Mitsubishi Eclipse

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

rozumik

Re: Mitsubishi Eclipse

Příspěvek od rozumik »

Jolinar.cze píše:hehe.. ale to uz je fakt levnejsi koupit tu verzi s turbem za 180k a 150k utratit za neco jinyho :))
ale i tak pocitej s GO, turbo bude beztak na hranici smrti..
Muj tip je koupit si eclipse gsx s motorem v haji a poskladat si to.
CA18DET inside Obrázek

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

rozumik píše:
Jolinar.cze píše:hehe.. ale to uz je fakt levnejsi koupit tu verzi s turbem za 180k a 150k utratit za neco jinyho :))
ale i tak pocitej s GO, turbo bude beztak na hranici smrti..
Muj tip je koupit si eclipse gsx s motorem v haji a poskladat si to.
to je sice fajn nápad ale kde ho chceš tady v republice vzít???1G je v registru ta moje a ještě jedna......
Měl sem na Sejkiho velký štěstí že ho prodával..... 8)
Jinak co se týče toho turba a ceny 20000.- tak jen pro ilustraci TD06-20G který budu kupovat,stojí 1150 USD.....tak hezký počty...jo a s nim bude cca 400ps..... :lol:
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

Skala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skala »

Nebo kdybys to chtěl dát do tohohle motoru bez ,,větších,, úprav,tak bys koupil turbo+Boostcontrol
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TD05H-BI ... enameZWDVW

Písty
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-Ec ... enameZWDVW

BOV,potrubí
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Turbo-In ... enameZWDVW
Doprava tak 10 000????
No a nějakej IC,ten seženes tady třeba jetej,nebo novej...5 000 až třeba 20 i víc
:D
Svody..tak 15 a víc

Pak už ti to ,,jen,, musí někdo naladit..to nevím za kolik tak může být...tak 20 000????
A ted ješte práce co si za to ten mechanik,co ti bude dělat řekne,třeba tak ttaky 20k
No a takhle si pak pojezdíš,ale asi ne moc dlouho,než ten mototor odejde a pak koupíš nějakej na vrákači jetej za 10-15k a ten pořádně udělás(blok,klika,ojnice,vačky,rozvodý a plno dálších věcí na který si pripřav jak už tady bylo zmíněno,tak 150 a víc tísic)

Takhle to ted děla známej na R5 Turbo(200HP),uvídí jak dlouho to vydrži a pak to udělka komplet :D :P

Jasně že nejlepší je to udělat hned,ale když na to ted třeba nemáš,tak to jinak nejde,když se ti nechce čekat :lol:
Popřemýšlej co je lepší..

P.S A nezapoen na pořádný brzdy k tomu 8)
Naposledy upravil(a) Skala dne 09 čer 2006 20:07, celkem upraveno 2 x.
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

krosmen motorsport .....

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Ta druhá v republice ja na prodej za 60tis v Lanškrouně,ale je to mrtvola,NA motor se liší vačkama,pístama a ostřikem pístů olejem. Jestli ti nevadí,že to nebude AWD slušná FWD v turbu se dá u nás sehnat za 50t.Potom vím ještě o jedné kastli AWD s papírama,ale namá motor a nějaký drobnosti.Komplet přestavba na 450hp (Taboovou základní cestou) vyjde u nás na cca 9-10tis dolarů bez úprav převodovky...včetně kovanýho vnitřku,spojky,novýho turba,AEM EMS,naladění na brzdě atd.
Krosmene s tím turbem si doufám děláš srandu.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

rozumik

Příspěvek od rozumik »

zitra jedu jolinarovi omrknout eclipse gsx G2, na co si mam dat u tohodle auta pozor? Sem omezeny jenom na nissany :lol:
CA18DET inside Obrázek

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

MarAt píše: Krosmene s tím turbem si doufám děláš srandu.
ploč????Já budu schánět toto...Mitsubishi TD06-20G turbo s TD06 turbinovym kolem a 7cm turbine housing.
krosmen motorsport .....

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Turbo je samozřejmě v pohodě,ale ten dodavatel...ssautochrome-myslím,že i na našem fóru narazíš na několik špatných zkušeností s touto firmou :) Doufám taky,že počítáš s tím,že ti dorazí repas :)
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 11 srp 2014 10:30, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Taboo píše:... AEM EMS pote jen v pripade, ze nekdo zcela nutne musi mit "Danger to manifold" varovani na jeho laptopu, ale v tom pripade bych se nejdriv radeji soustredil na vyrobu odpadavajici podlahy pod sedackou spolujezdce...
jj tohle bylo super :lol: :lol:
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

