tak to asi nepůjde, protože za Tu starou octávii bych dostal tak 150000 a to možná přeháním. Přidej k tomu 100000 a co si za to koupíš?
A i tak, naši by to nedovolili (je to jejich auto) a nám se Octavia líbí...
Prvni si zajedte s brachou na nejake srazy,okouknete co se vam libi a co by vam vyhovovalo.....udelejte si predstavu a zesumirujte si to a teprve potom zacnete. Ja jsem to taky tak s Golfem delal....chodil a cumel do kazdeho lepsiho auta jak zlodej abych nasel nejaky dobry napad atd...
Vraz tam pekne kola, podvozek KONI pak nejaky pekny predni a zadni naraznik,prahy a svetla....filtr. S motorem stejne nic delat nechces tak to staci. Nejake upravicky interieru, zavarit prdel, dva dvojite ovalne laufy a alu kridlo a konec.... Budes mit krasne auto
Hlavne tam nedavej nejake extremy atd..tak jako ja..pak te budou honit 3 policejni hlidky po meste a furt budes litat na dopravku platit pokutky ku*wa....neony,modre mlhovky, 130 pres mesto,...to poldove nemaji radi..jo a kdyby nekdo chtel tak mam v Excelu tabulku ktera zacne platit 1.7. - zku*weny bodovy system..muzu vsem zaslat mailem ..muj zetocha.tomas@seznam.cz
No hlavně jestli je to auto rodičů, tak bych do toho nevrážel vůbec nic, a koupil si auto svoje, a pak si s tím pohrál, z vlastních skušeností vím že to nedělá dobrotu. Až pojede někdo z rodičů tim autem a stopnou je někde cajti, a zaplatí párkrát za něco co jste na tom udělali pokutu tak je hned problém technická další problém, cokoli se rodičům nebude líbit problém, budete s tím autem pořád jezdit problém. Ale jestli máte takhle 100000 v prasátku tak to bude asi u vás trochu jinak. To je můj názor
Zavař blinkry,nějakou pěknou optiku,jemně přetaženou kopotu,do masky a do nárazníku nedávat tahokov,nárazníky co možná nejhladší-žádný zběsilosti,co nejvíc zahladit cely auto,žadny křídlo jen prodlužit malinko střechu,ovalnou koncovku-ne DTM.A samozřejmě nějaky luxusní kola,nejlíp v chromu a pořádnej lak.
Tak nějak by se to líbylo mě jestli bych to chtel ukazovat a ne zavodit
amogh píše:ty brdo na co bude zahlazovat a zvaraovat kdyz nema zadnej extra obnos???
pochopil jsem to tak že to budou dělat samy,to by nemuselo vyjit tak draho.Zavařit a zahladit cely auto neni tak velka palka.A napsal jsem jak by se to líbylo mě
hele kluci taky sem zacal blbe (i kdyz zas tak uplne hrozne ne)
ale kdyz to vezmu kolik penez jsem stopil v plastech a kokotinach
kdybych dneska mel ty penize co jsem do toho za tu dobu nacpal tak udelam auto uplne jinak a vypadalo by o dost lip a co je podstatny ze to "udelat jinak" znamena jednodusejc ale pri tom efektivnejc
Vavre píše:No hlavně jestli je to auto rodičů, tak bych do toho nevrážel vůbec nic, a koupil si auto svoje, a pak si s tím pohrál, z vlastních skušeností vím že to nedělá dobrotu. Až pojede někdo z rodičů tim autem a stopnou je někde cajti, a zaplatí párkrát za něco co jste na tom udělali pokutu tak je hned problém technická další problém, cokoli se rodičům nebude líbit problém, budete s tím autem pořád jezdit problém. Ale jestli máte takhle 100000 v prasátku tak to bude asi u vás trochu jinak. To je můj názor
100000 v prasátku neznamená jiné poměry, ale šetření...hodně lidí mi vyčítá, že pořád jen šetřím a šetřím, ale pak si kupuju věci, co jiné nemají- A třeba taky od 2. ročníku na střední makám (teď jsem v 2 na vysoké). Je to jen o tom, kde se dá ušetřit:) A proč dát ty peníze do auta rodičů? Rodiče jsou velice tolerantní:) a taky je důvod ten, že to celé předěláváme kvůli bráchovi - je na střední automobilní a baví ho se v autech hrabat... Taky necchceme dělat nějaký bsolutně brutální úpravy, co by měli policajtům nějak moc vadit. Chceme to udělat decentně , ale hezky
Mirek999 píše:ja bych spis udelal oktavku ve stylu WRC vypada to velice pekne.Bile kola.velke zasterky a bilou barvu a koupit nejakej kit ve stylu rally
Nad stylem WRC jsme uvažovali, ale to je takový ohraný a moc se nám to nelíbí. Chceme udělat spíš takový "reprezentativní" auto, jestli se to tak dá říct.
Pinky píše:Zavař blinkry,nějakou pěknou optiku,jemně přetaženou kopotu,do masky a do nárazníku nedávat tahokov,nárazníky co možná nejhladší-žádný zběsilosti,co nejvíc zahladit cely auto,žadny křídlo jen prodlužit malinko střechu,ovalnou koncovku-ne DTM.A samozřejmě nějaky luxusní kola,nejlíp v chromu a pořádnej lak.
Tak nějak by se to líbylo mě jestli bych to chtel ukazovat a ne zavodit
Co si mám představit pod tím prodloužením střechy?
hele ja tedka rikam svuj nazor ja bych to do rodicoveho auta nedelal ale koupil bych si s brachou nejake auto ktere bude vase a budete s nim jezdit sami.Ja teda nevim az tam date podvozek jestli se to bude libit rodicum ze uz nemaji to svoje pohodli nebo az date kola ze se jim zvysi spotreba?T6ohle je muj nazor.
nejlepsi cesta je mit vlastni auto,taky si myslim ze neni dobre delit se o auto s brachou,protoze pak nastanou problemy ze si budes chtit vzit auto nekam ty a bracha v tu samou dobu taky a pak to bude docela blby se domluvit,znam z vlastni zkusenosti.Ale kdyz to mezi vama klape dobre,zadny problemy,rodice sou taky v poho,tak proc ne
Mirek999: Chápu Tvůj názor, ale táta jezdí hlavně služebním autem a Octávkou už téměř vůbec. Máma toho taky moc nenajezdí, protože do práce chodí ráda pěšky nebo jezdí na kole. Bavili jsme se s nima o tom a kupovat další auto nám přijde zbytečný. Je to minimálně 80tis a ktomu poviné ručení, havarijní atd atd. S naším autem jezdím hlavně já. Bráchovi je teprve 17, takže zatím to auto chtít nebude a za rok, kdo ví co bude. Ale myslím, že budeme schopni se na půjčování domluvit...