gratulace karlovi za čas 12:149 tušim

já měl s naftou prej 18,77

Moderátor: Hasis
asi bych si to užil jinak, kdybych ted neměl určitý osobní problémy a tim i náladu v píči, teda pýči (sorry boome)jim.vw píše:no tak sem se vrátil... stálo to za hovno, sem aspon rád že sem to neplatil![]()
a cestou domů mi prdla guma v zatáčce, tak sem jí prolít pěkně bokem
no tak něco málo na gum placu sem se snažil předvést...bohužel moc mi to teda nešlojim.vw píše:tak to napíšu i sem když to je ofiic thread
asi bych si to užil jinak, kdybych ted neměl určitý osobní problémy a tim i náladu v píči, teda pýči (sorry boome)jim.vw píše:no tak sem se vrátil... stálo to za hovno, sem aspon rád že sem to neplatil![]()
a cestou domů mi prdla guma v zatáčce, tak sem jí prolít pěkně bokem![]()
sprinty sem viděl asi troje (slovy 3 jízdy) a to zrovna tu nejnižší kategrii a než sem přeparkoval auto už bylo i po tý nejvyšší
![]()
Nejsem si jistej ale asi sem viděl dejva se škopkem na pálení gum - dyžtak ten znuděnej týpek v tričku Jim Beam a černý kšiltofce sem byl já![]()
a pak hugo bosse na slalomu, jinak nikoho jinýho odsud sem neviděl![]()
Co mě štve tak sem vubec neviděl Toitoiův luxusní hajzlík, v tech plastovejch se mi srát nechtělo
jinak sem se tam fakt extrémně nudil, tak sem to kolem druhý zabalil...
bezpečnějš? sorry tento sraz byl co se týče bezpečnosti asi nejvíc odfláknutej za ty srazy co jsem za posledních pár let navštívil, nebo to někdo perfektne sabotoval.Rudi píše:Tak abych pravdu řekl, mě se líbilo, přišlo mi tam bezpečnějc než v květnu, ale hlavně jsem dosáhl skvělého výsledku - porazil jsem na sprintu Audi A6 Avant 2,5 TDI quattro s toitoiem za volantem![]()
gratulace karlovi za čas 12:149 tušimmoc lidí to asi netipovalo, robert co jsem viděl, tak nejdřív 12:150, pak 12:112 nebo tak nějak
![]()
byl jsem jenom v sobotu přes den a mě osobně tam přišlo bezpečnějc než v květnuIdaho píše:bezpečnějš? sorry tento sraz byl co se týče bezpečnosti asi nejvíc odfláknutej za ty srazy co jsem za posledních pár let navštívil, nebo to někdo perfektne sabotoval.Rudi píše:Tak abych pravdu řekl, mě se líbilo, přišlo mi tam bezpečnějc než v květnu, ale hlavně jsem dosáhl skvělého výsledku - porazil jsem na sprintu Audi A6 Avant 2,5 TDI quattro s toitoiem za volantem![]()
gratulace karlovi za čas 12:149 tušimmoc lidí to asi netipovalo, robert co jsem viděl, tak nejdřív 12:150, pak 12:112 nebo tak nějak
![]()
Jinka si totiž nedokážu vysvětlit cc 1m hlubokou jámu přesne v místech kde chodili lidi ( sám jsem do ní ve tme zahučel ) pokud chteli jít k hangáru.
bohužel kdo si všiml, měl tento sraz i pár mrvých - i když nepřímo... - za to opřadatelé nemohli. Opět jsem s epřesvědčil že Mimon je supra v pátek ale v sobotu se musí zdrhnout co nejdřív..
Prej máš dvě hlavy, je to pravda ?Mr.Stilisimo píše:prej to byla poslední mimon,neví někdo co je na tom pravdy?
Zkus někdy napsat něco pozitivníhoVWOKY píše:zdraVWim a musim konstatovat že bezpečno tam o trochu víc bylo ale našlo se tam i spousta bezmozků které sem tam viděl řádit od pátku do 15 hod. odpoledne sobotního ikdyž se tací prý vylučovali......?????
pár věcí se mi ještě nelíbilo ale nechci to zbytečně rozvádět neboť stále na srazech platí dvojí metr (kdo má káru nad 500 tis.smí vše)
![]()
![]()
díkes
bohuzel, zradila me moje diagnoza prokluzujici spojky:-)Chtel sem jeste dva dny pred mimoni vymenit lamelu, ale bohuzel to nebyla lamela (kerou bych mel oblozenou v cuku letu),ale pritlacak .H-Vtec píše:díkessi tam byl někde?
tak to je na hovno,tam si měl jet alespon s někým na kukačkuRyba píše:bohuzel, zradila me moje diagnoza prokluzujici spojky:-)Chtel sem jeste dva dny pred mimoni vymenit lamelu, ale bohuzel to nebyla lamela (kerou bych mel oblozenou v cuku letu),ale pritlacak .H-Vtec píše:díkesRyba píše: Gratulace![]()
si tam byl někde?
. Kerej se mi podarilo splasit az v sobotu odpoledne:(
H-Vtec píše:nebyl zase tak vzádu,zlepšil si čas a s tim je spokojenej povídalspyker píše:Jakto že zemi zkončil tak vzádu?![]()
Jinak gratuluji těm co ve sprintech vyhrályjenom ho trošku sere že ho ojela holka
myslim že tohle by se mu naopak líbiloStreetFighter píše:H-Vtec píše:nebyl zase tak vzádu,zlepšil si čas a s tim je spokojenej povídalspyker píše:Jakto že zemi zkončil tak vzádu?![]()
Jinak gratuluji těm co ve sprintech vyhrályjenom ho trošku sere že ho ojela holka
ty voe,tady je to fakt jak u kreténů,se člověk bojí na něco zeptat,protože ho hned nákej chytrák ukamenuje...ne nejsem stejnej magor,jen sem 17letej kluk,kterej o tom ví hovno a docela ho tahle informace šokovala,tak se omlouvám za to,že sem se dovolil na diskuzním forum na něco zeptat...ale alespon díky za odpovědleon4x4 píše:Prej máš dvě hlavy, je to pravda ?Mr.Stilisimo píše:prej to byla poslední mimon,neví někdo co je na tom pravdy?
Nevím jestli to je pořád stejný magor se stopadesáti přezdívkami nebo jestli jsou vážně češi takový závistivý paka, ale nechápu to proč to dokola někdo pořád znova a znova vytahuje.
NE NEBYLY TO POSLEDNÍ VÁLKY A TO ANI LETOS ANI OBECNĚ.
Jediné co hrozilo, byla změna majitele, kdy se majetek o který se staraly obce převedl na kraje. Poté co se podařilo dojednat podmínky i s novým, spíše než majitele, správcem tak už je zase vše naprosto bez diskuzí a naprosto v pohodě.