:D S tou podlahou sem se nasmál,bohužel ta čtyřkolková kastle je součástí nějakýho právně nevyrovnanýho sporu mezi členy rodiny a stojí u týpka,kterýmu už zřejmě nepatří a formální majitel není snadno k dohledání.Navíc i ten týpek,co u něho stojí by za to chtěl dvoukolku v turbu(na kterou má papíry) a papíry na tu čtyřkolku má jinej týpek,kterej je chce prodat jen s NA talonem v dezolátním stavu...snad jsem to nespletl :D,ale celý tenhle kolotoč se odehrává 300km od mého bydliště,takže jsem zaujal vyčkávací pozici..
EMSka je samozřejmě zbytečných 800usd navíc,bylo by to řešení pro někoho,kdo by chtěl dostat motor už finálně naladěný bez nutnosti ho zajíždět a dolaďovat,nicméně poslední dobou na ems slyším samé špatné reference :(
Jak se to řeší s tím ostřikem pístů,jsou v tom NA bloku aspoň díry/nebo dají se tam navrtat?
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

věděl bych o talonu na prodej jezdícim v horšim stavu kastle FWD turbo samo že s papírama.....teda pokud tam ještě stojí...tel na majitele mám...je to 1G 8)
krosmen motorsport .....

sejki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejki »

Ja o par 1G vim ale nejsou na prodej, nebo se poptat muzu, sem zjistil ze si ji typek koupil co bydli asi 20km odeme :-D A koupil ji v AAAckach za 40 litru, to sem celkem nepobral, podle VINka by to mel byt original, ale trosku me zmatlo par veci kdyz sem to uvidel...
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 11 srp 2014 10:30, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Hmmm,když už je to s tím olejem ověřený,tak to není třeba zkoumat:) díkes
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz

fabledwarrior

Příspěvek od fabledwarrior »

Zdravím lidičky, sem tu úplně nový tak mě hned nekamenujte za moje otázky:D Ale už dlouho se mi líbí Eclipse.. ta verze G2 .. jednu sem si teda našel v bazaru... je to verze 2.0 GS vyrobená v roce 1997. nemá turbo takže bych ho tam chtěl dodat.. už sem pročetl zdejší příspevky takže vim že nejdřív musim udělat GO a pak teprv vylepšovat... dejme tomu že to mám za sebou... auto by mělo být na běžný provoz stím.. že když se na mě bude lepit nějakej frajírek s "nadupanou" sériovou károu typu fabia /octavia RS a pod. že mu s GS hezky vyprášim kožich. A taky by to nemělo udělat ostudu třeba na akcích typu mimoňské války.. nepotřebuju žádnej hard-core tuning.. takže kdyby jste mi poradil co přidat, upravit vyměnit... jestli to má cenu cpát tam turbo... jestli by na to šel kompresor a podobně.. případně i cenovou relaci.. kolik bych si měl asi tak připravit... asi mám fakt blbý otázky tak se na mě nezlobte a zkuste sapoň na nějakou odpovědět.. děkuji :D

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

fabledwarrior píše:Zdravím lidičky, sem tu úplně nový tak mě hned nekamenujte za moje otázky:D Ale už dlouho se mi líbí Eclipse.. ta verze G2 .. jednu sem si teda našel v bazaru... je to verze 2.0 GS vyrobená v roce 1997. nemá turbo takže bych ho tam chtěl dodat.. už sem pročetl zdejší příspevky takže vim že nejdřív musim udělat GO a pak teprv vylepšovat... dejme tomu že to mám za sebou... auto by mělo být na běžný provoz stím.. že když se na mě bude lepit nějakej frajírek s "nadupanou" sériovou károu typu fabia /octavia RS a pod. že mu s GS hezky vyprášim kožich. A taky by to nemělo udělat ostudu třeba na akcích typu mimoňské války.. nepotřebuju žádnej hard-core tuning.. takže kdyby jste mi poradil co přidat, upravit vyměnit... jestli to má cenu cpát tam turbo... jestli by na to šel kompresor a podobně.. případně i cenovou relaci.. kolik bych si měl asi tak připravit... asi mám fakt blbý otázky tak se na mě nezlobte a zkuste sapoň na nějakou odpovědět.. děkuji :D
To je teda postup. :roll: Koupit NA verzi a pak dodělávat turbo.

Proč rovnou nekoupíš turbo verzi. :?
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

fabledwarrior

NIkde sem na ní nenarazil... to bude asi ten problém... :oops:

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

fabledwarrior píše:NIkde sem na ní nenarazil... to bude asi ten problém... :oops:
Přečti si v hlavní stránce tunigu přestavby NA na turbo, tam se dozvíš základní zákonitosti co a jak je potřeba.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

fabledwarrior píše:NIkde sem na ní nenarazil... to bude asi ten problém... :oops:
Chce to více hledat. 8)
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

fabledwarrior

A jéje.. tak sem si přečetl co všechno bych potřeboval a kolik by mě to stálo a došel sem k názoru že se rači kouknu po nějaký Turbo verzi a nebo si rači koupím Nissan 200SX :D

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“