Lu82: me osobne se to celkem libi, hara knam do klubu at je takovejhle zdarilejsich uprav vic , narazniky sou neotreli a pokud se libej majiteli neni co resit nakej tuzing to rozhodne neni. Ale vidim tam spoustu mezer a v budoucnu by natom chtelo zapracovat, zrcatka cerny, kliky cerny, listy cerny. Velkej nedostatek k takhle solidne oplastovanymu autu.
Cosworth. jj asi jo sou to axony, chtelo by to trosku kulatejsi respektive novou verzi od axonu ta by ke stylu narazniku sedela o krapet vic. Nicmene ja mam taky tyhle prahy nicmene ja mam uplne jinej styl narazniku.
Takhle to reknu ono se to hrozne jednoduse kritizuje, jenze ja fandim majiteli proto, ze si tam nedal Axon naraziky, ktery ma kazdej ano sou naprosto cool a bozi jenze to ma kazdej druhej. Sel do neceho co tu neni, mozna je to vlastni navrh, me to pripomina ten predek co ma toitoi na Pande trosicku. Ale proste ja nejsem proti, pokud se majiteli libej tyhle prahy musim tuhle skodovackou koncepci branit. Je to neco novyho a pokud majitel doladi dataily muze to bejt paradni. Jet o jen krapet jinej styl a to se mi liby, pryc s nemeckym tunigem, nebrat vse co je hladky jednolity, jednotvarny a vsichni to maj stejny nezastavam tento styl ale je to muj nazor.
Laky píše:Ale vidim tam spoustu mezer a v budoucnu by natom chtelo zapracovat, zrcatka cerny, kliky cerny, listy cerny. Velkej nedostatek k takhle solidne oplastovanymu autu.
suhlas s tymi nedostatkami... nexem majitela urazit, ale podla mna sa taketo
narazniky na fabiu nehodia...
nelíbí, snad jen ten lak na zadních světlech jak tady někdo řekl je originální trošku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Čau ja jsem majitel snažil jsem se to udelat podle sebe nikdo nerikal ze uz to je hotove sám vím že na tom bude ještě hodně práce.Přemyšlel jsem o Axonech mě se ty nárazníky líběj ale má to každej.Náhodou sem se dostal k tomuhle přednímu zatím je jen jeden a prodávat se asi nebude.Děkuji všem za reakce
Ritchma píše:A mě ten lak na světlech nepříjde originální, má to docela dost fábií co potkávám a navíc ta žlutá na nich to je jak nějaká močovina
naval laskominu nebo ti vykropím na čuňu močovinu
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no je napiču vepředu že je přes ten tahokov vidět ta vzpěra na nárazníku, takhle jsem to původně chtěl udělat vzadu, ještě že jsem se na to vysral
no pohrál bych si ještě s tim předkem..ty průduchy a zkusit doladit ten spodek nárazníku, asi bych sundal mračítka...sundal nebo láknul lišty na boku a co se mi nezamlouvá moc je ten zadní nárazník..nesedí mi k předku, ani se mi nelíbí tvarem ale to je to můj názor..jinak ať úpravy pokračujou zdárně dál
ad: takovej menší virtual předku narychlo
Naposledy upravil(a) Georgerob dne 19 dub 2006 21:18, celkem upraveno 1 x.
Ten nárazník mi příjde trošku jako z Murcielaga,holt stejnej koncern nejde zapřít... Jinak to nevypadá špatně,jenom by chtěli dodělat takový ty detaily!
Ritchma píše:No to VT je daleko hezčí než originál
s tim teda 100% souhlasim,ale zase na druhou stranu.
Vsichni nemuzou mit stejne stylove auta,proste to uz tak je,jedni jsou s tema horsima a jedni jsou s tema lepsima.Tak to bylo, je a bude