen o tom, kde se dá ušetřit:) A proč dát ty peníze do auta rodičů? Rodiče jsou velice tolerantní:) a taky je důvod ten, že to celé předěláváme kvůli bráchovi - je na střední automobilní a baví ho se v autech hrabat... Taky necchceme dělat nějaký bsolutně brutální úpravy, co by měli policajtům nějak moc vadit. Chceme to udělat decentně , ale hezky :)

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

Mirek999 píše:ja bych spis udelal oktavku ve stylu WRC vypada to velice pekne.Bile kola.velke zasterky a bilou barvu a koupit nejakej kit ve stylu rally
Nad stylem WRC jsme uvažovali, ale to je takový ohraný a moc se nám to nelíbí. Chceme udělat spíš takový "reprezentativní" auto, jestli se to tak dá říct.

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

Pinky píše:Zavař blinkry,nějakou pěknou optiku,jemně přetaženou kopotu,do masky a do nárazníku nedávat tahokov,nárazníky co možná nejhladší-žádný zběsilosti,co nejvíc zahladit cely auto,žadny křídlo jen prodlužit malinko střechu,ovalnou koncovku-ne DTM.A samozřejmě nějaky luxusní kola,nejlíp v chromu a pořádnej lak.
Tak nějak by se to líbylo mě jestli bych to chtel ukazovat a ne zavodit
Co si mám představit pod tím prodloužením střechy?

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

hele ja tedka rikam svuj nazor ja bych to do rodicoveho auta nedelal ale koupil bych si s brachou nejake auto ktere bude vase a budete s nim jezdit sami.Ja teda nevim az tam date podvozek jestli se to bude libit rodicum ze uz nemaji to svoje pohodli nebo az date kola ze se jim zvysi spotreba?T6ohle je muj nazor.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

nejlepsi cesta je mit vlastni auto,taky si myslim ze neni dobre delit se o auto s brachou,protoze pak nastanou problemy ze si budes chtit vzit auto nekam ty a bracha v tu samou dobu taky a pak to bude docela blby se domluvit,znam z vlastni zkusenosti.Ale kdyz to mezi vama klape dobre,zadny problemy,rodice sou taky v poho,tak proc ne 8)
Audi Coupe Quattro

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

Mirek999: Chápu Tvůj názor, ale táta jezdí hlavně služebním autem a Octávkou už téměř vůbec. Máma toho taky moc nenajezdí, protože do práce chodí ráda pěšky nebo jezdí na kole. Bavili jsme se s nima o tom a kupovat další auto nám přijde zbytečný. Je to minimálně 80tis a ktomu poviné ručení, havarijní atd atd. S naším autem jezdím hlavně já. Bráchovi je teprve 17, takže zatím to auto chtít nebude a za rok, kdo ví co bude. Ale myslím, že budeme schopni se na půjčování domluvit...

Pinky

Příspěvek od Pinky »

Co si mám představit pod tím prodloužením střechy?[/quote]

koukni trabas na Feančeskovu octu ma tam takovy decent,vypadá pekne... 8)

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

jaryn72 píše:Za 200000 se da dobre nakoupit.Mas to ale stesti,ze muzes do uprav investovat rovnou 100000. 8)
za to už máš fungl novou dacii... :?:
MSG

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

Pinky píše:Co si mám představit pod tím prodloužením střechy?
koukni trabas na Feančeskovu octu ma tam takovy decent,vypadá pekne... 8)[/quote]

nemohl by jsi mi prosím poslat odkaz na tu jeho octavku? Ja to nějak nemůžu najít...

amogh

Příspěvek od amogh »

to snad nejde nenajít ne

odkaz je hned na uvodni strance octavia clubu, kdyztak je i clanek na autotuning.cz

http://www.bravetuning.cz/klub/01-franta/franta.htm
Touran BMM

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“