ale i tak pocitej s GO, turbo bude beztak na hranici smrti..Jolinar.cze píše:hehe.. ale to uz je fakt levnejsi koupit tu verzi s turbem za 180k a 150k utratit za neco jinyho)
Muj tip je koupit si eclipse gsx s motorem v haji a poskladat si to.
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
ale i tak pocitej s GO, turbo bude beztak na hranici smrti..Jolinar.cze píše:hehe.. ale to uz je fakt levnejsi koupit tu verzi s turbem za 180k a 150k utratit za neco jinyho)
to je sice fajn nápad ale kde ho chceš tady v republice vzít???1G je v registru ta moje a ještě jedna......rozumik píše:ale i tak pocitej s GO, turbo bude beztak na hranici smrti..Jolinar.cze píše:hehe.. ale to uz je fakt levnejsi koupit tu verzi s turbem za 180k a 150k utratit za neco jinyho)
Muj tip je koupit si eclipse gsx s motorem v haji a poskladat si to.
ploč????Já budu schánět toto...Mitsubishi TD06-20G turbo s TD06 turbinovym kolem a 7cm turbine housing.MarAt píše: Krosmene s tím turbem si doufám děláš srandu.
jj tohle bylo superTaboo píše:... AEM EMS pote jen v pripade, ze nekdo zcela nutne musi mit "Danger to manifold" varovani na jeho laptopu, ale v tom pripade bych se nejdriv radeji soustredil na vyrobu odpadavajici podlahy pod sedackou spolujezdce...
To je teda postup.fabledwarrior píše:Zdravím lidičky, sem tu úplně nový tak mě hned nekamenujte za moje otázky:D Ale už dlouho se mi líbí Eclipse.. ta verze G2 .. jednu sem si teda našel v bazaru... je to verze 2.0 GS vyrobená v roce 1997. nemá turbo takže bych ho tam chtěl dodat.. už sem pročetl zdejší příspevky takže vim že nejdřív musim udělat GO a pak teprv vylepšovat... dejme tomu že to mám za sebou... auto by mělo být na běžný provoz stím.. že když se na mě bude lepit nějakej frajírek s "nadupanou" sériovou károu typu fabia /octavia RS a pod. že mu s GS hezky vyprášim kožich. A taky by to nemělo udělat ostudu třeba na akcích typu mimoňské války.. nepotřebuju žádnej hard-core tuning.. takže kdyby jste mi poradil co přidat, upravit vyměnit... jestli to má cenu cpát tam turbo... jestli by na to šel kompresor a podobně.. případně i cenovou relaci.. kolik bych si měl asi tak připravit... asi mám fakt blbý otázky tak se na mě nezlobte a zkuste sapoň na nějakou odpovědět.. děkuji