tak mita docela jedou.... je otazka jestli je v poradkuMarauderZ28 píše:Cagiva Mito EVO

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
tak mita docela jedou.... je otazka jestli je v poradkuMarauderZ28 píše:Cagiva Mito EVO
ze stejnáho duvodu porč považuju za nesmysl dávat do velroexe raketovej pohon.. dyt se v tom zabijes a já pudju sedetpavel-tenista píše:proc ne?Idaho píše:nálada na stavby je ale tohle je skutečně nesmysl.. nemluvim pokud bys měl konstručně lépe stavenej stroj než skutr tak to má i upotřebení, ale na skutru bych si to nelazjnul..
Idaho píše:ze stejnáho duvodu porč považuju za nesmysl dávat do velroexe raketovej pohon.. dyt se v tom zabijes a já pudju sedetpavel-tenista píše:proc ne?Idaho píše:nálada na stavby je ale tohle je skutečně nesmysl.. nemluvim pokud bys měl konstručně lépe stavenej stroj než skutr tak to má i upotřebení, ale na skutru bych si to nelazjnul..
je to nesmysl u tak malýho motoru. Skutr je na pomaluo levnou jízdu a na to má stavné body. Pokud vyměníš motor ( nebo zvedenš jakokoliv výkon and určitou mez ) budeš čelit přírodním zákonum, portože to proste nemuže vydržet, případně to nebue stabilní v zatáčkách, uvedomuješ si pokdu budeš využívat ten pohon jak bys musel klopit zatáčky? na tomhle prdítku.. sorry ale rpo rozumně uvažujícího člověka to skutečně neni.
jj toho runnera znamqwer píše:http://www.youtube.com/watch?v=m_B6TETKv5s
runeer a ma 132 koni. ma jinej motor.. tusim ze s CBR
skoda ze tam neni zvuk..
a tady je skoda ze neni video
http://forum.scooterforum.net/forum/sho ... p?t=124461
Palivova pumpa se tam da pripojit nova-ted to je jen na bazi podtlaku...Taboo píše:Jdi do tohopavel-tenista píše:proc ne?. Vhodny (a dostupny) by byl treba Garrett VNT15 z VW/Audi TDI s regulaci tlaku pres pop-off ventil. Po vyreseni zvyseni dodavky paliva pri tlaku turba (nejjednodusi by bylo nejspis pouziti "fuel pressure raiser") otazkou zustava kapacita palivoveho cerpadla a zapalovani (= pouziti chladnejsi svicky s mensim "gap" a pripadne - pokud to je mozne - taky upravit predstih zapalovani pod tlakem turba). Pokud ale z toho chces dostat co nejvice, tak by jsi musel trochu snizit kompresi (i treba pouzitim pridavne desky mezi hlavou a blokem) a o-ring hlavu/blok + pouzit silnejsi srouby a tesneni hlavy. V aspektu zivotnosti pak budou trpet nejvice nejspis loziska klikove hridele a ojnice.
co sem mluvil dneska s par lidma tak na nej slysim jen samou chvaluTaboo píše:Ne, ja jsem z USA. MarAt by to ale zvladnul...pavel-tenista píše: jeste nejakej tip na nekoho kdo mi to tam narve nemas ???