http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=5959
Moderátor: Jardafox
nejyho typka hodi na vozej se zarivkama a uplne si o to rezsekne nohu...a ruku...jako zas tak hrozny to neni..Ritchma píše:Můžete mi to někdo popsat slovy? Podle obrázku to nebude nic pro mě mam slabej žaludek na tyhle věci
Díky za popis. No já mam po těhle videích takovej divnej pocit vždycky a zrovna sem se moc dobře navečeřel takže si to nechám ujít radšihabitat3 píše:nejyho typka hodi na vozej se zarivkama a uplne si o to rezsekne nohu...a ruku...jako zas tak hrozny to neni..Ritchma píše:Můžete mi to někdo popsat slovy? Podle obrázku to nebude nic pro mě mam slabej žaludek na tyhle věci
me to nedela zaludecne blbe,ale tak nejak vnitrne..jako by mi to vadilo,je to takovy divny...Ritchma píše:Díky za popis. No já mam po těhle videích takovej divnej pocit vždycky a zrovna sem se moc dobře navečeřel takže si to nechám ujít radšihabitat3 píše:nejyho typka hodi na vozej se zarivkama a uplne si o to rezsekne nohu...a ruku...jako zas tak hrozny to neni..Ritchma píše:Můžete mi to někdo popsat slovy? Podle obrázku to nebude nic pro mě mam slabej žaludek na tyhle věci
No ale nejdřív si to vyzkoušel na prstechhabitat3 píše:coze jak si nekdo muze uriznout kus ptaka...?to sou hovada..
no jasne par stehu a nejakej kus kuze...sou to kokoti i kdyz si za to nechaj platit,nemaj to v hlave v poradku..Mickael píše:Nahodou to byla prdel....skoda ze nesel po hlave do tech zarivek....tak co...wrestleri jsou za tu autodestrukci placeny...tak proc ne
....ale na par stehu ta noha asi byla
....
jo tak jo..ja te hodim na ty zarivky ...sails píše:tak kdyz se ti to tak libi tak to teda pudem zkusit ne?Mickael píše:Nahodou to byla prdel....skoda ze nesel po hlave do tech zarivek....tak co...wrestleri jsou za tu autodestrukci placeny...tak proc ne
....
tak jo uz se tesim a taky si vem nejakou jehlu aby si to hned zasil kdyz uz budes u toho ja si na to vemu vlasec aby to bylo pevne stahli doufam ze umis sit a delat uzle aby se mi to nerozvazalo pred nejakym malim ditetem aby se neleklo kdyztak ho potom budes mit na svedomi ty OK???habitat3 píše:jo tak jo..ja te hodim na ty zarivky ...sails píše:tak kdyz se ti to tak libi tak to teda pudem zkusit ne?Mickael píše:Nahodou to byla prdel....skoda ze nesel po hlave do tech zarivek....tak co...wrestleri jsou za tu autodestrukci placeny...tak proc ne
....
![]()
![]()
A pak ti tu ranu pomocim aby se ti tam nedastal nejakej bordel..
Taky tak, cucel sem na to, blivno mi nebylo, ale spis me poleje takovy horkohabitat3 píše:me to nedela zaludecne blbe,ale tak nejak vnitrne..jako by mi to vadilo,je to takovy divny...Ritchma píše:Díky za popis. No já mam po těhle videích takovej divnej pocit vždycky a zrovna sem se moc dobře navečeřel takže si to nechám ujít radšihabitat3 píše:nejyho typka hodi na vozej se zarivkama a uplne si o to rezsekne nohu...a ruku...jako zas tak hrozny to neni..![]()
ee ty starnky nemusim stejen jako rotten...krysarr píše:Taky tak, cucel sem na to, blivno mi nebylo, ale spis me poleje takovy horkohabitat3 píše:me to nedela zaludecne blbe,ale tak nejak vnitrne..jako by mi to vadilo,je to takovy divny...Ritchma píše: Díky za popis. No já mam po těhle videích takovej divnej pocit vždycky a zrovna sem se moc dobře navečeřel takže si to nechám ujít radši![]()
![]()
Asi je to tim, ze je to proste neco, co neni normalni, na co neni clovek zvyklej, jde jen o zvyk. Prohlizej si kazdej vecer pred spanim www.ogrish.com a az se za mesic poprve najis, uz Ti nebude vadit nic (ne ze bych to zkousel
)
Jojo, to bejva rychlovka, ted je asi hlavni porad irak a teroristi, no a samozrejme bouracky. Ale staci mi ty titulkyhabitat3 píše:nejvic me dostalo to jak byly ty tsunami a hned tam byli fotky..ble..
No, to kdyz sem videl, taxe priznam, ze se mi delalo blbe. Ani ne z ty krve, ale z toho, jak on silene kvici a on mu tou kudlou tu hlavu pizla, dlouho, to sem vskutku jidlo odlozil, myslim na stul. Ale je fakt, ze to bledla i segra, ktera bude za chvili MudrSir Pierre píše:Nevim ais sem slabej ale kdyz je to na videu tak je mi na bliti ovsem..Ale kdyz je to treba na fotce tak mi to tak nevadi jak kdyz to vidim na videu..nechapu jak muzu mit ve tride debily co se smejou tomu videu treba jak alkajda reze tomu vojakovy hlavu....Sou to docela hnusy...
tak to nechápu taky, já to vide nemohl ani dokoukat...taková bezmoc toho vojáka, jak musel trpět...děskrysarr píše:No, to kdyz sem videl, taxe priznam, ze se mi delalo blbe. Ani ne z ty krve, ale z toho, jak on silene kvici a on mu tou kudlou tu hlavu pizla, dlouho, to sem vskutku jidlo odlozil, myslim na stul. Ale je fakt, ze to bledla i segra, ktera bude za chvili MudrSir Pierre píše:Nevim ais sem slabej ale kdyz je to na videu tak je mi na bliti ovsem..Ale kdyz je to treba na fotce tak mi to tak nevadi jak kdyz to vidim na videu..nechapu jak muzu mit ve tride debily co se smejou tomu videu treba jak alkajda reze tomu vojakovy hlavu....Sou to docela hnusy...
Rozpulenej motorkar na fotce mi nevadi tolik, ale radsi se podivam na peknou babu vcelku, na motobande je toho taky dost...
to myslím se tady řešilo že je to nějaekj fake, že by při tom musela omdlít...ale sám nevím, vypadá to reálnějim.vw píše:Dřív se mi z takovejhle věcí dělalo fakt hnusněale už si tak nějak zvykam a ani mi to nepřijde divný, spíš si řikam že to musí kurefsky bolet. Na toho ááál kajdů sem se díval několikrát, nejdřiv bez zvuku a pak s nim, a je to sice hnusný, ale dá se to.
co mě po dlouhý době vyvedlo z míry bylo jak si ta japonka vydličkou vypíchla oko a snědla ho![]()
ale stejně bych třeba hasiče dělat nemoh