Cecil na Bergcupu

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Re: Cecil na Bergcupu

Příspěvek od Ladislav »

KFJ píše:
Maco píše:Tak v sobotu Cecil ukazal na Laudone co vie
Prave ze neukazal pravou tvar... motor se choval nestandartne... v tuto chvili je rozebranej... :cry: ale snad bude vse ok... jako cas je v poho, ale to auto ma na vic nez na nektera Acka v MCR 8) 8) 8) i kdyz je to v podstate jedine prave "Nko", protoze jako jedno z mala prijede a odjede po svejch
Mě stačilo i to "nestandartni" svezení . :lol: Dík. 8)

GReddy

Příspěvek od GReddy »

KFJ píše:
Prave ze neukazal pravou tvar... motor se choval nestandartne... v tuto chvili je rozebranej... :cry: ale snad bude vse ok... jako cas je v poho, ale to auto ma na vic nez na nektera Acka v MCR 8) 8) 8) i kdyz je to v podstate jedine prave "Nko", protoze jako jedno z mala prijede a odjede po svejch
koukal sem ze ta bila GTckova impreza si vedla kurevsky dobre a to prej nebyla vubec odladena....

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Ladislav píše:
KFJ píše:
Mě stačilo i to "nestandartni" svezení . :lol: Dík. 8)
no ale to svezeni snad ani nelze pocitat... jelo se na mokrejch gumach a cas o 10 sekund horsi nez v zavode :D :wink:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Mě stačilo i to "nestandartni" svezení . :lol: Dík. 8)[/quote]

no ale to svezeni snad ani nelze pocitat... jelo se na mokrejch gumach a cas o 10 sekund horsi nez v zavode :D :wink:[/quote]

Jsem ti říkal pomalu, ne? Já se vedle bojím :lol:

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Ladislav píše:Mě stačilo i to "nestandartni" svezení . :lol: Dík. 8)
no ale to svezeni snad ani nelze pocitat... jelo se na mokrejch gumach a cas o 10 sekund horsi nez v zavode :D :wink:[/quote]

Jsem ti říkal pomalu, ne? Já se vedle bojím :lol:[/quote]

tak s Cecilem jsi byl posledni kdo se s nim svezl... motor je na sracky... uz ho dohromady davat nebudu... David Komarek mi postavi stabilnejsi a rychlejsi auto nez kluci ze slovenska... ale Lancer to nebude 8) 8) 8)

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

:cry:
hondu? :D 8) :wink:
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Pro změnu by to mohla bejt impreza. A co bude s lancerem?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

GReddy

Příspěvek od GReddy »

takovy srani s tim a takovy penez a nakonec se to vzda???

Lander
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lander »

Mistu Colt?

Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi

Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Lander píše:Mistu Colt?
8)
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

skoda Cecila, vypadal hodne slibne :idea:
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

KFJ píše:
Ladislav píše:Mě stačilo i to "nestandartni" svezení . :lol: Dík. 8)
no ale to svezeni snad ani nelze pocitat... jelo se na mokrejch gumach a cas o 10 sekund horsi nez v zavode :D :wink:
Jsem ti říkal pomalu, ne? Já se vedle bojím :lol:[/quote]

tak s Cecilem jsi byl posledni kdo se s nim svezl... motor je na sracky... uz ho dohromady davat nebudu... David Komarek mi postavi stabilnejsi a rychlejsi auto nez kluci ze slovenska... ale Lancer to nebude 8) 8) 8)[/quote]

Jsem se tě ptal hned, proč jezdíš na Slovensko když máš blíž Komárka 8)

Přijedeš se aspoň podívat do Násedlovic ? Nebo pojeď aspoň s baworem.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

takový škody, cecilovi jsem fandil, co s ním teď bude? dá se tam nějakej obyčejnej motor z eva a bude jezdit dál?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

toitoi píše:takový škody, cecilovi jsem fandil, co s ním teď bude? dá se tam nějakej obyčejnej motor z eva a bude jezdit dál?
bude chtit vitezit v Show and Shine :lol: :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Néé chudinka Cecil :cry:
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

sandokan

Příspěvek od sandokan »

Danecek píše:
toitoi píše:takový škody, cecilovi jsem fandil, co s ním teď bude? dá se tam nějakej obyčejnej motor z eva a bude jezdit dál?
bude chtit vitezit v Show and Shine :lol: :lol:

Show and Schrot :roll:

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

uz 3/4 roku se pripravuje daleko lepsi zbran... Mitsu Colt... Cecil to mel predem spocitany, jenom jsem cekal jak dlouho bude zit... Cecil je na prodej, SKORO serie motor z EVO 8... prevodovka (RS - kratka 4 a 5), diferaky (zadni difer. MR EVO 8), napravy, rizeni, spojka atd - vse je nove. Pocitac, brzdy apod budou serie (nikdo by nezaplatil to co tam je nyni)... Cena 495.000,- Pouze tri kusy EVO 5 v CR... :wink:
Naposledy upravil(a) KFJ dne 08 zář 2006 10:05, celkem upraveno 2 x.

