Mimoňské války X - dojmy, fotky, videa

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Mimoňské války X - dojmy, fotky, videa

Příspěvek od Rudi »

Tak abych pravdu řekl, mě se líbilo, přišlo mi tam bezpečnějc než v květnu, ale hlavně jsem dosáhl skvělého výsledku - porazil jsem na sprintu Audi A6 Avant 2,5 TDI quattro s toitoiem za volantem :lol:

gratulace karlovi za čas 12:149 tušim :wink: moc lidí to asi netipovalo, robert co jsem viděl, tak nejdřív 12:150, pak 12:112 nebo tak nějak
8)

já měl s naftou prej 18,77 :lol:

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Pokud Karel zajel takový čas tak gratuluju!!!!§ 8) 8) 8) 8)
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

tak to napíšu i sem když to je ofiic thread :lol:
jim.vw píše:no tak sem se vrátil... stálo to za hovno, sem aspon rád že sem to neplatil :roll:
a cestou domů mi prdla guma v zatáčce, tak sem jí prolít pěkně bokem :lol:
asi bych si to užil jinak, kdybych ted neměl určitý osobní problémy a tim i náladu v píči, teda pýči (sorry boome) :roll:
sprinty sem viděl asi troje (slovy 3 jízdy :lol: ) a to zrovna tu nejnižší kategrii a než sem přeparkoval auto už bylo i po tý nejvyšší :oops:

Nejsem si jistej ale asi sem viděl dejva se škopkem na pálení gum - dyžtak ten znuděnej týpek v tričku Jim Beam a černý kšiltofce sem byl já :lol:
a pak hugo bosse na slalomu, jinak nikoho jinýho odsud sem neviděl :(

Co mě štve tak sem vubec neviděl Toitoiův luxusní hajzlík, v tech plastovejch se mi srát nechtělo :lol:

jinak sem se tam fakt extrémně nudil, tak sem to kolem druhý zabalil...
.slow Obrázek
head&shoulders power...

VWOKY

M X

Příspěvek od VWOKY »

zdraVWim a musim konstatovat že bezpečno tam o trochu víc bylo ale našlo se tam i spousta bezmozků které sem tam viděl řádit od pátku do 15 hod. odpoledne sobotního ikdyž se tací prý vylučovali......?????

pár věcí se mi ještě nelíbilo ale nechci to zbytečně rozvádět neboť stále na srazech platí dvojí metr (kdo má káru nad 500 tis.smí vše)

:?: :?: :P

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mimoňské války X - dojmy, fotky, videa

Příspěvek od Rudi »

to jim: jj, taky jsem hledal tojtojův hajzlík, ale překvapivě tam byla Audinou 8) pak jsem tam viděl ještě tommyhowilliamse auto a Welta...má krásný Clio 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

jim.vw píše:tak to napíšu i sem když to je ofiic thread :lol:
jim.vw píše:no tak sem se vrátil... stálo to za hovno, sem aspon rád že sem to neplatil :roll:
a cestou domů mi prdla guma v zatáčce, tak sem jí prolít pěkně bokem :lol:
asi bych si to užil jinak, kdybych ted neměl určitý osobní problémy a tim i náladu v píči, teda pýči (sorry boome) :roll:
sprinty sem viděl asi troje (slovy 3 jízdy :lol: ) a to zrovna tu nejnižší kategrii a než sem přeparkoval auto už bylo i po tý nejvyšší :oops:

Nejsem si jistej ale asi sem viděl dejva se škopkem na pálení gum - dyžtak ten znuděnej týpek v tričku Jim Beam a černý kšiltofce sem byl já :lol:
a pak hugo bosse na slalomu, jinak nikoho jinýho odsud sem neviděl :(

Co mě štve tak sem vubec neviděl Toitoiův luxusní hajzlík, v tech plastovejch se mi srát nechtělo :lol:

jinak sem se tam fakt extrémně nudil, tak sem to kolem druhý zabalil...
no tak něco málo na gum placu sem se snažil předvést...bohužel moc mi to teda nešlo :oops: prej znuděnej..jestli si to byl ty tak si byl jedinej kdo na mě furt řval ješťééé ješťéééé :lol: pak co sem vyjel mimo tak si tam obcházel kolem auta takovej zkroušenej tj fakt... jj toitoi bouda jela audinou...škoda že sem se pak odpolko nedostavil na sprint.... bych ho taky dal 8) má to volaké čudné. nejlešpí byl pohled na kujona když sem mu bral jeho půlku večeře :lol: :lol: :lol: jo a thomasowa vectra byla nepřeslechnutelná a nepřehlednutelná... a sám thomas též...se tam klátil od osoby k osobě :lol: :lol: :lol:
toitoi: danke za výborné masíčko a pifsoně! jsem tvím dlužníkem 8)
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Rudi píše:Tak abych pravdu řekl, mě se líbilo, přišlo mi tam bezpečnějc než v květnu, ale hlavně jsem dosáhl skvělého výsledku - porazil jsem na sprintu Audi A6 Avant 2,5 TDI quattro s toitoiem za volantem :lol:

