Jen jsem reagoval na tvůj názor na lidi a mysli si co chceš jestli je to v tvým případě tedy vůbec možnýIvan píše:A heleme se - potrefená husa nejvíc kejháProsímtě nebuď tak vztahovačnej, ještě řekni, že to není pravda. Čest výjimkám.
Ano, budu si myslet co chci, jestli dovolíš, tak je to moje právo. A jestli jsi názoru, že k UH jezdí samí inteligentní, vzdělaní a přemýšliví lidé, kteří si nepotřebují nic dokazovat, tak je mi Tě lítoCelica2.0GTI píše:Jen jsem reagoval na tvůj názor na lidi a mysli si co chceš jestli je to v tvým případě tedy vůbec možnýIvan píše:A heleme se - potrefená husa nejvíc kejháProsímtě nebuď tak vztahovačnej, ještě řekni, že to není pravda. Čest výjimkám.
A jestli si ty myslíš že tam jezdí jen debilové,nevzdělaní a nepřemýšlivý lidé, kteří jen machrují tak si to mysli ale uvědom si že tam nejezdí jen lidi jako ty ty rádoby inteligenteIvan píše:Ano, budu si myslet co chci, jestli dovolíš, tak je to moje právo. A jestli jsi názoru, že k UH jezdí samí inteligentní, vzdělaní a přemýšliví lidé, kteří si nepotřebují nic dokazovat, tak je mi Tě lítoCelica2.0GTI píše:Jen jsem reagoval na tvůj názor na lidi a mysli si co chceš jestli je to v tvým případě tedy vůbec možnýIvan píše:A heleme se - potrefená husa nejvíc kejháProsímtě nebuď tak vztahovačnej, ještě řekni, že to není pravda. Čest výjimkám.
Mně neštve že jsi vyjádřil svůj názor jen mně sere to že jsi natolik tupej že můžeš prohlásit o 300 lidech který se tam občas sejdou že je jeden vedle druhýho debil.Ivan píše:Celico, už prosímtě přestaň - svým pravopisem neustále dokazuješ, že jsi asi nechodil na základní školu.
Já myslím, že většině rozumných lidí je jasné, jak to u UH probíhá. Už to není takové, jako když jsme to tam zakládali. Euforie je pryč, vzpomínejme rádi.
A jestli se Ti tam líbí, tak prosím. Mně je opravdu jedno, kam jezdíš a kde trávíš svůj čas - nejsem Tvůj rodič ani opatrovník. Já jsem jen napsal, co si myslím. A jestli Tě moc štve, když někdo vyjádří svůj názor, tak to je bohužel jen a pouze Tvůj problém...
Celica2.0GTI píše:Mně neštve že jsi vyjádřil svůj názor jen mně sere to že jsi natolik tupej že můžeš prohlásit o 300 lidech který se tam občas sejdou že je jeden vedle druhýho debil.Ivan píše:Celico, už prosímtě přestaň - svým pravopisem neustále dokazuješ, že jsi asi nechodil na základní školu.
Já myslím, že většině rozumných lidí je jasné, jak to u UH probíhá. Už to není takové, jako když jsme to tam zakládali. Euforie je pryč, vzpomínejme rádi.
A jestli se Ti tam líbí, tak prosím. Mně je opravdu jedno, kam jezdíš a kde trávíš svůj čas - nejsem Tvůj rodič ani opatrovník. Já jsem jen napsal, co si myslím. A jestli Tě moc štve, když někdo vyjádří svůj názor, tak to je bohužel jen a pouze Tvůj problém...
no,ja uz se ktomu nebudu vyjadrovat..je to tvuj boj, tak delej jak myslis..Jen podle me zbytecnej..Ivan píše:Zbyňku, rád Ti to vysvětlím: nějaká slečna se ptala, jestli se ještě konají srazy u UH, čímž "oživila" toto již několik měsíců mrtvé téma zde na TF. Tak jsem jí odpověděl tak, jak jsem odpověděl. Sice trochu černobíle, to uznávám, nicméně si myslím, že je to fakt, kvůli kterému k UH přestali jezdit všichni rozumní lidi, kteří tam ze začátku jezdili....
P.S. A jak už jsem psal - čest výjimkám.
no ptala jsem se já.Jak koukám tak budu příště raděj držet hubuIvan píše:Zbyňku, rád Ti to vysvětlím: nějaká slečna se ptala, jestli se ještě konají srazy u UH, čímž "oživila" toto již několik měsíců mrtvé téma zde na TF. Tak jsem jí odpověděl tak, jak jsem odpověděl. Sice trochu černobíle, to uznávám, nicméně si myslím, že je to fakt, kvůli kterému k UH přestali jezdit všichni rozumní lidi, kteří tam ze začátku jezdili....
P.S. A jak už jsem psal - čest výjimkám.
jo je, neska od 19:00Zave_M50 píše:tak se tu nehadejte a reknete mi radeji jestli to porad jeste je![]()
a kdy to zacina?
Uz sem tam asi rok nebyl![]()
![]()
A ty si Ivane, myslíš, že když nebudeš jezdit k UH, že si Tvoje auto nevytipujou na jakýmkoliv jiným místě v Brně?Ivan píše:Dejve, myslíš si to samý, jenom nikdo nemáte odvahu to napsat veřejně... vždyť kolikrát jsme se o tom v TCB bavili... Prostě UH je bez úrovně a o hubu (o auto)!