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

jen tak pro zajímavost colt používá techniku lanceru nebo je na něm jinej podvozek?kolik by coltík měl vážit....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Krosmen píše:jen tak pro zajímavost colt používá techniku lanceru nebo je na něm jinej podvozek?kolik by coltík měl vážit....
Komplet technika Evo 8, vaha 950kg... :D
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 18 srp 2014 09:51, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Taboo píše:
KFJ píše:motor je na sracky... uz ho dohromady davat nebudu...
Abych rekl pravdu, tak mne to vubec neprekvapuje :( ... Ja jsem jeste nevidel 4G63 2.3L stroker s 4G64 klikou, ktery by bez zmeny delky ojnic neco vydrzel - a zejmena, pokud to je 7-bolt a/anebo je staven nekym, kdo o stavbe motoru (s prominutim) nezna ani ty nejzakladnejsi veci ( viewtopic.php?p=646122#Scene_1 ). Kdyby jsi postavil jen "normalni" 2.0L, tak se vsi pravdepodobnosti dneska jeste bez problemu jezdis...
:wink:
jsi vedle jak ta jedle... ten motor nebyl zadny stroker... ale normalni 2.0, stroker motor 2.3 se rozletel loni v zime diky ojnicim Toda Racing... U tohoto motoru pravdepodobne odesel mapsenzor, vsechny pisty propaleny... i kdyz datalog ukazoval spravne hodnoty... a ten odkaz co jsi sem dal je pokec s clovekem ktery to auto kupoval v Japanu, on motor nestavel :wink: Zacinas mi s tema famama pripominat Karla (Leon 4x4), ten mi (skodolibe) volal ze jsem prej rozstrelil Cecila, pak nasledovalo: "no dobre, tak jsi ho neroztrelil ale rozstrelil jsi motor"... takze jsem si pripadal jako bych vzal kladivo a hodinu busil do pistu...
Nebo: "Prej jsi si koupil novou M3 a hned jsi ji rozstrelil"
"Coze, to bych o tom asi mel neco vedet, ne?"
"No dobra, neroztrelil, ale prej se ti hned neco posralo"
"Coze, to bych o tom mel neco vedet, ne?"
"No slysel jsem ze se ti rozletel diferak"
"Jo aha, tak ty myslis to ze mi hucelo lozisko? Jo, hucelo a ja myslel ze jsi mluvil o tom ze jsem rozstrelil M3"

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Prima za chvili budeme pomlouvat jeden druhyho... Pak se muzeme na meetingach fackovat. :D
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

barbucha

Příspěvek od barbucha »

KFJ píše:uz 3/4 roku se pripravuje daleko lepsi zbran... Mitsu Colt... Cecil to mel predem spocitany, jenom jsem cekal jak dlouho bude zit... Cecil je na prodej, SKORO serie motor z EVO 8... prevodovka (RS - kratka 4 a 5), diferaky (zadni difer. MR EVO 8), napravy, rizeni, spojka atd - vse je nove. Pocitac, brzdy apod budou serie (nikdo by nezaplatil to co tam je nyni)... Cena 495.000,- Pouze tri kusy EVO 5 v CR... :wink:
Cecila je mi líto, ale s Coltem si snad spravíš náladu. Ale když pomyslím jak se ve vteřině může vypiplanej motor proměnit v prach....no radši na to ani myslet nebudu :D

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

barbucha píše:
KFJ píše:uz 3/4 roku se pripravuje daleko lepsi zbran... Mitsu Colt... Cecil to mel predem spocitany, jenom jsem cekal jak dlouho bude zit... Cecil je na prodej, SKORO serie motor z EVO 8... prevodovka (RS - kratka 4 a 5), diferaky (zadni difer. MR EVO 8), napravy, rizeni, spojka atd - vse je nove. Pocitac, brzdy apod budou serie (nikdo by nezaplatil to co tam je nyni)... Cena 495.000,- Pouze tri kusy EVO 5 v CR... :wink:
Cecila je mi líto, ale s Coltem si snad spravíš náladu. Ale když pomyslím jak se ve vteřině může vypiplanej motor proměnit v prach....no radši na to ani myslet nebudu :D
Nikdy nenechat sousedy ladit motor. :lol:

tel. 608 372 848

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Zemi píše:
Barbucha píše: Cecila je mi líto, ale s Coltem si snad spravíš náladu. Ale když pomyslím jak se ve vteřině může vypiplanej motor proměnit v prach....no radši na to ani myslet nebudu :D
Veď su to naši bratia :lol: Ale když píše KFJ že odešel map senzor, tak to asi laděním nebylo

