Ještě k tý nálepce moc se mi líbí to rozmazaný
stínování na té původní s D2D to by se mohlo
využít na stávající L4R ale stím se asi počítá
jestli se nepletu
Tak už jsem doma z práce a jen tak náhodou jsem koukl na předpověď na neděli....
Od neděle do středy očekáváme oblačno až zataženo, déšť nebo přeháňky. Na horách přechodně srážky i smíšené. Noční teploty 7 až 2°C. Denní teploty 9 až 14°C.
No uvidime, jak se to vyvrbi. Snad bude pekne. Ano, s rozostrenym stinovanim se pocita. Snad to pujde. Jasne, zalezi na domluve. V pripade, ze bychom jeli do Karvine, urcite se nekde sejdem
Lukees píše:Tak už jsem doma z práce a jen tak náhodou jsem koukl na předpověď na neděli....
Od neděle do středy očekáváme oblačno až zataženo, déšť nebo přeháňky. Na horách přechodně srážky i smíšené. Noční teploty 7 až 2°C. Denní teploty 9 až 14°C.
www.weather.com .... taky hlasi dest pro Ostravu .... a oni se malo kdy pletou
Tak pokud bude dobre pocasi, srazek by byl v pet v Karvine. Navrhoval bych se nekde sejit a prijet spolecne. Pockali bychom treba na Lukase. s Dolphem bychom se srazili taky v Karvine. Ja uz tam budu a pockam na prijezd bohuminsko-orlovskeho komanda Proste se nekde potkame jeste pred srazem a na urcene misto dojedem spolecne. Souhlasite?
Naraznik je paradni. Presne takovy by Lubos chtel, ale ty penize
Takze panove k dnesnimu srazu v Karvine:
Sraz v Bohumine na obvyklem miste v 16:50. Pravdepodobne Dan a Lukees. Vyjezd smer Orlova v 17:00. 17:10 na benzince u Pospiecha. Tam se pocka na Ladise. 17:15 vyjezd smer Karvina. 17:25 vas budu cekat v Karvine na te benzince u Vlka, moh by tam prijet i Dolph. Pak spolecne prijezd k Hypernove. Mam za to, ze Tomoking s Lubosem dorazi o neco pozdeji sami. Pokud ne kluci, tak dejte vedet.
Jedete za každýho počasí?? Tady se to zatím drží ale nevím jak se to vyvrbí odpoledne Kdyby počasí vydrželo tak se potkám teda s Danem u Alberta v těch 16:50 o.k.
Ja budu v Karvine tak i tak. Nevim jak kluci. Ale predbezne jsme teda domluveni. Nevim, jestli mas me cislo, tak pro jistotu posilam do SZ. Eurotel uz neplati.
Sly píše:Naraznik je paradni. Presne takovy by Lubos chtel, ale ty penize
Takze panove k dnesnimu srazu v Karvine:
Sraz v Bohumine na obvyklem miste v 16:50. Pravdepodobne Dan a Lukees. Vyjezd smer Orlova v 17:00. 17:10 na benzince u Pospiecha. Tam se pocka na Ladise. 17:15 vyjezd smer Karvina. 17:25 vas budu cekat v Karvine na te benzince u Vlka, moh by tam prijet i Dolph. Pak spolecne prijezd k Hypernove. Mam za to, ze Tomoking s Lubosem dorazi o neco pozdeji sami. Pokud ne kluci, tak dejte vedet.
budu tam kolen 18 hodiny .... budu v obleku tak se kuva nesmejte
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Ze bychom si vsichni vzali oblek, at je legranda? Takove prijemne uvitani sezony.. Uz to vidim. Psssssssss, pssssssssss, psssssssss. Voila A tomoking v kvadru
Sly píše:Ze bychom si vsichni vzali oblek, at je legranda? Takove prijemne uvitani sezony.. Uz to vidim. Psssssssss, pssssssssss, psssssssss. Voila A tomoking v kvadru
kuva mizim na prednasky at jim tady nezavarim Hot Spot
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Lidi, kdo ma foftware, ve kterem by dokazal rozostrit urcitou texturu. Jedna se mi o ten efekt, ktery mame ve stare nalepce. Stin Live4Ride (Drive2Die). Clovek, ktery to mel delat nemuze najit ten software, kterym to posledne udelal.