http://video.google.com/videoplay?docid ... 4600&q=DTM
DTM D2 POWER
Moderátor: Jardafox
DTM D2 POWER
Tahle leta DTM byly apsolutne nejlepsi a dneska se tomuhle masakru nic nevyrovna!!
OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
tak to máš pravdu když se nato dívám tak mě to přijde že jedou 20x rxchleji než dnešní DTM, boj o každej cm a ty skokánky v zatáčkách je žrádlo, a zy jiskry atd!!!! Tomuhle říkám pravej okruhovej masakr!T-O-M píše:skvělýzdá se mi to, nebo technika jízdy byla v tý době jiná než dnes
![]()
přijde mi, že se tenkrát více předjíždělo a to i na místech, kde to nebylo zrovna ideální, více se také strkalo a vůbec ty závody byly takový akčnější.
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
no jisker produkuje letos Audi nějak moc.... teď na Nürburgringu praslo Abtovi zavěšení PZ pneu a to je už letos potřetí co se to u Audi stalo...ALES píše:tak to máš pravdu když se nato dívám tak mě to přijde že jedou 20x rxchleji než dnešní DTM, boj o každej cm a ty skokánky v zatáčkách je žrádlo, a zy jiskry atd!!!! Tomuhle říkám pravej okruhovej masakr!T-O-M píše:skvělýzdá se mi to, nebo technika jízdy byla v tý době jiná než dnes
![]()
přijde mi, že se tenkrát více předjíždělo a to i na místech, kde to nebylo zrovna ideální, více se také strkalo a vůbec ty závody byly takový akčnější.
...ale i jinak jiskry jsou... občas
víc akční.....jedna otázka je přisnější posuzování vzájemných kolizí, další to, že se jede jen jedna jízda, když se jezdily dvě tak se rána z první jízdy dala ještě relativně dohnat v druhý (teda pokud jsi nezrušil moc auto a stihlo se připravit včas), ale hlavně je to v technice, aktivní podvozky, účinnější aerodynamika, ABS, kontrola trakce, umožňovali jezdcům mnohem agresivnější styl.......
ale pozor, současná DTM je rychlejší, v roce 95 zajel na Norisringu Schneider nejrychlejší kolo první jízdy za 51,40 x současnej rekord tam drží Paffett s 48,92, zajel ho tam loni ....a to na tak krátkou trať jako je Norisring je strašlivej rozdíl, vybral jsem Norisring, protože se prakticky jako jedinej nezměnil a jezdil se jak tehdy, tak teď
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
když jsem to tahal, tak jsem ještě o torrentech vůbec nevěděl....ale i kdybych věděl, tak bych si nepomohl....nejsouTom_ píše:a torrenty na to nahodou nemas?mr.modena píše:přes net jsem to nikde nenašel...Tom_ píše:to mr.modena : a nevis kde by se to dalo sosnout pres net?pres p2p neumim
teď jsem se koukal přes Emuli a našel jsem roky 88,91,92,93,94,95,
>> Czechferrari.cz <<