Nechapu proc to lidi delaj...

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nechapu proc to lidi delaj...

Příspěvek od habitat3 »

umek
Kontaktovat uživatele:

Re: Nechapu proc to lidi delaj...

Příspěvek od umek »

kurva to je mamrd.. fuj
:dj: Peugeot 206 XS

http://www.h-keller.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://i165.photobucket.com/albums/u41/ ... m7rvck.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

v pravo galerie píčička je lepší

jinak tohle jsou dementi kdysi jsem tam viděl i dementa co si naskládal na zem rýsováčky, dal k nim čelo a borec mu skočil na hlavu, nebo další co si upižlal perořízkem žaluda, nj holt tupý amíci :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

coze jak si nekdo muze uriznout kus ptaka...?to sou hovada..

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

:savle: :savle: :savle:
VW PASSAT B5

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Můžete mi to někdo popsat slovy? Podle obrázku to nebude nic pro mě mam slabej žaludek na tyhle věci
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Ritchma píše:Můžete mi to někdo popsat slovy? Podle obrázku to nebude nic pro mě mam slabej žaludek na tyhle věci
nejyho typka hodi na vozej se zarivkama a uplne si o to rezsekne nohu...a ruku...jako zas tak hrozny to neni..

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

habitat3 píše:
Ritchma píše:Můžete mi to někdo popsat slovy? Podle obrázku to nebude nic pro mě mam slabej žaludek na tyhle věci
nejyho typka hodi na vozej se zarivkama a uplne si o to rezsekne nohu...a ruku...jako zas tak hrozny to neni..
Díky za popis. No já mam po těhle videích takovej divnej pocit vždycky a zrovna sem se moc dobře navečeřel takže si to nechám ujít radši 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Ritchma píše:
habitat3 píše:
Díky za popis. No já mam po těhle videích takovej divnej pocit vždycky a zrovna sem se moc dobře navečeřel takže si to nechám ujít radši 8)
me to nedela zaludecne blbe,ale tak nejak vnitrne..jako by mi to vadilo,je to takovy divny... :oops: :roll:

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

habitat3 píše:coze jak si nekdo muze uriznout kus ptaka...?to sou hovada..
No ale nejdřív si to vyzkoušel na prstech :lol: tfuj... si to asi dal na poličku jako trofej :P

sails
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sails »

to sou hovada a jeste jak na to ty lidi muzou cumet :savle:
VW Golf II GTI - TDI , Carnielli CRN 4000

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Nahodou to byla prdel....skoda ze nesel po hlave do tech zarivek :D ....tak co...wrestleri jsou za tu autodestrukci placeny...tak proc ne 8) ....ale na par stehu ta noha asi byla :wink: ....
R33 GTST Mspec2 '97

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Mickael píše:Nahodou to byla prdel....skoda ze nesel po hlave do tech zarivek :D ....tak co...wrestleri jsou za tu autodestrukci placeny...tak proc ne 8) ....ale na par stehu ta noha asi byla :wink: ....
no jasne par stehu a nejakej kus kuze...sou to kokoti i kdyz si za to nechaj platit,nemaj to v hlave v poradku.. :roll:

sails
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sails »

Mickael píše:Nahodou to byla prdel....skoda ze nesel po hlave do tech zarivek :D ....tak co...wrestleri jsou za tu autodestrukci placeny...tak proc ne 8) ....ale na par stehu ta noha asi byla :wink: ....
tak kdyz se ti to tak libi tak to teda pudem zkusit ne? :lol:

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

sails píše:
jo tak jo..ja te hodim na ty zarivky ... :lol: :lol: :lol: A pak ti tu ranu pomocim aby se ti tam nedastal nejakej bordel.. :lol:

sails
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sails »

habitat3 píše:
sails píše:
jo tak jo..ja te hodim na ty zarivky ... :lol: :lol: :lol: A pak ti tu ranu pomocim aby se ti tam nedastal nejakej bordel.. :lol:
tak jo uz se tesim a taky si vem nejakou jehlu aby si to hned zasil kdyz uz budes u toho ja si na to vemu vlasec aby to bylo pevne stahli doufam ze umis sit a delat uzle aby se mi to nerozvazalo pred nejakym malim ditetem aby se neleklo kdyztak ho potom budes mit na svedomi ty OK??? :lol:

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

habitat3 píše:
Ritchma píše:
habitat3 píše:nejyho typka hodi na vozej se zarivkama a uplne si o to rezsekne nohu...a ruku...jako zas tak hrozny to neni..
me to nedela zaludecne blbe,ale tak nejak vnitrne..jako by mi to vadilo,je to takovy divny... :oops: :roll:
Taky tak, cucel sem na to, blivno mi nebylo, ale spis me poleje takovy horko :P :wink: Asi je to tim, ze je to proste neco, co neni normalni, na co neni clovek zvyklej, jde jen o zvyk. Prohlizej si kazdej vecer pred spanim www.ogrish.com a az se za mesic poprve najis, uz Ti nebude vadit nic (ne ze bych to zkousel :wink: )

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

krysarr píše:
habitat3 píše:
Ritchma píše: Díky za popis. No já mam po těhle videích takovej divnej pocit vždycky a zrovna sem se moc dobře navečeřel takže si to nechám ujít radši 8)
Taky tak, cucel sem na to, blivno mi nebylo, ale spis me poleje takovy horko :P :wink: Asi je to tim, ze je to proste neco, co neni normalni, na co neni clovek zvyklej, jde jen o zvyk. Prohlizej si kazdej vecer pred spanim www.ogrish.com a az se za mesic poprve najis, uz Ti nebude vadit nic (ne ze bych to zkousel :wink: )
ee ty starnky nemusim stejen jako rotten... 8)

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

Jojo, v bledemodrym :wink:

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

nejvic me dostalo to jak byly ty tsunami a hned tam byli fotky..ble..

