Prelude 4G

Moderátor: Zemi

Odpovědět
CAD

Re: Prelude 4G

Příspěvek od CAD »

Ja nevim jak u preluda, ale u CRX se daji prohazovat cely motory tak u by to mohlo bejt dost podobny, neee?

A proc si nekoupil rovnou VTECa? Nebyl k mani (tusim, zes to tu uz asi nekde psal)

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

CAD píše:Ja nevim jak u preluda, ale u CRX se daji prohazovat cely motory tak u by to mohlo bejt dost podobny, neee?

A proc si nekoupil rovnou VTECa? Nebyl k mani (tusim, zes to tu uz asi nekde psal)
Nebyly love :lol: a cekat dalsi pul rok se mi nechtelo...... :D
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

DaveS píše:
CAD píše:Ja nevim jak u preluda, ale u CRX se daji prohazovat cely motory tak u by to mohlo bejt dost podobny, neee?

Jj, to je přesně důvod, proč asi půjdu do 2.0i....nebudou love a nebude se mi chtít čekat víc, než budu muset....
330i E90 :kiss:

CAD

Příspěvek od CAD »

Sensei Jirka píše:
DaveS píše:

Jj, to je přesně důvod, proč asi půjdu do 2.0i....nebudou love a nebude se mi chtít čekat víc, než budu muset....
no jo co nadelame

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

CAD píše:
Sensei Jirka píše:
DaveS píše: Nebyly love :lol: a cekat dalsi pul rok se mi nechtelo...... :D
no jo co nadelame
no jo no ..... ale dvoulitr staci :D 8)
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

DaveS píše:
CAD píše:
Sensei Jirka píše: Jj, to je přesně důvod, proč asi půjdu do 2.0i....nebudou love a nebude se mi chtít čekat víc, než budu muset....
no jo co nadelame
no jo no ..... ale dvoulitr staci :D 8)
Já si taky myslim, že stačit bude........ 8) 8) 8)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

hmm víš sám, pořád nic, koupil jsi 2.0 a hned se o pár tisíc více objevil vtec a 2.3 :) v brne je ted jedna na prodej ( 2.3 ) v dobrém stavu s 4WS za 75tis...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

CAD

Příspěvek od CAD »

Idaho píše:hmm víš sám, pořád nic, koupil jsi 2.0 a hned se o pár tisíc více objevil vtec a 2.3 :) v brne je ted jedna na prodej ( 2.3 ) v dobrém stavu s 4WS za 75tis...
tohle me vzdy nastve, takhle to chodi a nic s tim nenadelas.

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

CAD píše:
Idaho píše:hmm víš sám, pořád nic, koupil jsi 2.0 a hned se o pár tisíc více objevil vtec a 2.3 :) v brne je ted jedna na prodej ( 2.3 ) v dobrém stavu s 4WS za 75tis...
tohle me vzdy nastve, takhle to chodi a nic s tim nenadelas.
jj, tomu se řiká pešek.....a jak se znam, tak přesně tohle bude muj případ..... :lol: :lol: :lol:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

přesně tohle byl případ Dava :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Idaho píše:přesně tohle byl případ Dava :D
njn....Ale tak Dave si to vynahradí až si koupí VTECa..... :D :D

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

sensei, vynahradí, jenže jsou to další prachy :D je to jako bych já říkal že si vynahradím že jsem koupil "jen" škorpa , až si za pět let koupím 300C v kombajnu :D

CAD

Příspěvek od CAD »

Sensei Jirka píše:
Idaho píše:přesně tohle byl případ Dava :D
njn....Ale tak Dave si to vynahradí až si koupí VTECa..... :D :D
A ted me tak napada, proc Daves rve prachu do soucasnyho preluda kdyz muze spis nasetrit na VTECa a toho vysperkovat (chapu, ze soucasnou preludu musi dat do slus. tech. stavu)

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Idaho píše:sensei, vynahradí, jenže jsou to další prachy :D je to jako bych já říkal že si vynahradím že jsem koupil "jen" škorpa , až si za pět let koupím 300C v kombajnu :D
Tak to je jasný, prachy to navíc určo sou.....mohl už ho mít dávno a jen ho šperkovat (navíc by teoreticky VTEC jezdil jinak, takže by třeba na různejch místech byl dřív a tu srnku by vůbec nesundal a ušetřil by... :lol: :lol: :lol: Sorry, Dave, sem si to nemohl odpustit) a teď vážně, samo sem to nemyslel úplně tak jako plnohodnotnou náhradu... :lol: :lol: :lol:

2CAD: Protože toho VTECa plánuje myslim do dvou let, takže času dost....a tu současnou nechce dávat jen do kupy po tech.stránce, ale chce i nadstandart jako muziku a tak.......