gratulace karlovi za čas 12:149 tušim :wink: moc lidí to asi netipovalo, robert co jsem viděl, tak nejdřív 12:150, pak 12:112 nebo tak nějak
8)

bezpečnějš? sorry tento sraz byl co se týče bezpečnosti asi nejvíc odfláknutej za ty srazy co jsem za posledních pár let navštívil, nebo to někdo perfektne sabotoval.
Jinka si totiž nedokážu vysvětlit cc 1m hlubokou jámu přesne v místech kde chodili lidi ( sám jsem do ní ve tme zahučel ) pokud chteli jít k hangáru.

bohužel kdo si všiml, měl tento sraz i pár mrvých - i když nepřímo... - za to opřadatelé nemohli. Opět jsem s epřesvědčil že Mimon je supra v pátek ale v sobotu se musí zdrhnout co nejdřív..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

LadyCroft
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LadyCroft »

uplně super!!!pohodová noc, skvělá kalba a super lidičky. Pár jsem vás zase mohla poznat osobně, což je moc fine 8)

akorát ta nehoda byla černou stránkou srazu.

Jak jsem tak chodila okolo 11-2 po mimoni, nepotkala jsem snad ani jednoho střízlivýho člověka. a když jsem koukla kolik pořád v tuhle dobu jezdí aut, a jakým stylem, myslím že jen zlomek řidičů sedla za volant v tuhle dobu bez žádnýho alkoholu...ale to je můj názor třeba to tak neni.

Ale co mi štvalo je ten rachot z minibajků, a že jich tam bylo jak nasr... a jezdili snad všude a občas vůbec nekoukali kam jedou :(

a taky že Idaho odjel tak brzo :( :(.Ale musím s nim souhlasit-letošní organizace co se týče bezpečnosti nic moc, z mého hlediska.Držela jsem místo feliciaklubu a vedle mn přijeli docela v pohodě lidičky, domluvili jsme se v pohodě na místě a ty mi říkali že stáli vepředu, že jim to tam někdo napřed dovolil a pak tam přijeli nějaký cizí a vyrazili je že prej to mají od pořadatele rezervovaný nebo co. A další-vyjíždí auto (z betonu naproti sprintům), splete se a jede v protisměru, docela to vohulí (nejede 30), u sprintů stojí skupinka asi 5 pořadatelů,baví se mezi sebou,smějou a ani nezaregistrovali jak tam to auto jelo.... :roll:
HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206 :)

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

Mr.Stilisimo

Příspěvek od Mr.Stilisimo »

prej to byla poslední mimon,neví někdo co je na tom pravdy?

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Idaho píše:
Rudi píše:Tak abych pravdu řekl, mě se líbilo, přišlo mi tam bezpečnějc než v květnu, ale hlavně jsem dosáhl skvělého výsledku - porazil jsem na sprintu Audi A6 Avant 2,5 TDI quattro s toitoiem za volantem :lol:

8)

bezpečnějš? sorry tento sraz byl co se týče bezpečnosti asi nejvíc odfláknutej za ty srazy co jsem za posledních pár let navštívil, nebo to někdo perfektne sabotoval.
Jinka si totiž nedokážu vysvětlit cc 1m hlubokou jámu přesne v místech kde chodili lidi ( sám jsem do ní ve tme zahučel ) pokud chteli jít k hangáru.

bohužel kdo si všiml, měl tento sraz i pár mrvých - i když nepřímo... - za to opřadatelé nemohli. Opět jsem s epřesvědčil že Mimon je supra v pátek ale v sobotu se musí zdrhnout co nejdřív..
byl jsem jenom v sobotu přes den a mě osobně tam přišlo bezpečnějc než v květnu :wink:

tak jsem první ve sprintech :lol: (od zadu)

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Mr.Stilisimo píše:prej to byla poslední mimon,neví někdo co je na tom pravdy?
Prej máš dvě hlavy, je to pravda ?

Nevím jestli to je pořád stejný magor se stopadesáti přezdívkami nebo jestli jsou vážně češi takový závistivý paka, ale nechápu to proč to dokola někdo pořád znova a znova vytahuje.

