mne nezajímá fakt že je slunce zelené, já chci vědět PROČ !!

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Ale, sak to proste tak nejde! Divim sa, ze cez tyzden vobec nastartujes.Idaho píše:jak nemohu , chci vysvětlit proč...
mne nezajímá fakt že je slunce zelené, já chci vědět PROČ !!
Náhodou, Peto má pravdu - V6 na normální ježdění není, s tím se normálně jezdit nedá ...Beaver píše:Otec drahe polovicky jezdil donedavna s autem s motorem 2.5 V6 bezne do prace, v cem je problem ? V podstate Suprou bezne jezdit taky neni problem, s tou nakupuju v Hypernove nebo Tescu. Pochopitelne to nejsou auta co maji 1400 koni, s tema by to opravdu na bezny jezdeni nebylo. Akorat je po meste holt vyssi spotrebapetoGT píše:beriem fabiu ako rodiné autíčko,ale skyline nieje a myslím,že ani iné z V6 a vyšie niesú autá na každý den možno ani týžden...je to výnimočné vozenie a to ich robí dosť špeciálnymi..nevravým,že fabky sa nedajú tunovať,len mi už lezú na nervy a aj tento "tuning"v našich krajinách....tým nechem na nikoho narážať,ale ....
blbosti su hlavne tvoje hlody na urovni 15rocneho deckapetoGT píše:tak som tu,aby som zas odpovedal na dalšie stupídne ohlasy![]()
príjmite moje ospravedlnenie,zas som niečo zle napísal,nemyslel som,že V6 všeobecne nieje auto na bežné vozenie,ked máš na to jazdi si pre mna aj s W12,ale mal som na mysli autá podobné skýjovy(ked už táto téma je aj o nom
),chcem vidieť ako by si s ním najazdil denne 100km a pritom nebol za mesiac na mizine(samozrejme nehovorím to milionárom na tomto fóre
) nabudúce musím niečo lepšie prepmyslieť,kým sem niečo napíšem,lebo týto "vševedúci" účastníci fóra nikdy nič nechápu a všetko je podla nich blbosť...
to je bohužel/ bohudík nesmyslblázen píše:řádový bude lepší ve všech směrech,..Rb26 je motor který by chtěl mít v autě asi skoro každý...
v STS? tam mas co? 5l? to celkem jde..to zere me 14lMarauderZ28 píše:mno po Praze to bere 12, při ostřejší jízdě 14, ale v sobotu v noci sem jel po Praze asi 30 km tak si říkám pojedu dle značek naprosto předpisově takže na 70 - 65 apod, žádný brutal starty atd. .. a měl sem spotřebu 10,9
4,6 NorthstarGReddy píše:v STS? tam mas co? 5l? to celkem jde..to zere me 14lMarauderZ28 píše:mno po Praze to bere 12, při ostřejší jízdě 14, ale v sobotu v noci sem jel po Praze asi 30 km tak si říkám pojedu dle značek naprosto předpisově takže na 70 - 65 apod, žádný brutal starty atd. .. a měl sem spotřebu 10,9
inteligentni motorMarauderZ28 píše:XV12 750 HP, 610 Nm (90% krouťáku k dispozici od 1500 ot) velikost motoru srovnatelná s V8 Northstar, spotřaba paliva menší jak V8 Northstar, stěna válců je tlustá pouze 7mm, vačky jsou hnané "zezadu"
Obsah na požádání
Muže fungovat jako šestiválec, ale ne jako V6, ale jako řadový I6, tedy nevypíná mezilehlé válce, ale vypíná celou jednu hlavu
Přímý vstřik benzínu
Variabilní časování vaček
Variábilní délka sání
36,000-Mile interval výměny oleje ...
jj kolik litrů spotřebuju na 100 km jízdyTaboo píše:Jak se to u vas pocitaMarauderZ28 píše:mno po Praze to bere 12, při ostřejší jízdě 14, ale v sobotu v noci sem jel po Praze asi 30 km tak si říkám pojedu dle značek naprosto předpisově takže na 70 - 65 apod, žádný brutal starty atd. .. a měl sem spotřebu 10,9? Kolik litru spotrebujete na 100 km
?
Ja mam spotrebu na dalnici pri 75 mph mezi 28-30 miles na gallon.
30 miles = 48 kilometers
1 gallon = 3.785412 liters
100/48 = 2.0833 (gallons/100 km) x 3.785412 = 7.886 liters/100 km
Proste okolo 8 litru na 100 km. Ve meste zalezi jak s tim jedu...
JonnY píše:vacsina 6valcou su prave V6ky.Beaver píše:A 1400 koní je ti málo, že ? Protože na popojíždění po městě potřebuješ min. tak 2000![]()
A motory V6 jsou fakt "báječný" - po stránce vyvážení jedny z nejhorších co svět vytvořil + musíš hnát dvoje rozvody, mít dvakrát tolik vaček,... Apropo, kterej V6 má 1400 koní ?
mno to asi ano neb drtivá většina US motorů jsou V6 vetšina jp motorů je V6 a polovina eu motorů je V6 ... mluvíme samo o rodině šestiválců ne všech motorů co se kde vyrábí, kdo dneska dělá řadový 6-ti válce, BMW, kdo další ?KFJ píše:JonnY píše:vacsina 6valcou su prave V6ky.Beaver píše:A 1400 koní je ti málo, že ? Protože na popojíždění po městě potřebuješ min. tak 2000![]()
A motory V6 jsou fakt "báječný" - po stránce vyvážení jedny z nejhorších co svět vytvořil + musíš hnát dvoje rozvody, mít dvakrát tolik vaček,... Apropo, kterej V6 má 1400 koní ?
ale nepovidej, a muzes je jmenovat?
si mi to zkazil to sem měl přeci sem dát jáááá ...Taboo píše:Prditko...MarauderZ28 píše:Zajímavým Cadillackem je taky EVOQ![]()
Pro mne je zajimavym Cadillac Sixteen. (V-16 13.6L motor s 1000HP a 1000 lb-ft krouticim momentem):
http://www.canadiandriver.com/news/03im ... ac16_1.jpg
http://www.canadiandriver.com/news/03im ... ac16_2.jpg
http://www.canadiandriver.com/news/03im ... ac16_3.jpg
![]()
![]()