NFS a další závodní hry

Jsme na foru o autech a tak by zde tato kategorie asi neměla chybět.

Moderátoři: Rudi, iwi, blah

Odpovědět
qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Hanuš píše:Jsem na 71% hry... jezdim porad s 1. autem Camaro SS. Uz mam problemy s autem..prestava stiham ostatnim. Aspon trochu zabavy :lol:
jsem na tom podoben.. ale mam 65% hry.. taky camaro SS.. mam uz 420tis a porad nevim jaky auto kupit 8)
Passat B5.5 TDI 96kw

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

doprdele, tak sem stáh tu verzi od razora 1911 a při rozbalování v Raru my to hlasí chybu.. "ze je poskozenej soubor cislo 59 a 85" Moh byste je někdo upnout please :cry: treba na rapid
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

jestli si tahal pres torrent tak staci kdyz das znova stahnout a treba u bit spirit si muzes vybrat ze chces z toho stahhnout jen cast x a y...

qwer
Kontaktovat uživatele:

Re: NFS Carbon

Příspěvek od qwer »

poslal bych ale vymazal jsem ty rary.. mam jen iso
Passat B5.5 TDI 96kw

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

qwer píše:tet sem celi ISO doposilal kamosovi pres ICQ.. ma net 4mega.. příjmal kolem 450kilo.. mel to za neceli 3 hodky kdyby nekdo chtel kdo ma naky dobry pripojeni tak mu to poslu.. pod 450kilo za sekundu ale nejdu.. ja mam 100/100Mega net tak ja odesílam rychle :lol: že to ani nestačíte přimout..
Mne chybi 0.85GB, a mam taky 4mbit, nechces se obetovat? ;) Blbnu. sosam to pres DC a tam to ma zvlastni nazev souboru, a jen prejmenovat asi stacit nebude :roll:
Naposledy upravil(a) krysarr dne 07 lis 2006 22:19, celkem upraveno 1 x.

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Mám azureus a tam to asi nejde..sem to stahoval tejden...

Conscious

Příspěvek od Conscious »

krysarr píše:
Conscious píše:A já furt stahuju dpc. :mad: 75,5 procenta. Fix... No ještě noc a zítřek a třeba to už bude.
Kde to kupujes? :lol:
Bitcomet, no ja vim ze to je na prd,ale aspon neco. furt se mi odpojuje net,no snad uz bude zitra klid. aktualne mam 79,2 procenta.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

no když mi řeknete jak vytvořit torrent v Azures tak vytvořim a necham UP na maximum... zkoušel sem to a nejak mi to nechce jit.. jinak tet zas posilam iso kamosovi.. ma ale 250kilo za sekundu.. tal jeste 3:30hod... ale krysarr napis mi n a icq a poslu.. uvidime jak to tet pude rychle.. kompa nechavam pres noc zapnutyho
Passat B5.5 TDI 96kw

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

Conscious píše:
krysarr píše:
Conscious píše:A já furt stahuju dpc. :mad: 75,5 procenta. Fix... No ještě noc a zítřek a třeba to už bude.
Kde to kupujes? :lol:
Bitcomet, no ja vim ze to je na prd,ale aspon neco. furt se mi odpojuje net,no snad uz bude zitra klid. aktualne mam 79,2 procenta.
Ja to myslel tak, ze tu vsichni nakupujeme na netu, holt je to levnejsi :wink: Mne se to taky sere uz 2. den :oops:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

LuckyR píše:Mám azureus a tam to asi nejde..sem to stahoval tejden...
v azureusovi ide vsetko. ide tam toho mozno az moc.

znova to zacni stahovat, a v detajloch toho suboru nechaj stiahnut len subory ktore potrebujes...

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

JonnY píše:
LuckyR píše:Mám azureus a tam to asi nejde..sem to stahoval tejden...
v azureusovi ide vsetko. ide tam toho mozno az moc.

znova to zacni stahovat, a v detajloch toho suboru nechaj stiahnut len subory ktore potrebujes...
Dobrý už sem to udělal..ale stejně mě to sere...

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

http://rapidshare.com/files/2412561/__r ... rrent.html
vyzkoušejte nekdo tenhle torrent.. vytvořil sem ho a mel by jet maximalne rychle 8) 8)
Passat B5.5 TDI 96kw

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

kua to uz to nekdo zkousi? uz odeme nekdo tahal.. kdyz nekdo tahal tak musi mit tenhle torrent co jsem udelal ne?
Passat B5.5 TDI 96kw

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Tak já sem si ho stahnul a teď to teda zkusím..

