tweetyna píše:no ale jak nebreč....samozřejmě že i přesto jsi skvělej, báječnej a milej...

tweetyna píše:no ale jak nebreč....samozřejmě že i přesto jsi skvělej, báječnej a milej...
kolik musím mít bodů abych měl plný počet??tweetyna píše:Nell, eskláda: máte u mě bod šplhouni
fajn:-) a kolik musime dostat bodu?tweetyna píše:Nell, eskláda: máte u mě bod šplhouni
ty mi ctes myslenky:-DEskláda píše:kolik musím mít bodů abych měl plný počet??tweetyna píše:Nell, eskláda: máte u mě bod šplhouni
nell3 píše:ty mi ctes myslenky:-DEskláda píše:kolik musím mít bodů abych měl plný počet??tweetyna píše:Nell, eskláda: máte u mě bod šplhouni
takže jsi šla kolem charlestonu a telecomu?? jojo je nízko....tweetyna píše:Eskláda: mimo jiné jsem včera a předevšírem viděla ten tvuj novej nárazník ...super....ale koukala jsem že kdybys popojel ještě kousek blíž k obrubníku tak můžeš shánet novej co?
To je opravdu vražedně lákavá nabídka!tweetyna píše:10 ¨bodů = výlet mym bááááááječnym fafíkem bez brzd
Ehm...jáá...nooo...eh...já...no...asi ne člověče...navíc ještě na tom nemám dostatečnej počet bodů...tweetyna píše:Eskláda: denněna bus....
hattori: deš do toho taky?
aha tak to jo .. co je v pondělí??tweetyna píše:Nell: já, Vlajo, Sádra,Luky a Toronťák na Aralu na kakauv pondělí se přijeď podívat jak je to tam veselý
Hattori: srabe.... loni jsem s nim jezdila každej víkend LTM-KV a zpět....bez TK a bez povinného
Eskláda: mě se to líbía chodím ze soudu....
každej den nenápadně očumuju kolem forda
to zvooky muže vyprávětnell3 píše:tak me tak napada. kdyz jsem v tuningu. jestli nekoho zajimaji trebi offroady..
ja na tom totiz ulitavam tak nejak vic jeste nez na tuningu..Eskláda píše:to zvooky muže vyprávětnell3 píše:tak me tak napada. kdyz jsem v tuningu. jestli nekoho zajimaji trebi offroady..
.... teda jeste ze mam tu osobni asistentku,aspon v tom nemam bordel,kdy a kde mam bejt a jeste me i privezetweetyna píše:pondělí = pravidelné Sádřino kakao na Aralu .
zdá se že snad i Luky, já, Toronťák, nell?....