NE NEBYLY TO POSLEDNÍ VÁLKY A TO ANI LETOS ANI OBECNĚ.

Jediné co hrozilo, byla změna majitele, kdy se majetek o který se staraly obce převedl na kraje. Poté co se podařilo dojednat podmínky i s novým, spíše než majitele, správcem tak už je zase vše naprosto bez diskuzí a naprosto v pohodě.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

morda

Příspěvek od morda »

Mimoň byla vpohodě.Užil jsem si jí asi nejvíc z těch posledních ročníků...

Taky jsem poznal nějaké lidi odsuď z fóra...viď toitoii a spol:) ...já vás pak hledal,protože co jste mě vzbudily už jsem nemohl usnout.Tak jsem pak kalil ještě v autě s mladou.

Ráno jsem pak hledal u tý KUBI Ibizi tvoji kadiPandu,abych vás nějako našel,ale nic a to jsem tam procházel docela často...a teď se tu dozvídám,že jsi tam byl nějakou audinou.

Jinak sprinty jsem shlídnul až po ty specialy a pak jsem odjel domů...nevíte někdo jestli pak ještě sprintoval Vojáček s tou 147???
AR147 1,9JTD

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

No tak u nás ten příběh byl docela veselej :D

No kde začít. Vyjeli sme asi kolem 4tý (ale mělo je jet ve 3, to jen ten jouda tojtoj zase zachrápal, ostatně jako celou cestu :D ). Jeli sme audinou, takže byle reálná šance že se do prahy na čerňák dostanem ještě ten den večer :lol: :lol: No po malym bloudění v praze a tojtojově zuřivý vendetě vůči jednomu pražskýmu prase_řidiči sme se tam nakonec dokodrcali :) Pak našli vagiho, thomase a daší lidi a mohlo se vyrazit :) Hned na dálnici první fun, kdy tomu volovi někdo volal, tak on zpomalil a následně nám všichni ujeli. Načež sme teda jeli pomalu 220km/h abysme je dojeli, ale furt nic. Vyřešil to až telefonát Vagimu kdy sem zjistil, že už dávno z dálnice sjeli :smich: :smich: A to už sme byli skoro v polsku :lol: :lol: Takže sme to otočili a hurá zpátky. No dorazili sme na místo. Tam měl čekat redmen, kterej nám zabral plac, ale to je taky pěkněj jouda a čekal na druhý straně mimoně :lol: :lol: Pak se začlo pít a kecat a to se stalo chňortovi osudným :lol: :lol: Zdekovali se s toitoiem a johnym někam na lohcny, neřekli ani slovo, takže pak sme je šli hledat. A kupodivu našli :lol: Pichuchtivci samozřejmě čuměli a slintali na modelky, co jiného taky od nich čekat. No tak sme koukli s nima, plácli si rukou s Agátou Hanychovou a lilo se dál :D Ale to už Chňort měl opravdu dost, takže výjimka nebyla akce kdy si třeba v půlce "parketu" plnýho lidí svlýknul kalhoty a čuměl jak debil :lol: :lol: To sem vlastně ještě nezmínil že vychlastal thomasovi flašku ferneta :D :D Když už zrovna nesundával kaťata, tak chodil od jedný holky ke druhý, vošmatával (a to chňort ukázal že umí vošmatávat i svojí vlastní prdelí :lol: :lol: ). Některý ho vodkoply hned, jiný za chvilku :D Dopadlo to tak že když sme hráli fotbálek, tak on blil pod stolem :D :D A pak taky kapku va Vagiho auto, štětí že Vagi ho měl zrovna zasraný, tak to ani tak moc vidět nebylo :D :D A k tomu se váže asi nejlepší fotečka srazu, je níže uveřejněná. Chňort jak si strká ruku do huby, no já myslel že se pochčiju když sem to druhej den viděl :lol: :lol: Pak se z ničeho nic objevil Dejv, sežral nám maso, vypil pivo a v autě nepovozil :lol: :lol: :lol: (Joke). A to už byla sobota. Spaní v audině vcelku luxusní, přeci jenom v A6 je malinko víc místa než v modrý kadiboudě :D Jediná skvrnka na kráse je ta, že tam toitoi_family vozí psa, takže tam bylo chlupů tolik až sem prohlásil že bych si z toho dokázal složit jezevčíka :lol: Potom sme měli hlad, tak sme udělali maso na grilu (danke Vagimu), ale malinko sme pošplíchali tim tekutym_pajc_podpalovačem i rošt, takže to maso chutnalo zajímavě :lol: :lol: Pak sme začli procházet auta. Jako dvojici asi nejzajímavějších a nejpodařenějších aut sem vybral Cadillac Escalade (bílej, doufám že to jméno píšu dobře) takovýho negříka s USA SPZ a lambo_doors a tigrovanou Axon Fabii se zlatejma kolama, ta byla obzláště luxusní :D Z dalších aut mě zaujala snad jen zemiho pila z mostu na obrovskejch kolech :lol: :lol: Já vim že to asi v cíli zlepšuje čas o jednu pikosekundu, ale mě to prostě rozesmálo :D :D Tak sem si udělal detail. Viděli sme pár lidí z TF, ale víceméně obecně lidí oproti první mimoňi ubylo, možná to ale bylo lepší. Kouknul sem na sprinty, moc hezky jela ta žlutá nová corvetta, naopak úplně strašně jela ta toitoi audi :D Snad stačí jen když řeknu že to je Audi A6 2,5TDI quatrro asi s 160HP, jestli sem dobře poslouchal, ale na sprintu nás rudim počínaje, přeš vagiho, koloběžku a minibiky, předjelo snad všechno :lol: :lol: Pak už sme jen procházeli a koukali, kolem pozdního odpoledne to zabalili a jeli dom. Resp. teda do prahy za Fábošem, kterej ač sem mu den předem volal že přijedem, odjel na nákup. Holt přažská solárnická bukva :lol: :lol: No a když sme byli v praze, tak mě napadlo že se mrknem za eiffelem na hlavák, ale už mě nenapadlo že je sobota a že tam už asi o půl 7 nebude :lol: :lol: Tak sme zaplatili za 4min. parkování 40kč a jelo se domů :o)