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

LuckyR píše:Tak já sem si ho stahnul a teď to teda zkusím..
ja tet vypnul azures... odesilam to uz dvoum.. ale ja ho teda zapnu.. 8)
Passat B5.5 TDI 96kw

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

qwer píše:
LuckyR píše:Tak já sem si ho stahnul a teď to teda zkusím..
ja tet vypnul azures... odesilam to uz dvoum.. ale ja ho teda zapnu.. 8)
No já už sem to rozchodil, ale teď se mi to zas nechce nainstalovat protože nemam prej directX přitom mám 9.0c nechápu..

Robik

Příspěvek od Robik »

GReddy píše:ted sem hral online mod jeden proti vsem tusim.kdy jeden je zavodnik a ujizdi poldum...super zabava :)
Jak se ti to podařilo rozjet online? Přes hamachi?? Bez problémů???? Nebo třeba nějaký patch??
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Robik

Příspěvek od Robik »

qwer píše:
Hanuš píše:Jsem na 71% hry... jezdim porad s 1. autem Camaro SS. Uz mam problemy s autem..prestava stiham ostatnim. Aspon trochu zabavy :lol:
jsem na tom podoben.. ale mam 65% hry.. taky camaro SS.. mam uz 420tis a porad nevim jaky auto kupit 8)
Počkej si na Ford Mustang Shleby GT500....nejlepší Muscle ve hře....jiank já to dojel se Subaru, Shelby má perfektní zrychlení ale docela lítá....
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

BR4D3K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BR4D3K »

je tu nekdo potreboval bych helfnout ale nechci to resit tady...pls
Obrázek

JonnY

Příspěvek od JonnY »

juchu tak uz mi to spadlo.
ale hral som aspon hodinu, tak asi nech nesedim pri pocitaci moc dlho v kuse.

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

Conscious píše:Dyť je to ARKÁDA doprdele,furt si to někdo plete se simulátorama. :( Jasný že to nebude jako hry kde musíš mít klávesu i pro spojku a jsi mimo trať v každý zatáčce. To je to samý jako kdyby mi někdo psal že ovládat adventuru myší je na hovno. Já vím že to není ideální hra,fyziku popisuju jako vyladěnou ve vztahu k MW nebo oběma Undergroundům. Je prostě znát jaký auto řídíš což v MW znát nebylo a Undergroundi zase byly jen o tom že to jelo rychleji když se to vytunilo. Jistý posun k lepšímu tam je.

1. Need for speed - šílená grafika,ovládání,prostě hrůza,přesto legenda

2. Need for speed II + Need for speed II SE - pokračování v lepší grafice,v SE verzi podpora 3dfx a pár aut a tratí navíc,bez hudby

3. Need for speed III Hot pursuit - první verze s policií,super tratě,vcelku dobrá hra i z dnešního pohledu,nově možnost volby vlastních tracků

4. Need for speed Road challenge - nepřekonatelná a nepřekonaná hra v rámci série,3D kokpity,volitelně podsvícené budíky dle světel,skvěle zpracované tratě,šlo jako v jediném dílu totálně rozmlátit auto,tratě z trojky jako bonus

5. Need for speed Porsche unleashed - Bombově zpracovaná historie značky,3D kokpity už bez podsvícení,rozbít to šlo jen trochu ale změna fyziky chování vozu tam byla,tratě slabší,nově bazar vozidel,servis atd.

6. Need for speed Motorcity online - u nás nevyšla,šlo o online závody a první perlu v tuningu a to vše zasazeno do USA dob minulých,docela škoda že jsme to nemohli hrát

7. Need for speed Hot pursuit II - O fous lepší grafika,kokpity prvně fuč,zůstaly z nich jen budíky,celkově myslím nejhorší díl celé série,prostě propadák

8. Need for speed Underground - Fyzika nic,kokpity nic,auta nic extra,nový prvek tuning doveden celkem k dokonalosti i když výhrady by byly. Tratě velmi slabé,přesto dokonalá řežba,zmizela možnost volit hudbu vlastní

9. Need for speed Underground 2 - Zbytečné dokopání prvního dílu do hrobu,lepší výběr aut,trošičku náznak fyziky,odfláknutý tuning

10. Need for speed Most wanted - Průměr v arkádách,extrémní náročnost na HW,auta velmi dobře zvolená,grafika excelentní,návrat policie která je ale stupidní,nutno ji hledat aby vás začala honit,fyzika totálně domršená a vše zabito totálně idiotským výběrem hudby. Absence možnosti zvolit vlastní hudbu jako již tradiční prvek.

11. Need for speed Carbon - dle dema pokus o změny v chování aut,graficky velmi dobré,náročnost menší než u MW a Autoskulpt bude asi něco naprosto neotřelého. Uvidíme...

