luboT4 píše:a ještě at je všechny vyjebe Barry do prdele .![]()
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Taky tankuju na SHELL , je to hrůza , ach ty spotřební daněluboT4 píše:zase šel nahoru benzín, Shell . natural 95 . 32,50 .- kurvy jedny at je trefí infarkt všechny co rozhodujou o cenách .
OCTAVIA II COMBI TDI ELEGANCE
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
- F.l.a.n.e.l.
V-Y-V-I píše:V našem tématu s Flanelem jsem dodal fotky luxusních kárek z Chorvatska...je to od 62. strany...
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 05 črc 2006 15:49, celkem upraveno 1 x.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- F.l.a.n.e.l.
V-Y-V-I píše:V Havířově na UnicornOil je za 29,80 ,-
To snad ne... Tam jsem jednou natankoval do šádiny a hned na druhý den jsem ucpal trysky v karburátoru...
UŽ NIKDY VÍCE
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Měl jsi moc citlivou šáde 
Je tam pořád plno a všichni jezdí normálně,tak nedupej
No jo no,ale V Power to není no....
Je tam pořád plno a všichni jezdí normálně,tak nedupej
No jo no,ale V Power to není no....
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
VYVI: mě by jen zajímalo, kolik Syndikátníků by bylo ochotno taknovat na Unicorn Oil
Mám svůj tip (číslo)

Mám svůj tip (číslo)
Já vždycky tankoval na Schell...chvíli jsem jezdil na benál z cisterny, když jsme bydlel v Brně, ale potom na benzín od schell stejná trasa, stejný styl ježdění a spotřeba o litr menší...F.l.a.n.e.l. píše:VYVI: mě by jen zajímalo, kolik Syndikátníků by bylo ochotno taknovat na Unicorn Oil![]()
Mám svůj tip (číslo)![]()
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Chlapi, neměl by někdo zájem zítra nafotit auto do Tuning časáku?
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
To zní taky lákavěSly píše:To ovsem budes muset zmenit klub.Pietro píše:To zní lákavěMr. Yaris píše:Chlapi, neměl by někdo zájem zítra nafotit auto do Tuning časáku?![]()
OCTAVIA II COMBI TDI ELEGANCE
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
Ale klidne se domluv s Yarisem. Na www.live4ride.org na nej najdes kontakt. Zdenda tam jede, myslim, zitra. Doufam, ze se od nas prida vic lidi.
A uz nam golfa brzy privez ukazat
A uz nam golfa brzy privez ukazat
Live4Ride Syndicate
covece ja uz do toho nejdu....musis ukecat bandasa 
moc se nedarilo, dnes to musim dodelat...dlouho schnul tmel.ale jinak good. kabely natahnnute, woofer+zesik zapojen...doorbordy jen obrousit, hodit jeste jednu vrstvu a potahnout...
nestihli jste nahodou fotit??Dan píše:moc se nedarilo, dnes to musim dodelat...dlouho schnul tmel.ale jinak good. kabely natahnnute, woofer+zesik zapojen...doorbordy jen obrousit, hodit jeste jednu vrstvu a potahnout...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
No, tak na foceni jsem si vzpomel jak jsem jel domu, kuaDave0401 píše:nestihli jste nahodou fotit??Dan píše:moc se nedarilo, dnes to musim dodelat...dlouho schnul tmel.ale jinak good. kabely natahnnute, woofer+zesik zapojen...doorbordy jen obrousit, hodit jeste jednu vrstvu a potahnout...
Dan: Odpol. jsem u tebe....mam vzit ten vrtak??Kolikatku asi?
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
2,5-3mm a nejake samorezky malicke k tomu
Tak jsem se prave vratil z foceni Yarisa a 130 TDi pro Tuning Magazine. Musim rict, ze z toho mam opravdu dobry pocit a verim i ve zverejneni naseho Syndicatu ve zminenem casopisu 
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
a co ty predsedo ? uz sis vylecil tu kapavku nebo co ti to vlastne bylo ?Sly píše:Tak jsem se prave vratil z foceni Yarisa a 130 TDi pro Tuning Magazine. Musim rict, ze z toho mam opravdu dobry pocit a verim i ve zverejneni naseho Syndicatu ve zminenem casopisu
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking> V pondeli jdu do prace. Uz jsem fit. Oficialne zdrav od pondelka. Rad bych vzal manzelku na jeji prvni opravdovy sraz, takze asi Slusovice. Sice stale bez auta (coz me hodne se*re, ale i tak citim ve vzduchu dobrou akci). a ty by sis tome mel udelat cas a jet s nama uz v patek a trochu si dat do palice 
Live4Ride Syndicate