Lukash píše:Teď teda uznám že se to u vás trošku rozjelo,ale stejně máte pořád co dělathomer01 píše:Lucky píše:Jo jo,máte na tovíme že na to máme
![]()
![]()
![]()
![]()
Praha 5
Re: Praha 5
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jen si nemysli,přijde sem známe crew a bude tu zas o 10 stránek navíchomer01 píše:Lukash píše:Teď teda uznám že se to u vás trošku rozjelo,ale stejně máte pořád co dělathomer01 píše:víme že na to máme
![]()
![]()
![]()
![]()
jo jo to máme ale zvládnem to
Lucky píše:Jen si nemysli,přijde sem známe crew a bude tu zas o 10 stránek navíchomer01 píše:Lukash píše: Teď teda uznám že se to u vás trošku rozjelo,ale stejně máte pořád co dělat![]()
![]()
![]()
jo jo to máme ale zvládnem to
![]()
-
Wilda
Hale ty Maxiku delas taky nekdyHensel píše:díky díky sem už toho Maxu musel vyměnit
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jestli mluvíš o sport centrum na butkách,tak tam jdeme teď v úterý se školou jako na sportovní denWilda píše:Hale ty Maxiku delas taky nekdyHensel píše:díky díky sem už toho Maxu musel vyměnitjsem tam ted ob den a ty nikde
![]()
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
K čemu?homer01 píše:Lucky píše:Jen si nemysli,přijde sem známe crew a bude tu zas o 10 stránek navíchomer01 píše:jo jo to máme ale zvládnem to
![]()
![]()
je otázka k čemu to bude
![]()
-
Wilda
kdyz tam budes ve 20h tak me tam uvidis jak tam taham cinky v zubechLucky píše:Jestli mluvíš o sport centrum na butkách,tak tam jdeme teď v úterý se školou jako na sportovní denWilda píše:Hale ty Maxiku delas taky nekdyHensel píše:díky díky sem už toho Maxu musel vyměnitjsem tam ted ob den a ty nikde
![]()
![]()
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel,budem tam ráno...kolem 8 - 9Wilda píše:kdyz tam budes ve 20h tak me tam uvidis jak tam taham cinky v zubechLucky píše:Jestli mluvíš o sport centrum na butkách,tak tam jdeme teď v úterý se školou jako na sportovní denWilda píše: Hale ty Maxiku delas taky nekdyjsem tam ted ob den a ty nikde
![]()
![]()
Já jinak do fitka chodím též..ale tady u nás na Luka
-
Wilda
V dobe moji slavy bench serie s 80 ted 60,ostatni nedelam jedu normos bicepes triceps,cepsLucky píše:Bohužel,budem tam ráno...kolem 8 - 9Wilda píše:kdyz tam budes ve 20h tak me tam uvidis jak tam taham cinky v zubechLucky píše: Jestli mluvíš o sport centrum na butkách,tak tam jdeme teď v úterý se školou jako na sportovní den![]()
![]()
Já jinak do fitka chodím též..ale tady u nás na LukaJinak jen tak pro zajímavost.. Jak jsi na tom se silou? Benč,dřepy,mrtvola? ;o)
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
80 to je slušný...i ta 60Wilda píše:V dobe moji slavy bench serie s 80 ted 60,ostatni nedelam jedu normos bicepes triceps,cepsLucky píše:Bohužel,budem tam ráno...kolem 8 - 9Wilda píše: kdyz tam budes ve 20h tak me tam uvidis jak tam taham cinky v zubech![]()
Já jinak do fitka chodím též..ale tady u nás na LukaJinak jen tak pro zajímavost.. Jak jsi na tom se silou? Benč,dřepy,mrtvola? ;o)
nevim cvicim vsechno ale to co ty zrovna ne
-
Wilda
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Což o to,frajery bych ještě překousnul...ale když přijde ženksá...to je teprve trapas...už jsem taky zažilWilda píše:slusny to neni kdyz úpo tobe prijde na bench farajer s tema 60 se lehce rozcvici nahodi si tam dasli dvacos a jede
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme byli dneska na těch Butkách
Do posilky jsme nemohli,tak jsme hráli squash....musím uznat,že ten mě strhal...sem byl spocenej až za ušima
opravdu únavný sport...a to sem to hrál asi jenom hodinku a kousek ;o)
to víš, že jo ale ted jsem hodně v rádiu kolega je po operaci a tak máme přesčasy...jinak jsem už taky dlouho nebyl cvičit...no minulý týden dvakrát jinak mrtvolky jsem nikdy moc necvičíval a dřepa taky nejsou moje silná stránka
kvůli kolenům je nemůžu moc silově zatěžovat....jinak benchpressí pořád docela držím jediný co mě sere je, že jak chodím cvičit bez spara tak jedu 80 pak dám 90, ale to už není ono bez spára to prostě nejde 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Hensel: No to znám,když Ti zdraví neumožňuje cvičit různé cviky a nebo i vůbec....ale 90 už je jako dobrý
to by mě asi zatlačilo do země 
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
jo, toho sem tam videl...bylo to stary S-COUPEMirek999 píše:Kurva tady to hnije za ziva nejel jste nekdo dneska za carfurem jak tam je Kartouzka jak je tam ta zatacka tak to tem borec nejakej zapichnul s nejakym Hyundajem rovnou do tech betonu pekne je rozhodil.
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
No snad..bude zapotřebí hodně potu a asi také trpělivostiHensel píše:ale neboj brzo se k tomu propracuješ a bude![]()
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Poštářka už jsem tu dlouho neviděl...se tu vždy sejde jenom malinko
ale nic to nemění na tom,že v sekci Praha vedem 
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Lukash: No jediná holka v Praze 5 přispívající sem je xpolstarekx 
- Lukash
- Kontaktovat uživatele:
Jj,o ní vím.Ale neměl jsem ještě příležitost pokecat.Je to škoda že žádná nepíše na prahu 5(13).Kecá se tu skoro o všem v tom problém nevidím.Zásadní otázka KDE,NEBO V ČEM JE PROBLÉM???Lucky píše:Lukash: No jediná holka v Praze 5 přispívající sem je xpolstarekx
Demence díky technice
http://www.mtteam.cz
http://www.mtteam.cz
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
No to je docela záludná otázka tedaLukash píše:Jj,o ní vím.Ale neměl jsem ještě příležitost pokecat.Je to škoda že žádná nepíše na prahu 5(13).Kecá se tu skoro o všem v tom problém nevidím.Zásadní otázka KDE,NEBO V ČEM JE PROBLÉM???Lucky píše:Lukash: No jediná holka v Praze 5 přispívající sem je xpolstarekx