Wilda píše:
Hale ty Maxiku delas taky nekdy jsem tam ted ob den a ty nikde
Jestli mluvíš o sport centrum na butkách,tak tam jdeme teď v úterý se školou jako na sportovní den
kdyz tam budes ve 20h tak me tam uvidis jak tam taham cinky v zubech
Bohužel,budem tam ráno...kolem 8 - 9
Já jinak do fitka chodím též..ale tady u nás na Luka Jinak jen tak pro zajímavost.. Jak jsi na tom se silou? Benč,dřepy,mrtvola? ;o)
Lucky píše:
Jestli mluvíš o sport centrum na butkách,tak tam jdeme teď v úterý se školou jako na sportovní den
Já jinak do fitka chodím též..ale tady u nás na Luka Jinak jen tak pro zajímavost.. Jak jsi na tom se silou? Benč,dřepy,mrtvola? ;o)
V dobe moji slavy bench serie s 80 ted 60,ostatni nedelam jedu normos bicepes triceps,ceps nevim cvicim vsechno ale to co ty zrovna ne
Wilda píše:
V dobe moji slavy bench serie s 80 ted 60,ostatni nedelam jedu normos bicepes triceps,ceps nevim cvicim vsechno ale to co ty zrovna ne
80 to je slušný...i ta 60 No já musel taky polevit a to hodně,jel jsem skoro od začátků,pač jsem měl minulý rok mononukleozu a to sem ochabnul až hrůza....a chvilku jsem cvičit nemohl...takže jsem se k tomu mohl vrátit až před půl rokem ;o)
Wilda píše:slusny to neni kdyz úpo tobe prijde na bench farajer s tema 60 se lehce rozcvici nahodi si tam dasli dvacos a jede
Což o to,frajery bych ještě překousnul...ale když přijde ženksá...to je teprve trapas...už jsem taky zažil Ale u bicepsu...já jel s činkama na max a jak říkáš..ona přišla,vzala si je po mě zahřála se jima a pak si vzala 2x těžší
Tak jsme byli dneska na těch Butkách Do posilky jsme nemohli,tak jsme hráli squash....musím uznat,že ten mě strhal...sem byl spocenej až za ušima opravdu únavný sport...a to sem to hrál asi jenom hodinku a kousek ;o)
Kurva tady to hnije za ziva nejel jste nekdo dneska za carfurem jak tam je Kartouzka jak je tam ta zatacka tak to tem borec nejakej zapichnul s nejakym Hyundajem rovnou do tech betonu pekne je rozhodil.
Mirek999 píše:Kurva tady to hnije za ziva nejel jste nekdo dneska za carfurem jak tam je Kartouzka jak je tam ta zatacka tak to tem borec nejakej zapichnul s nejakym Hyundajem rovnou do tech betonu pekne je rozhodil.
Co povidaš,že to tu hnije? Občas sem tam něco přispějem...koukej kdyžtak na datumy
to víš, že jo ale ted jsem hodně v rádiu kolega je po operaci a tak máme přesčasy...jinak jsem už taky dlouho nebyl cvičit...no minulý týden dvakrát jinak mrtvolky jsem nikdy moc necvičíval a dřepa taky nejsou moje silná stránka kvůli kolenům je nemůžu moc silově zatěžovat....jinak benchpressí pořád docela držím jediný co mě sere je, že jak chodím cvičit bez spara tak jedu 80 pak dám 90, ale to už není ono bez spára to prostě nejde
Mirek999 píše:Kurva tady to hnije za ziva nejel jste nekdo dneska za carfurem jak tam je Kartouzka jak je tam ta zatacka tak to tem borec nejakej zapichnul s nejakym Hyundajem rovnou do tech betonu pekne je rozhodil.
jo, toho sem tam videl...bylo to stary S-COUPE frajer byl asi v noci solidne nadranej
Lucky píše:Lukash: No jediná holka v Praze 5 přispívající sem je xpolstarekx
Jj,o ní vím.Ale neměl jsem ještě příležitost pokecat.Je to škoda že žádná nepíše na prahu 5(13).Kecá se tu skoro o všem v tom problém nevidím.Zásadní otázka KDE,NEBO V ČEM JE PROBLÉM???
Lucky píše:Lukash: No jediná holka v Praze 5 přispívající sem je xpolstarekx
Jj,o ní vím.Ale neměl jsem ještě příležitost pokecat.Je to škoda že žádná nepíše na prahu 5(13).Kecá se tu skoro o všem v tom problém nevidím.Zásadní otázka KDE,NEBO V ČEM JE PROBLÉM???
No to je docela záludná otázka teda Bohužel neznám odpověd Ale tak kdo ví,třeba se tu tu ještě rozjede ve velkým