mile rád se podívám!!!Těhle aut je málo na silnicích a mě se vždycky líbilo.....mikey píše:hmmm skoda mluvit ale do svojeho auta si nenecham prudit ...tezky je ale ne na dlouhona mimoni bych rad sprinty tak uvidime co z toho vymacknu

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
mile rád se podívám!!!Těhle aut je málo na silnicích a mě se vždycky líbilo.....mikey píše:hmmm skoda mluvit ale do svojeho auta si nenecham prudit ...tezky je ale ne na dlouhona mimoni bych rad sprinty tak uvidime co z toho vymacknu
No to je celkem dost, ale zas to je 3.0i Bi-turbo 282 kobyl.... taky se mi hrozne libirozumik píše:Mike ma z32, takze 1584.852kg.NeviM píše:me se 300zx taky dycky libilo... a kulik to teda vazi, ze je to tezky?
az na to ze tohle je targaDaveS píše:jakej myslite model? ani nevim ze se todelalo taky v cabriu...
ale cabrio bylo takyrozumik píše:az na to ze tohle je targaDaveS píše:jakej myslite model? ani nevim ze se todelalo taky v cabriu...
To mi doslo ze tohle neni cabriorozumik píše:az na to ze tohle je targaDaveS píše:jakej myslite model? ani nevim ze se todelalo taky v cabriu...
MarauderZ28 píše:[im/g]http://auto.consumerguide.com/images/au ... 001LRG.jpg[/img]
těch spešl verzí bylo tuším 300 a 300 ksmikey píše:no short wheel base model se pozna podle toho ze ma vicko od nadrze pred zadnim kolem a moje verze ma za zadnim kolem ,,,swb je dost tezky sehnat v twin turbu a uz ubec nemozny bez targy ...o tech specl edicich sem ani nevedela taky tam je verze automatu kerej ma mensi a/r u turba ale lepsi odpich ale zase ma jinaci profily vacek a ve vyssich rychlostech nic moc kazdopadne sem z nej vymackl 250kmh sel by o trosinku dal ale zacinal sem myt nejistej pocit v rukach na volantu
tak jsem se chtel zeptat, neublizi mymu eclipsovi s motorem bez turba primy sani kdyz motor ma nalitano 200k ?Jolinar.cze píše:Chaindler píše:a co se zase vratit nazpet k Eclipsovi?![]()
![]()
![]()
Jolinar.cze píše:nevite nekdo kde na eclipse sehnat pipercross intake system? nebo nevite kdo je dealerem tady v CR techhle znamejch znacek?
myslím že tam cena napsaná neníChaindler píše:a za kolik pak?toitoi píše:teď je v tuning magazinu na prodej turbo na 1. a 2. generaci eclipsu...
pokud to budes roubovatna motor puvodne bez turba, tak hodne stetsi:)Jolinar.cze píše:tak a ted... muzete mi nekdo rict, jak tezky je instalnout turbo a co vsechno k tomu potrebuju? bych to nejspis nedelal ja, ale jakoze s jakou financni castkou muzu pocitat, pac bych ted radsi koupil ted nejakou gs verzi a pak k tomu to turbo dodal.... hmm?