Taboo píše:KFJ píše:motor je na sracky... uz ho dohromady davat nebudu...
Abych rekl pravdu, tak mne to vubec neprekvapuje

... Ja jsem jeste nevidel 4G63 2.3L stroker s 4G64 klikou, ktery by bez zmeny delky ojnic neco vydrzel - a zejmena, pokud to je 7-bolt a/anebo je staven nekym, kdo o stavbe motoru (s prominutim) nezna ani ty nejzakladnejsi veci (
viewtopic.php?p=646122#Scene_1 ). Kdyby jsi postavil jen "normalni" 2.0L, tak se vsi pravdepodobnosti dneska jeste bez problemu jezdis...

jsi vedle jak ta jedle... ten motor nebyl zadny stroker... ale normalni 2.0, stroker motor 2.3 se rozletel loni v zime diky ojnicim Toda Racing... U tohoto motoru pravdepodobne odesel mapsenzor, vsechny pisty propaleny... i kdyz datalog ukazoval spravne hodnoty... a ten odkaz co jsi sem dal je pokec s clovekem ktery to auto kupoval v Japanu, on motor nestavel

Zacinas mi s tema famama pripominat Karla (Leon 4x4), ten mi (skodolibe) volal ze jsem prej rozstrelil Cecila, pak nasledovalo: "no dobre, tak jsi ho neroztrelil ale rozstrelil jsi motor"... takze jsem si pripadal jako bych vzal kladivo a hodinu busil do pistu...
Nebo: "Prej jsi si koupil novou M3 a hned jsi ji rozstrelil"
"Coze, to bych o tom asi mel neco vedet, ne?"
"No dobra, neroztrelil, ale prej se ti hned neco posralo"
"Coze, to bych o tom mel neco vedet, ne?"
"No slysel jsem ze se ti rozletel diferak"
"Jo aha, tak ty myslis to ze mi hucelo lozisko? Jo, hucelo a ja myslel ze jsi mluvil o tom ze jsem rozstrelil M3"