mile rád se podívám!!!Těhle aut je málo na silnicích a mě se vždycky líbilo.....mikey píše:hmmm skoda mluvit ale do svojeho auta si nenecham prudit ...tezky je ale ne na dlouhona mimoni bych rad sprinty tak uvidime co z toho vymacknu
Mitsubishi Eclipse
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
No to je celkem dost, ale zas to je 3.0i Bi-turbo 282 kobyl.... taky se mi hrozne libirozumik píše:Mike ma z32, takze 1584.852kg.NeviM píše:me se 300zx taky dycky libilo... a kulik to teda vazi, ze je to tezky?
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mitsubishi Eclipse
Já tedy nikde nenašel 2 váhy jen to, že v USA byla verze bez turba 222 HP a ta byla 2+2 jak coupé tak cabro, verze TT měla 300 HP a byla nabízena pouze jako coupé 2+0. v 91 byla spešl edice co měla 460 HP a v 95 druhá spešl edice 365 HP ....
zajímavý že ten motor VG30DETT je VVT
zajímavý že ten motor VG30DETT je VVT
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
jakej myslite model? ani nevim ze se todelalo taky v cabriu...
- Přílohy
-
- Nissan 300 ZX 1990 0012.jpg (59.66 KiB) Zobrazeno 1370 x
-
- Nissan 300 ZX 1990 002.jpg (33.11 KiB) Zobrazeno 1370 x
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
az na to ze tohle je targaDaveS píše:jakej myslite model? ani nevim ze se todelalo taky v cabriu...
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
ale cabrio bylo takyrozumik píše:az na to ze tohle je targaDaveS píše:jakej myslite model? ani nevim ze se todelalo taky v cabriu...
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
To mi doslo ze tohle neni cabriorozumik píše:az na to ze tohle je targaDaveS píše:jakej myslite model? ani nevim ze se todelalo taky v cabriu...
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
MarauderZ28 píše:[im/g]http://auto.consumerguide.com/images/au ... 001LRG.jpg[/img]
>> Czechferrari.cz <<
no short wheel base model se pozna podle toho ze ma vicko od nadrze pred zadnim kolem a moje verze ma za zadnim kolem ,,,swb je dost tezky sehnat v twin turbu a uz ubec nemozny bez targy ...o tech specl edicich sem ani nevedel
a taky tam je verze automatu kerej ma mensi a/r u turba ale lepsi odpich ale zase ma jinaci profily vacek a ve vyssich rychlostech nic moc kazdopadne sem z nej vymackl 250kmh sel by o trosinku dal ale zacinal sem myt nejistej pocit v rukach na volantu 

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
těch spešl verzí bylo tuším 300 a 300 ksmikey píše:no short wheel base model se pozna podle toho ze ma vicko od nadrze pred zadnim kolem a moje verze ma za zadnim kolem ,,,swb je dost tezky sehnat v twin turbu a uz ubec nemozny bez targy ...o tech specl edicich sem ani nevedela taky tam je verze automatu kerej ma mensi a/r u turba ale lepsi odpich ale zase ma jinaci profily vacek a ve vyssich rychlostech nic moc kazdopadne sem z nej vymackl 250kmh sel by o trosinku dal ale zacinal sem myt nejistej pocit v rukach na volantu
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
-
Jolinar.cze
tak jsem se chtel zeptat, neublizi mymu eclipsovi s motorem bez turba primy sani kdyz motor ma nalitano 200k ?Jolinar.cze píše:Chaindler píše:a co se zase vratit nazpet k Eclipsovi?![]()
![]()
![]()
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
-
Jolinar.cze
nevite nekdo kde na eclipse sehnat pipercross intake system? nebo nevite kdo je dealerem tady v CR techhle znamejch znacek?
Jolinar.cze píše:nevite nekdo kde na eclipse sehnat pipercross intake system? nebo nevite kdo je dealerem tady v CR techhle znamejch znacek?
Tady v CR toho asi moc neseženeš,ale třeba se někdo najde tady
Nejvíc si vybereš tady
http://search.ebay.com/intake-system-ec ... ameZRC0021
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
myslím že tam cena napsaná neníChaindler píše:a za kolik pak?toitoi píše:teď je v tuning magazinu na prodej turbo na 1. a 2. generaci eclipsu...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
Jolinar.cze
ted sem tomu manikovi volal, je za 20k, ale je samotny. jakoze este musis dokoupit ty serepeticky vokolo
nevim co vsechno mi rikal, ale musel se mi celkem smat, jak sem o tom nic nevedel a chtel sem turbo 
-
Jolinar.cze
tak a ted... muzete mi nekdo rict, jak tezky je instalnout turbo a co vsechno k tomu potrebuju? bych to nejspis nedelal ja, ale jakoze s jakou financni castkou muzu pocitat, pac bych ted radsi koupil ted nejakou gs verzi a pak k tomu to turbo dodal.... hmm?
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
pokud to budes roubovatna motor puvodne bez turba, tak hodne stetsi:)Jolinar.cze píše:tak a ted... muzete mi nekdo rict, jak tezky je instalnout turbo a co vsechno k tomu potrebuju? bych to nejspis nedelal ja, ale jakoze s jakou financni castkou muzu pocitat, pac bych ted radsi koupil ted nejakou gs verzi a pak k tomu to turbo dodal.... hmm?
ne vazne.. pokud si nejsi jistej stavem motru, tak doporucuju pred takovym zasahem motr rozebrat, zjistit co a ajk, opravit poskozeny dily, nebo dta novy..
pak pokud se jedna o prestavbu z NA na turbo, tak aspon vybrat hlavu, pokud to pujde, spis dat jiny pisty nebo upravit stavajici..
uz budes kolem 20-30kkc a to jeste nejezdis.. stranou bych si dal 100-150kkc
pokud neznas tento clanek, da se jako obecnej priklad pouzit...
http://www.e30.cz/technika/turbo.html
- obecne, o eclipsu nic nevim:
tech 30k co rika honza das za nejaky lepsi turbo
pak silny vstriky, komplet GO motoru, kovove tesneni pod hlavu, s tim souvisi srovnat hlavu a blok, snizit kompresi, pak stravit par dnu na brzde s lazenim a platit typka co ti naprogramuje ecu.. filtr, velky IC, budiky, vykonejsi palivovou pumpu, spojka beztak nevydrzi.. + dalsi miliarda veci. Prijemnou zabavu, hlavne to nevzdavej a kasli na kecy typu ze to nezvladnes, ze to nema cenu, ze to nejde.. Vsechno jde a ti co kecaji tyhle sracky jezdi mozna tak s rezavou felicii 
tech 30k co rika honza das za nejaky lepsi turbo
CA18DET inside 

-
Jolinar.cze
hehe.. ale to uz je fakt levnejsi koupit tu verzi s turbem za 180k a 150k utratit za neco jinyho
)
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
30sem myslel za uvedeni seriovyho motoru do 99,9999999% stavu...