Takže já to hodnotim velice dobře, lepší jak minulá mimoň.

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Jo mordo, na tebe sem zapomněl, to byla taky dobrá story :lol: :lol:
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

DENI
Kontaktovat uživatele:

Re: M X

Příspěvek od DENI »

VWOKY píše:zdraVWim a musim konstatovat že bezpečno tam o trochu víc bylo ale našlo se tam i spousta bezmozků které sem tam viděl řádit od pátku do 15 hod. odpoledne sobotního ikdyž se tací prý vylučovali......?????

pár věcí se mi ještě nelíbilo ale nechci to zbytečně rozvádět neboť stále na srazech platí dvojí metr (kdo má káru nad 500 tis.smí vše)

:?: :?: :P
Zkus někdy napsat něco pozitivního :lol: :lol: :lol: ... jinak v pohodě sraz 8)
VTEC DOHC EG2 160ps/7600rpm
shatsu.cz/DENI

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

H-Vtec píše:Výsledkyyyyyyy 8) http://www.t-base.cz/vysledky/mimon06b.htm
Gratulace 8) :alien:
Naposledy upravil(a) Ryba dne 27 srp 2006 11:32, celkem upraveno 1 x.
ITB Power

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

No tak mě se sraz líbil byl jsem tam s pohodovejma lidma :wink:
akorát už vím že příště si vemu klapky na uši protože sem za celou noc neusnul... furt tam někdo tůroval motor a nebo pouště muziku... pak tam dokonce i někdo řval takže jako noc mě zklamala
Taky mě docela překvapila učast minibiku a ten randál nic moc... :twisted:

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

Mě se sraz moc líbil :-)

Copak tam bylo za nehodu? Je mi jasné, že ty blázni co tam lítali celou noc, museli něco způsobit :(

Jinak počasí super, přes noc pohoda, skvělá noční párty a lidi :)

Z tou bezpečností je to blbý... Hlavně nechápu lidi, kteří v jedoucí koloně na chvilku zastaví, aby si udělali před sebou pár metrů volno a mohl ukázat, jak mu ta votuzená felicie hrabe :( Tím bych chtěl poděkovat tomu kokotovi s Felicií, kterej jel za mnou, málem mě trefil a nebyl schopnej si ani rozsvítit světla, že mne nakonec netrefil! :evil: Proč taky používat světla, když za tmy stačí modrý potkávačky :(

Ještě bych rád poděkoval klukům z TuningCupu, že jsme mohli přespat a stát v TuningCupu, i když jsem nakonec s autí nesoutěžil. Byl tam klid a hlavně jsme se nemuseli bát o auta. :-)
Chudy

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

Ryba píše:
díkes 8) si tam byl někde?