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

IDAHO: je to pravda, jenze ja sem tu svoji mrchu sehnal za 55tis, majitel za to chtel 63tis, ale cenove sme ho stahli, hlavne z duvodu ze to auto bylo ve spatnym tech. stavu a tenkrat sem byl nepracujici..... sehnal sem 55tis + pak jeste 10tis ze kterych sem koupil brzdy a zaplatil ruceni. :lol: a konec.... je pravda ze kdybych pockal do ted tak by na Vtec v pohode bylo, s tim souhlasim, ale cekat se mi nechtelo.

CAD: je pravda ze se to nevyplati do tohodle preluda sypat prachy.... protoze skoncim na hodnote nekde kolem 100-110tis kc, ale muj duvod je takovej ,,mam ten muj srot rad a pryc ho nedam, to do nej radsi nasypu vic a necham si ho na normalni jezdeni a treba i na mensi srazy, az bude hotovej,, (penize budou vzdycky, ale my nebudem.....) clovek za svuj zivot udela tolik chyb a prosete tolik penez... takze s tim pocitam. Kdyz sem preludu kupoval bylo mi jen 18 a pul roku zivota :lol: takze bych rekl ze mam casu dost. Navic po prazdninach pujde accent do jinych rukou takze penize budou hlavne z nej.

Jirka: Srnky mi ani nepripominej :lol: vcera se mi povedlo odrit levou cast zadniho narazniku.... ale jen trosku nastesti.
Co se tyce nejakyho vynahrazeni...... tuhle preludu sem nemel moznost vyskouset ani z nejakejch 90% toho co to auto dovede, z duvodu veci na aute co sou v prdeli a nedovolujou to (podvozek, byly to i gumy, prasklej vyfuk) Takze az to bude tak se uvidi..... a jak rikam koncem roku bych ho chtel mit hotovej, vidim to celkem realne.... no a pak bych chtel zacit setrit jeste na VTec - prace by mela bejt v pohode, tak v tom nevidim problem..... a pak neco dotahnout z nemecka. Kazdopadne tahle preluda co mam je moje prvni auto co sem si koupil, ne dostal, ale koupil.... takze zatim neni v planu aby sla z domu, sem z toho auta porad jeste paf, bo se mi silene libi..... mam ho strasne rad. :lol:
Sem divnej? jo souhlas...... :lol:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

DaveS píše:IDAHO: je to pravda, jenze ja sem tu svoji mrchu sehnal za 55tis, majitel za to chtel 63tis, ale cenove sme ho stahli, hlavne z duvodu ze to auto bylo ve spatnym tech. stavu a tenkrat sem byl nepracujici..... sehnal sem 55tis + pak jeste 10tis ze kterych sem koupil brzdy a zaplatil ruceni. :lol: a konec.... je pravda ze kdybych pockal do ted tak by na Vtec v pohode bylo, s tim souhlasim, ale cekat se mi nechtelo.

CAD: je pravda ze se to nevyplati do tohodle preluda sypat prachy.... protoze skoncim na hodnote nekde kolem 100-110tis kc, ale muj duvod je takovej ,,mam ten muj srot rad a pryc ho nedam, to do nej radsi nasypu vic a necham si ho na normalni jezdeni a treba i na mensi srazy, az bude hotovej,, (penize budou vzdycky, ale my nebudem.....) clovek za svuj zivot udela tolik chyb a prosete tolik penez... takze s tim pocitam. Kdyz sem preludu kupoval bylo mi jen 18 a pul roku zivota :lol: takze bych rekl ze mam casu dost. Navic po prazdninach pujde accent do jinych rukou takze penize budou hlavne z nej.

Jirka: Srnky mi ani nepripominej :lol: vcera se mi povedlo odrit levou cast zadniho narazniku.... ale jen trosku nastesti.
Co se tyce nejakyho vynahrazeni...... tuhle preludu sem nemel moznost vyskouset ani z nejakejch 90% toho co to auto dovede, z duvodu veci na aute co sou v prdeli a nedovolujou to (podvozek, byly to i gumy, prasklej vyfuk) Takze az to bude tak se uvidi..... a jak rikam koncem roku bych ho chtel mit hotovej, vidim to celkem realne.... no a pak bych chtel zacit setrit jeste na VTec - prace by mela bejt v pohode, tak v tom nevidim problem..... a pak neco dotahnout z nemecka. Kazdopadne tahle preluda co mam je moje prvni auto co sem si koupil, ne dostal, ale koupil.... takze zatim neni v planu aby sla z domu, sem z toho auta porad jeste paf, bo se mi silene libi..... mam ho strasne rad. :lol:
Sem divnej? jo souhlas...... :lol:
A jeejej...copak sme zase vyváděli??? že jsme jí odřeli??? :lol: :lol: Tak určo vyzkoušíš....aspoň si to o to víc užiješ.... :D ....A vůbec se Ti nedivim, že se Ti tak moooc líbí.... Určo nejsi divnej :D a pokud jo, tak to sme asi všichni...... :lol: :lol:

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

No nechci to tady rozepisovat v jakym stavu sem to odrel spek , ale stalo se no..... :twisted: nastesti nic vaznyho..... jen maly bebí.

