F.l.a.n.e.l. píše:VYVI: mě by jen zajímalo, kolik Syndikátníků by bylo ochotno taknovat na Unicorn Oil
Mám svůj tip (číslo)
Já vždycky tankoval na Schell...chvíli jsem jezdil na benál z cisterny, když jsme bydlel v Brně, ale potom na benzín od schell stejná trasa, stejný styl ježdění a spotřeba o litr menší...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Ale klidne se domluv s Yarisem. Na www.live4ride.org na nej najdes kontakt. Zdenda tam jede, myslim, zitra. Doufam, ze se od nas prida vic lidi.
A uz nam golfa brzy privez ukazat
Dan: Co myslis, mam vzit tu palubovku nebo ne???Rikal ze chce za palubku 500,- + topeni 500,-, zkusim ho jeste sklepnout, ale nevim kdo ji tam bude zapojovat kua.... Ty uz v tom mas praxi, ze???
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
moc se nedarilo, dnes to musim dodelat...dlouho schnul tmel.ale jinak good. kabely natahnnute, woofer+zesik zapojen...doorbordy jen obrousit, hodit jeste jednu vrstvu a potahnout...
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Dan píše:moc se nedarilo, dnes to musim dodelat...dlouho schnul tmel.ale jinak good. kabely natahnnute, woofer+zesik zapojen...doorbordy jen obrousit, hodit jeste jednu vrstvu a potahnout...
nestihli jste nahodou fotit??
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Dan píše:moc se nedarilo, dnes to musim dodelat...dlouho schnul tmel.ale jinak good. kabely natahnnute, woofer+zesik zapojen...doorbordy jen obrousit, hodit jeste jednu vrstvu a potahnout...
nestihli jste nahodou fotit??
No, tak na foceni jsem si vzpomel jak jsem jel domu, kua
Dan: Odpol. jsem u tebe....mam vzit ten vrtak??Kolikatku asi?
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Tak jsem se prave vratil z foceni Yarisa a 130 TDi pro Tuning Magazine. Musim rict, ze z toho mam opravdu dobry pocit a verim i ve zverejneni naseho Syndicatu ve zminenem casopisu
Sly píše:Tak jsem se prave vratil z foceni Yarisa a 130 TDi pro Tuning Magazine. Musim rict, ze z toho mam opravdu dobry pocit a verim i ve zverejneni naseho Syndicatu ve zminenem casopisu
a co ty predsedo ? uz sis vylecil tu kapavku nebo co ti to vlastne bylo ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking> V pondeli jdu do prace. Uz jsem fit. Oficialne zdrav od pondelka. Rad bych vzal manzelku na jeji prvni opravdovy sraz, takze asi Slusovice. Sice stale bez auta (coz me hodne se*re, ale i tak citim ve vzduchu dobrou akci). a ty by sis tome mel udelat cas a jet s nama uz v patek a trochu si dat do palice