další OMV .....???
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Re: další OMV .....???
sadra: ty nevis kde lezi Chodov? to jsi teda tunerka:-D koukam ze mas Cechy projety
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
jel bych se zejtra podivat do sokolova, ale když říkate že tam nic nebude tak přijedu i na OMV
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
Si me asi s nekym pletete,paneV12 píše:Mno joo..noobl Varacka....Sádra píše:Kam k vam??? vzdyt ani pomalu nevim kde Chodov lezi.....ARV6 píše:
Za to vy k nam jo...

myslim, ze vas znam a nepletu si vas...Sádra píše:Si me asi s nekym pletete,paneV12 píše:Mno joo..noobl Varacka....Sádra píše: Kam k vam??? vzdyt ani pomalu nevim kde Chodov lezi.....postavit me do prostred chodova tak se ztratim
![]()
R6 twin turbo + V10 + V12
JA dorazim max po Chodove.Vary uz me omrzely.A do Chodova to je spravedlivy pro Zvookyho i pro Vas.A do Varu uz sme se neco najezdily.Prosazuju Chodov a basta.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
už je to tady....mě to bylo hned divnýzvooky píše:Ja asi ne vypada to že jedu hooodne daleko...uvidim rano

Sádra: náhle se zdá že já nedorazím nikam
Milce odchází poloosa do věčných lovišť a zatím se nepodařilo sehnat jinou, každopádně s ní teď chvíli nebudu jezdit, už je to hoooodně zlý a po tom co mi předvádí v zatáčkách je to už dost o hubu
a vlajovo sciro přivezu až v neděli, takže jsem nemobilní....
takže asi budu až při pondělku...

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To vite, kdyz se paktujete s Lexovo KVTjuningem tak tam moc lidi od nas jezdit nebude...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Ale no tak pani...a co Corsa??? Ta snad nekam dojede...takze reknete a nalozim vastweetyna píše:Sádra: náhle se zdá že já nedorazím nikamMilce odchází poloosa do věčných lovišť a zatím se nepodařilo sehnat jinou, každopádně s ní teď chvíli nebudu jezdit, už je to hoooodně zlý a po tom co mi předvádí v zatáčkách je to už dost o hubu
a vlajovo sciro přivezu až v neděli, takže jsem nemobilní....
takže asi budu až při pondělku...

zatím ho neznám a nic mi neprovedl.... navíc z něj nemám pocit že mu vadíme jako některým členům tady....ARV6 píše:To vite, kdyz se paktujete s Lexovo KVTjuningem tak tam moc lidi od nas jezdit nebude...

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z toho si nic nedelej, mi mu taky vadime, on ma svuj svet...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
já mu doufám nevadím.....nemyslím si to.....to spíš tady....? nekdy....mám ten pocit....
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No heled takhle bych to rekl, na naky varsky benzinky dat si jentak kafe jezdit nehodlam, skoda benzinu, az bude teplo a naplanujem nejakej vetsi sraz trebas u Tesca tak se kouknout prijedu, ja jezdil pres rok pravidelne kazdou stredu do varu na sraziky k Plusu, kdyz tam jezdili lidi se kteryma jsem si mel co rict (nejen o autech). Pak se tam zmenilo osazenstvo tak sem se na to vykaslal.tweetyna píše:já mu doufám nevadím.....nemyslím si to.....to spíš tady....? nekdy....mám ten pocit....
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
ARV: tohle chápu, srážíme se tam jen tak se sádrou a kdo dorazí navíc je vítán, ale není to ani tak sraz, v tomle ohledu chápu vaší neúčast, proti tomu nejsem jde mi spíš o přístup některých členů ... když se něco napíše a hned je zle - off topic, o hovně atd. přitom to dělaj zrovna tak....jen prostě někdo může a někdo ne.....nic jiného jsem tím nemyslela...
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak to cos napsala taky trochu chapu, ale nejak jsem toho co pises nevsiml? Musis uznat ze 2 tydny zpatky taky fakt byl bordel, ted uz to zas ujde.
A kdyz ti to nekdo napise tak ho klido posli do prdele, tady se nikdo neurazi
Ted uz tady taky vyrabime OT
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
ARV6 píše: Ted uz tady taky vyrabime OT
ale je mi líp

takže......zpět k tématu, aby se neřeklo....
sádra, dnes nic, milka ma bebí.... a já nevimco dřív s mojí výplatou, poloosu, tlumiče nebo ty pružiny....
takže na kakao až v pondělí Vlajovo scirem 
sádra, dnes nic, milka ma bebí.... a já nevimco dřív s mojí výplatou, poloosu, tlumiče nebo ty pružiny....

Japato? ja pro tebe sjedu a na kakao taky jeste mam...tweetyna píše:takže......zpět k tématu, aby se neřeklo....
sádra, dnes nic, milka ma bebí.... a já nevimco dřív s mojí výplatou, poloosu, tlumiče nebo ty pružiny....takže na kakao až v pondělí Vlajovo scirem
na kakao mám taky ty hvězdo jasná.....o výplatě jsem mluvila abys věděla že jen tak Milku zas neuvidíš, když nemám na poloosu
ne že neuvidíš mě, tak jednoduchý bys to neměla
jen vim že minule se ti řídit nechtělo tak jsem myslela že nic nebude....takže v osm v Dalovicích?
vypadá to jen na nás dvě takže si připrav stašně moc holčičích drbů, nějakej lak na nehty, katalog avonu a quelle ať máme co probírat
...jé a eště bravíčko kdybys měla....

Dobra dobra...tak ja si z netu nabifluji neco o tech nehtikach a tak...abych se s tebou mohla bavit na urovnitweetyna píše:na kakao mám taky ty hvězdo jasná.....o výplatě jsem mluvila abys věděla že jen tak Milku zas neuvidíš, když nemám na poloosune že neuvidíš mě, tak jednoduchý bys to neměla
jen vim že minule se ti řídit nechtělo tak jsem myslela že nic nebude....takže v osm v Dalovicích?
vypadá to jen na nás dvě takže si připrav stašně moc holčičích drbů, nějakej lak na nehty, katalog avonu a quelle ať máme co probírat
...jé a eště bravíčko kdybys měla....

snažím se, řikal že dorazí a že dokonce i v to pondělí tam byla ale neviděl nás....no bodejť, byl tam v osm a my o řčtvrt hodiny později..moje časová klasika
tak sand dorazí .....zkusim ho odchytnout 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hattori: nebo je venku na scooter moc zima? 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten spinká pod plachtou,sezóna ještě zdaleka není!tweetyna píše:hattori: nebo je venku na scooter moc zima?

✠Luftwaffle✠
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim že tu byl bordel odjakživaARV6 píše:No tak to cos napsala taky trochu chapu, ale nejak jsem toho co pises nevsiml? Musis uznat ze 2 tydny zpatky taky fakt byl bordel, ted uz to zas ujde.

jinak dneska asi nedorazim, jsem nějakej out....
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com