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

DaveS píše:No nechci to tady rozepisovat v jakym stavu sem to odrel spek , ale stalo se no..... :twisted: nastesti nic vaznyho..... jen maly bebí.
ale, ale :nono:

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Ryba píše:
DaveS píše:No nechci to tady rozepisovat v jakym stavu sem to odrel spek , ale stalo se no..... :twisted: nastesti nic vaznyho..... jen maly bebí.
:lol: :lol: http://youtube.com/watch?v=ARBu1ypvrhQ& ... th%20Kings sem tam no..... ale malo. :lol:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

DaveS píše:
Ryba píše:
:lol: :lol: http://youtube.com/watch?v=ARBu1ypvrhQ& ... th%20Kings sem tam no..... ale malo. :lol:
mnoo, po takovej akci se ani nedivim... :lol: :lol: :lol:

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Sensei Jirka píše:
DaveS píše:
Ryba píše: ale, ale :nono:
mnoo, po takovej akci se ani nedivim... :lol: :lol: :lol:
Ted jedem na akcicku k Machaci :lol: ale prelud zustane doma, radsi. :lol: tak nevim jak to dopadne..... :lol:

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

DaveS píše:
Ryba píše:
tož to já taky, ale za volant bych potom nikdy nevlez, znám svý stavy :lol: :lol:

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Ryba píše:
DaveS píše:
Ryba píše: ale, ale :nono:
tož to já taky, ale za volant bych potom nikdy nevlez, znám svý stavy :lol: :lol:
Jezdim jen v noci od kamose cca 5km domu.... a pres vesnicky cesty.... 8) a jedu tak 30 - 40kmh.... :lol:

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

mooooc pěkná prácička....chválim....akorát si mi zase šoupnul brouka do hlavy....už aby tu byla!!!!! :cry:

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Sensei Jirka píše:mooooc pěkná prácička....chválim....akorát si mi zase šoupnul brouka do hlavy....už aby tu byla!!!!! :cry:
:lol: dneska sem byl nejak rozjetej, ikdyz bych asi nemel tak i ve meste mi v zatacce pislay gumy :lol: a i mimo mesto.... kua uz aby byl lepsi podvozek..... mozna me navnadili i nektery ty videa :lol:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

DaveS píše:
Sensei Jirka píše:mooooc pěkná prácička....chválim....akorát si mi zase šoupnul brouka do hlavy....už aby tu byla!!!!! :cry:
:lol: dneska sem byl nejak rozjetej, ikdyz bych asi nemel tak i ve meste mi v zatacce pislay gumy :lol: a i mimo mesto.... kua uz aby byl lepsi podvozek..... mozna me navnadili i nektery ty videa :lol:
Tak to se Ti ani nedivim... :lol: Já sem náhodou byl dneska na silnicích jako slušný občan a nejel sem fakt víc než 50Km/h, ale řeknu Ti to je na pí*u....To je jízda, to by jeden blil.....ale aspoň mě hřeje to, že mám na svém kontě stále 0 bodíků :) :) :) :)

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Sensei Jirka píše:
DaveS píše:
Tak to se Ti ani nedivim... :lol: Já sem náhodou byl dneska na silnicích jako slušný občan a nejel sem fakt víc než 50Km/h, ale řeknu Ti to je na pí*u....To je jízda, to by jeden blil.....ale aspoň mě hřeje to, že mám na svém kontě stále 0 bodíků :) :) :) :)
Hele ja na to dlabu.... v tom nasem meste vim kde chytaj, takze na ne dlabu. Co se tyce prahy a nejakejch nocnich jizd, co sem si delal pro radost, tak s tim mam asi utrum no :cry:
Navic sem preludu ted uklidil a bude cekat nez prijdou svetla a pude do servisu na opravu.... :?:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

DaveS píše:
Sensei Jirka píše:
DaveS píše: :lol: dneska sem byl nejak rozjetej, ikdyz bych asi nemel tak i ve meste mi v zatacce pislay gumy :lol: a i mimo mesto.... kua uz aby byl lepsi podvozek..... mozna me navnadili i nektery ty videa :lol:
Hele ja na to dlabu.... v tom nasem meste vim kde chytaj, takze na ne dlabu. Co se tyce prahy a nejakejch nocnich jizd, co sem si delal pro radost, tak s tim mam asi utrum no :cry:
Navic sem preludu ted uklidil a bude cekat nez prijdou svetla a pude do servisu na opravu.... :?:
to jo no, taky Brod je trošku menší než Plzeň :lol: U nás chytaj kdekoliv, ikdyž sem zatim žádný nepotkal (a doufám, že etě dlouho nepotkám) a to mám od verejška najeto možná 40km......
Tak doufám, že se Ti Preluda brzo uzdraví :D

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“