Ti to nějak nevyšlo ne?Torontak píše:ja myslim že tu byl bordel odjakživa![]()
jinak dneska asi nedorazim, jsem nějakej out....

Ti to nějak nevyšlo ne?Torontak píše:ja myslim že tu byl bordel odjakživa![]()
jinak dneska asi nedorazim, jsem nějakej out....
a kdy už tam budem?V12 píše:No a ja se taky nestavil...pac sem byl s tatkou Zvookym...
mno jo...proste KLASIKAzvooky píše:a kdy už tam budem?V12 píše:No a ja se taky nestavil...pac sem byl s tatkou Zvookym...![]()
jee ja jedu celou cestu na parkovačky![]()
jeee my jedeme na opačnou stranu![]()
atd
No ja nikdy nezklamu, proste zase vylet jak se patriV12 píše:mno jo...proste KLASIKAzvooky píše:a kdy už tam budem?V12 píše:No a ja se taky nestavil...pac sem byl s tatkou Zvookym...![]()
atd
Cože?zvooky píše:a kdy už tam budem?V12 píše:No a ja se taky nestavil...pac sem byl s tatkou Zvookym...![]()
atd
hattori_hanzo píše:Cože?zvooky píše:a kdy už tam budem?V12 píše:No a ja se taky nestavil...pac sem byl s tatkou Zvookym...![]()
atd![]()
To asi muselo vypadat!zvooky píše:aaale nic.....
ty hele nema bejt ta řeka po pravy strane??![]()
no normalni vylet na 1100km a 15hodinhattori_hanzo píše:To asi muselo vypadat!zvooky píše:aaale nic.....
V12 píše:no normalni vylet na 1100km a 15hodinhattori_hanzo píše:To asi muselo vypadat!zvooky píše:aaale nic.....
To zní lákavě!V12 píše:no normalni vylet na 1100km a 15hodin
ale hovno TF....proste dva z party Hichattori_hanzo píše:To zní lákavě!V12 píše:no normalni vylet na 1100km a 15hodin![]()
Hlavně při představě provedení TF!
Ještě větší masakr než jsme čekali!V12 píše:ale hovno TF....proste dva z party Hic
tweetyna píše:zatím ho neznám a nic mi neprovedl.... navíc z něj nemám pocit že mu vadíme jako některým členům tady....ARV6 píše:To vite, kdyz se paktujete s Lexovo KVTjuningem tak tam moc lidi od nas jezdit nebude...
tak tam tahni klidne ty posero kdyz jsme na tebe osklivy, tam zapadas uplne presne.......Eskláda píše:tweetyna píše:zatím ho neznám a nic mi neprovedl.... navíc z něj nemám pocit že mu vadíme jako některým členům tady....ARV6 píše:To vite, kdyz se paktujete s Lexovo KVTjuningem tak tam moc lidi od nas jezdit nebude...![]()
juuu...a kdy uz tam budem???zvooky píše:dneska jedeeem zase na vylet huraaaaaa
až budeš mit řeku po pravy strane a ne po levy ty tupčeV12 píše:juuu...a kdy uz tam budem???zvooky píše:dneska jedeeem zase na vylet huraaaaaa
včera když jsem se vraceli se synatorem z vyletu tak nas jedna predjiždela tak jako spousta jinych exotů.....ani nemusime chodit na autosalonyARV6 píše:Kde je osmicka???
Tak to musel mit synacek radost ze?zvooky píše:včera když jsem se vraceli se synatorem z vyletu tak nas jedna predjiždela tak jako spousta jinych exotů.....ani nemusime chodit na autosalonyARV6 píše:Kde je osmicka???
jojo synaček si ji vysnilARV6 píše:Tak to musel mit synacek radost ze?zvooky píše:včera když jsem se vraceli se synatorem z vyletu tak nas jedna predjiždela tak jako spousta jinych exotů.....ani nemusime chodit na autosalonyARV6 píše:Kde je osmicka???
o takovym kusu šrotu s kuží uvnitřtweetyna píše:V12: co označuješ za kýbl bez střechy? jen abych věděla o jakym autě je řeč...