tweetyna píše:šak znáš ten pocit když někomu nechtěně dáš ránu, že se na ní blbě podíval.....a to dilema když ti na ní vezmou nářadí....nesahej-ale přitom oprav....

tweetyna píše:šak znáš ten pocit když někomu nechtěně dáš ránu, že se na ní blbě podíval.....a to dilema když ti na ní vezmou nářadí....nesahej-ale přitom oprav....
to bych mooooooohlTorontak píše:čtvrtek odpoledne
Kluku jeden boubelata...vzdyt je to tam napsany......podobnej motor jako mam ja.....2,0i 16V DOHC (az na to,ze ja mam urco slabsi)zvooky píše:holky vy jste se krasne rozpovidali......jinak Prelude je pekny auto i když nejsem zastance Hond.....je to fakt pekne placaty...co je v tom za motor??
Asi vím kde parkuješ...acurka píše:Mam nadherne,placate a siroke auti...r.v. 1990,2.0 16V HONDA PRELUDE nic netajim,jen se tu nechci dohadovat s rejpalkama co mi budou vnucovat jejich chytry nazory,tim nemyslim nikoho konkretniho
neni nahodou ta honda dvoubarevna?acurka píše:Nic nevis...pac ja neparkuju
Nee....psala jsem rok 1990,dvoubarevna ve varech jezdi 5G...a pak psala jsem ze nejezdi takze ani neparkujeTorontak píše:neni nahodou ta honda dvoubarevna?acurka píše:Nic nevis...pac ja neparkuju
Nebo parkovala...Nebyla taková tmavě fialová?acurka píše:Nic nevis...pac ja neparkuju
ale stou taky jezdi nejaka ženska.acurka píše:Nee....psala jsem rok 1990,dvoubarevna ve varech jezdi 5G...a pak psala jsem ze nejezdi takze ani neparkujeTorontak píše:neni nahodou ta honda dvoubarevna?acurka píše:Nic nevis...pac ja neparkuju
ta parkovala u mě pod barakem, dela pěknej ramushattori_hanzo píše:Nebo parkovala...Nebyla taková tmavě fialová?acurka píše:Nic nevis...pac ja neparkuju