A tím se uzavírá moje přispívání do doby než se objeví full a bude možnost Carbon okomentovat podle opravdu finální podoby. :lol: :lol: :lol:
za nazor na NFS1 bych te nejradši praštil. Řízení aut realnejsi nez v NFS underground, taktez akcelerace a prujezdy v zacatkach. Na tu dobu neprekonatelna grafika. Radsi si zahraju NFS1 nez ty novy sracky. POsledni dobry NFS byli poršáci, sestka uz jenom strasna arkada.

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Co je potřebha za DirectX ? mám 9.0c ale stejně my to nejde instalovat..

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

BR4D3K píše:je tu nekdo potreboval bych helfnout ale nechci to resit tady...pls
napis na icq.. treba poradim kdyz budu vedet

Torrent rusim.. jen bych to jeste odelal tak 2 lidem..

uz mam skoro pryč limit :lol:
Passat B5.5 TDI 96kw

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Robik píše:
GReddy píše:ted sem hral online mod jeden proti vsem tusim.kdy jeden je zavodnik a ujizdi poldum...super zabava :)
Jak se ti to podařilo rozjet online? Přes hamachi?? Bez problémů???? Nebo třeba nějaký patch??
normalne sem dal vyzvu.. a ve hre sem si zaregistroval ucet..normalne me to overilo a v pohode...coz se divim pac key mam generovanej...ale chce to hrat online co nejdriv nez budou mit vsichni audi le mans navic uz se objevujou chety..sem jel kanon s nakym smejdem co mel policejni dodavku jel sem s caymanem a on jede za mnou najednou lag lag a byl asi 40 metru prede mnou...takovej trainer znam..fakt dmnce..nechapu ze to nemaj osetreny

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

GReddy píše:
Robik píše:
normalne sem dal vyzvu.. a ve hre sem si zaregistroval ucet..normalne me to overilo a v pohode...coz se divim pac key mam generovanej...ale chce to hrat online co nejdriv nez budou mit vsichni audi le mans navic uz se objevujou chety..sem jel kanon s nakym smejdem co mel policejni dodavku jel sem s caymanem a on jede za mnou najednou lag lag a byl asi 40 metru prede mnou...takovej trainer znam..fakt dmnce..nechapu ze to nemaj osetreny
no co ja paril na netu tak uz skoro vsichni mas ty Audiny.. a ty asi jedou krute kdyz neudelam zadnou chybuz v zavodu a jedu treba s mustanegem nebo caynem a von mi ujede o 25 sekunud..
Passat B5.5 TDI 96kw

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Tak jak mi to nešlo nainstalovat, tak se mi to povedlo zajímavě obejít, vůbec nic sem neinstaloval jen sem si do jedný složky rozbalil ty 2 zazipovaný soubory asi po 2 Gb a zbytek sem skopčil dal crack a jede t :) žádná instalace, žádnej klíč nic...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

LuckyR píše:Tak jak mi to nešlo nainstalovat, tak se mi to povedlo zajímavě obejít, vůbec nic sem neinstaloval jen sem si do jedný složky rozbalil ty 2 zazipovaný soubory asi po 2 Gb a zbytek sem skopčil dal crack a jede t :) žádná instalace, žádnej klíč nic...
Tak to mas asi nakej blaznivej RIP...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Zemi píše:
LuckyR píše:Tak jak mi to nešlo nainstalovat, tak se mi to povedlo zajímavě obejít, vůbec nic sem neinstaloval jen sem si do jedný složky rozbalil ty 2 zazipovaný soubory asi po 2 Gb a zbytek sem skopčil dal crack a jede t :) žádná instalace, žádnej klíč nic...
asi asi 8) ale kamos to mel nak podobne...

ale kua to padani hry me se..e ujizdim cajtum asi 30minut.. skoda uz asi 600tis.. a pak to spadlo. mam hledanost na 5.. c CZ to pise ,,čertovo kvitko,, myslim :lol: :lol: a tak podruhy ujižidim ani ne 8minut a nevsim sem se řebiku a vsechny 4 kola v haj..u a me měli :twisted: a pokujte jen 1050 :lol: a kdyz me chytnou tak nedostanu ty bonusy co mi to píše co? myslim peněžní
Passat B5.5 TDI 96kw

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Zemi píše:
Mam normálka od Razora 1911 z torrentu..hlavně že všechno maká jak má

GReddy

Příspěvek od GReddy »

me to taky furt pada do win..hlavne v oonline kdyz si vybiram auto...zlaty konzole..

Odpovědět

Zpět na „Závodní hry“