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

ještě mě pobavilá hláška od moderátora sprintů, kdy bylo cca 13:25 a už startovali 3,5 l, odjeli asi jeden sprint a pak se to zaseklo, moderátor říkal, že musej dodržovat harmonogram, takže se musí počkat do 13:30, aby si pak nikdo nemohl stěžovat :lol: no nic, tak 3,5 l se znovu rozjeli ve 13:30. Tak jsem si říkal, že teď skončej, tak si skočim do pole na "malou" :lol: a mezi tím slyšim, jak moderátor říká, že kategorie do 4l a nad 4 l by měla bejt jako nejlepší na konec, takže teď se pojedou DIESLY :lol: no než jsem tam doběhl a nakopl, tak už tam moc nafťáků z mojí kategorie nezbylo :lol: startoval jsem v cca 13:40, moje kategorie se měla jet ve 14:00-14:15 :wink:

takže rada pro příště, buď dodržte slovo a harmonogram, který bylo jasně daný anebo z toho dělejte cirkus :lol:
Naposledy upravil(a) Rudi dne 27 srp 2006 11:43, celkem upraveno 1 x.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

H-Vtec píše:
Ryba píše:
bohuzel, zradila me moje diagnoza prokluzujici spojky:-)Chtel sem jeste dva dny pred mimoni vymenit lamelu, ale bohuzel to nebyla lamela (kerou bych mel oblozenou v cuku letu),ale pritlacak .:mad:. Kerej se mi podarilo splasit az v sobotu odpoledne:(
ITB Power

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Jakto že zemi zkončil tak vzádu? :shock:
Jinak gratuluji těm co ve sprintech vyhrály 8)

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

Ryba píše:
H-Vtec píše:
Ryba píše: Gratulace 8) :alien:
bohuzel, zradila me moje diagnoza prokluzujici spojky:-)Chtel sem jeste dva dny pred mimoni vymenit lamelu, ale bohuzel to nebyla lamela (kerou bych mel oblozenou v cuku letu),ale pritlacak .:mad:. Kerej se mi podarilo splasit az v sobotu odpoledne:(
tak to je na hovno,tam si měl jet alespon s někým na kukačku 8)

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

spyker píše:Jakto že zemi zkončil tak vzádu? :shock:
nebyl zase tak vzádu,zlepšil si čas a s tim je spokojenej povídal :-) jenom ho trošku sere že ho pojela holka :lol:

StreetFighter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StreetFighter »

H-Vtec píše:
nebyl zase tak vzádu,zlepšil si čas a s tim je spokojenej povídal :-) jenom ho trošku sere že ho ojela holka :lol:
:lol:
Radši budu druhej než mrtvej!

Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

StreetFighter píše:
H-Vtec píše:
nebyl zase tak vzádu,zlepšil si čas a s tim je spokojenej povídal :-) jenom ho trošku sere že ho ojela holka :lol:
:lol:
myslim že tohle by se mu naopak líbilo :lol:

...moody..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ...moody.. »

fotky ze srazu na http://tuningy.com
Naposledy upravil(a) ...moody.. dne 27 srp 2006 13:07, celkem upraveno 3 x.
http://www.tuningy.com
http://gallery.tuningy.com - fotogalerie z českých a zahraničních srazů

http://www.lukashronphotography.cz
http://www.facebook.com/pages/Lukas-Hron-Photography/207320635966839

Mr.Stilisimo

Příspěvek od Mr.Stilisimo »

leon4x4 píše:
Mr.Stilisimo píše:prej to byla poslední mimon,neví někdo co je na tom pravdy?
Prej máš dvě hlavy, je to pravda ?

Nevím jestli to je pořád stejný magor se stopadesáti přezdívkami nebo jestli jsou vážně češi takový závistivý paka, ale nechápu to proč to dokola někdo pořád znova a znova vytahuje.

NE NEBYLY TO POSLEDNÍ VÁLKY A TO ANI LETOS ANI OBECNĚ.

Jediné co hrozilo, byla změna majitele, kdy se majetek o který se staraly obce převedl na kraje. Poté co se podařilo dojednat podmínky i s novým, spíše než majitele, správcem tak už je zase vše naprosto bez diskuzí a naprosto v pohodě.
ty voe,tady je to fakt jak u kreténů,se člověk bojí na něco zeptat,protože ho hned nákej chytrák ukamenuje...ne nejsem stejnej magor,jen sem 17letej kluk,kterej o tom ví hovno a docela ho tahle informace šokovala,tak se omlouvám za to,že sem se dovolil na diskuzním forum na něco zeptat...ale alespon díky za odpověd

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

me se tam taky libilo :lol:

neco malo odeme :

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Odpovědět