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 18 srp 2014 09:52, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

barbucha píše:
Zemi píše:
Barbucha píše: Cecila je mi líto, ale s Coltem si snad spravíš náladu. Ale když pomyslím jak se ve vteřině může vypiplanej motor proměnit v prach....no radši na to ani myslet nebudu :D
Veď su to naši bratia :lol: Ale když píše KFJ že odešel map senzor, tak to asi laděním nebylo
A kdo prisel na to ze je v pyce MAP? Bratia? :lol: Ale motor je v prdeli takze je to ted uz stejne fuk... Ja nikomu stejne nic ladit nenecham a ani nemam co takze mi je do toho putna. :D

tel. 608 372 848

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

KFJ píše:Zacinas mi s tema famama pripominat Karla (Leon 4x4), ten mi (skodolibe) volal ze jsem .............

Když se ti nelíbí mé nepřesnosti ve formulacích, tak se ti za to omlouvám a slibuje, už tě obtěžovat nebudu. Pokud si dobře pamatuji v mých otázkách se vždy objevilo slovo "prý" " údajně" či "slyšel jsem" a nikdy se nejednalo tvrzení. To proč jsem ti volal bylo ne vysmát se ti, ale dobrat se pravdy. Přemýšlím nad tím jak se vyhnout chybám které jsi absolvoval ty. Ty se ale možná zamysli proč se tak zastáváš lidí (alespoň já jsem měl ten subjektivní pocit) kteří ti připravovali auto které toho moc nenajezdilo. Co třeba místo vyměňování turb, svodů a jiných věcí koupit si budík na EGT a wide lambdu a občas koukat co se s autem děje? Myslíš si, že já velký tlučhuba bych propálil píst kvůli chudé směsi při volné jízdě ? Ne, protože občas koukám co se s autem děje, nevěřím bezmezně cizí práci a dokonce i tovární natavení ecu považuji za dost nebezpečné. Jestli se něco rozlítne tak to bude proto, že to nevydrží tu sílu, výkon, kroutící moment, ale ne proto, že bych zanedbal tak triviální věc jako je regulace směsi paliva nebo tlaku nebo snad teplota EGT. Sice nejsem ani profesionální závodník ani motorář, místo toho ale čtu a nejsem zabedněný před názory ostatních a nechám si ty věci vystvěltit a třeba i poradit.

To co jsem napsal není proto že bych čekal na to od tebe odpověď, jak jsem říal již tě nebudu více obtěžovat. Jen jsem si říkal, že bych se mohl trochu rozepsat a jestli nejsi zabedněný tak si jistě vzpomeneš, že jsem ti říkal, že 970°C není asi moc dobré (četl jsi to z logu na první letošní mimoni), říal jsem ti, že stát na plynu a zkoušet několik (možná 5-10, nevím přesně) sekund ALS na místě není asi také moc dobré a když jsem se tě ptal jaký jezdíš předstih tak jsi jen pokrčil rameny. Promiň možná jsem hloupý, ale osobně se snažím pochopit věci které dělám a nepřipadá mi dobré jezdit s autem kterému nerozumím.

Měj se fajn
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

martin

Příspěvek od martin »

KFJ píše: Zacinas mi s tema famama pripominat Karla (Leon 4x4), ten mi (skodolibe) volal ze jsem prej rozstrelil Cecila, pak nasledovalo: "no dobre, tak jsi ho neroztrelil ale rozstrelil jsi motor"... takze jsem si pripadal jako bych vzal kladivo a hodinu busil do pistu...
Nebo: "Prej jsi si koupil novou M3 a hned jsi ji rozstrelil"
"Coze, to bych o tom asi mel neco vedet, ne?"
"No dobra, neroztrelil, ale prej se ti hned neco posralo"
"Coze, to bych o tom mel neco vedet, ne?"
"No slysel jsem ze se ti rozletel diferak"
"Jo aha, tak ty myslis to ze mi hucelo lozisko? Jo, hucelo a ja myslel ze jsi mluvil o tom ze jsem rozstrelil M3"
to je ještě dobrý, když si přetočil retarder na Labuti a líznul ty postavený gumy tak se nahoře už řikalo že seš mrvej, to víš česi :lol: :lol:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 18 srp 2014 09:53, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“