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

habitat3 píše:nejvic me dostalo to jak byly ty tsunami a hned tam byli fotky..ble..
Jojo, to bejva rychlovka, ted je asi hlavni porad irak a teroristi, no a samozrejme bouracky. Ale staci mi ty titulky :oops:

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

driv sem tam obcas nakoukl a ted..?vebuc nemusim to vydet..treba jak zametaj motorkare na hromadku..

Sir Pierre
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Pierre »

Nevim ais sem slabej ale kdyz je to na videu tak je mi na bliti ovsem..Ale kdyz je to treba na fotce tak mi to tak nevadi jak kdyz to vidim na videu..nechapu jak muzu mit ve tride debily co se smejou tomu videu treba jak alkajda reze tomu vojakovy hlavu.... :ja_nic: Sou to docela hnusy... :roll:
TuningTV.cz - Podáváme tuning obrazem... www.tuningtv.cz

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

Sir Pierre píše:Nevim ais sem slabej ale kdyz je to na videu tak je mi na bliti ovsem..Ale kdyz je to treba na fotce tak mi to tak nevadi jak kdyz to vidim na videu..nechapu jak muzu mit ve tride debily co se smejou tomu videu treba jak alkajda reze tomu vojakovy hlavu.... :ja_nic: Sou to docela hnusy... :roll:
No, to kdyz sem videl, taxe priznam, ze se mi delalo blbe. Ani ne z ty krve, ale z toho, jak on silene kvici a on mu tou kudlou tu hlavu pizla, dlouho, to sem vskutku jidlo odlozil, myslim na stul. Ale je fakt, ze to bledla i segra, ktera bude za chvili Mudr :wink: Rozpulenej motorkar na fotce mi nevadi tolik, ale radsi se podivam na peknou babu vcelku, na motobande je toho taky dost...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

krysarr píše:
Sir Pierre píše:Nevim ais sem slabej ale kdyz je to na videu tak je mi na bliti ovsem..Ale kdyz je to treba na fotce tak mi to tak nevadi jak kdyz to vidim na videu..nechapu jak muzu mit ve tride debily co se smejou tomu videu treba jak alkajda reze tomu vojakovy hlavu.... :ja_nic: Sou to docela hnusy... :roll:
No, to kdyz sem videl, taxe priznam, ze se mi delalo blbe. Ani ne z ty krve, ale z toho, jak on silene kvici a on mu tou kudlou tu hlavu pizla, dlouho, to sem vskutku jidlo odlozil, myslim na stul. Ale je fakt, ze to bledla i segra, ktera bude za chvili Mudr :wink: Rozpulenej motorkar na fotce mi nevadi tolik, ale radsi se podivam na peknou babu vcelku, na motobande je toho taky dost...
tak to nechápu taky, já to vide nemohl ani dokoukat...taková bezmoc toho vojáka, jak musel trpět...děs :twisted:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Dřív se mi z takovejhle věcí dělalo fakt hnusně :( ale už si tak nějak zvykam a ani mi to nepřijde divný, spíš si řikam že to musí kurefsky bolet. Na toho ááál kajdů sem se díval několikrát, nejdřiv bez zvuku a pak s nim, a je to sice hnusný, ale dá se to.
co mě po dlouhý době vyvedlo z míry bylo jak si ta japonka vydličkou vypíchla oko a snědla ho :D
ale stejně bych třeba hasiče dělat nemoh :savle:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Didi

Příspěvek od Didi »

:roll: :twisted: :savle:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jim.vw píše:Dřív se mi z takovejhle věcí dělalo fakt hnusně :( ale už si tak nějak zvykam a ani mi to nepřijde divný, spíš si řikam že to musí kurefsky bolet. Na toho ááál kajdů sem se díval několikrát, nejdřiv bez zvuku a pak s nim, a je to sice hnusný, ale dá se to.
co mě po dlouhý době vyvedlo z míry bylo jak si ta japonka vydličkou vypíchla oko a snědla ho :D
ale stejně bych třeba hasiče dělat nemoh :savle:
to myslím se tady řešilo že je to nějaekj fake, že by při tom musela omdlít...ale sám nevím, vypadá to reálně
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Firearms

Příspěvek od Firearms »

nechapu :roll: :savle:
DSM Team
Obrázek

oX

Příspěvek od oX »

:( :shock: :shutup:

Odpovědět

Zpět na „Video“