jsem na tom podoben.. ale mam 65% hry.. taky camaro SS.. mam uz 420tis a porad nevim jaky auto kupitHanuš píše:Jsem na 71% hry... jezdim porad s 1. autem Camaro SS. Uz mam problemy s autem..prestava stiham ostatnim. Aspon trochu zabavy
NFS a další závodní hry
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
doprdele, tak sem stáh tu verzi od razora 1911 a při rozbalování v Raru my to hlasí chybu.. "ze je poskozenej soubor cislo 59 a 85" Moh byste je někdo upnout please
treba na rapid
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
Mne chybi 0.85GB, a mam taky 4mbit, nechces se obetovat?qwer píše:tet sem celi ISO doposilal kamosovi pres ICQ.. ma net 4mega.. příjmal kolem 450kilo.. mel to za neceli 3 hodky kdyby nekdo chtel kdo ma naky dobry pripojeni tak mu to poslu.. pod 450kilo za sekundu ale nejdu.. ja mam 100/100Mega net tak ja odesílam rychleže to ani nestačíte přimout..
Naposledy upravil(a) krysarr dne 07 lis 2006 22:19, celkem upraveno 1 x.
Bitcomet, no ja vim ze to je na prd,ale aspon neco. furt se mi odpojuje net,no snad uz bude zitra klid. aktualne mam 79,2 procenta.krysarr píše:Kde to kupujes?Conscious píše:A já furt stahuju dpc.75,5 procenta. Fix... No ještě noc a zítřek a třeba to už bude.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Re: NFS Carbon
no když mi řeknete jak vytvořit torrent v Azures tak vytvořim a necham UP na maximum... zkoušel sem to a nejak mi to nechce jit.. jinak tet zas posilam iso kamosovi.. ma ale 250kilo za sekundu.. tal jeste 3:30hod... ale krysarr napis mi n a icq a poslu.. uvidime jak to tet pude rychle.. kompa nechavam pres noc zapnutyho
Passat B5.5 TDI 96kw
- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
Ja to myslel tak, ze tu vsichni nakupujeme na netu, holt je to levnejsiConscious píše:Bitcomet, no ja vim ze to je na prd,ale aspon neco. furt se mi odpojuje net,no snad uz bude zitra klid. aktualne mam 79,2 procenta.krysarr píše:Kde to kupujes?Conscious píše:A já furt stahuju dpc.75,5 procenta. Fix... No ještě noc a zítřek a třeba to už bude.
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý už sem to udělal..ale stejně mě to sere...JonnY píše:v azureusovi ide vsetko. ide tam toho mozno az moc.LuckyR píše:Mám azureus a tam to asi nejde..sem to stahoval tejden...
znova to zacni stahovat, a v detajloch toho suboru nechaj stiahnut len subory ktore potrebujes...
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
http://rapidshare.com/files/2412561/__r ... rrent.html
vyzkoušejte nekdo tenhle torrent.. vytvořil sem ho a mel by jet maximalne rychle

vyzkoušejte nekdo tenhle torrent.. vytvořil sem ho a mel by jet maximalne rychle
Passat B5.5 TDI 96kw
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
kua to uz to nekdo zkousi? uz odeme nekdo tahal.. kdyz nekdo tahal tak musi mit tenhle torrent co jsem udelal ne?
Passat B5.5 TDI 96kw
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
No já už sem to rozchodil, ale teď se mi to zas nechce nainstalovat protože nemam prej directX přitom mám 9.0c nechápu..qwer píše:ja tet vypnul azures... odesilam to uz dvoum.. ale ja ho teda zapnu..LuckyR píše:Tak já sem si ho stahnul a teď to teda zkusím..
Jak se ti to podařilo rozjet online? Přes hamachi?? Bez problémů???? Nebo třeba nějaký patch??GReddy píše:ted sem hral online mod jeden proti vsem tusim.kdy jeden je zavodnik a ujizdi poldum...super zabava
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
Počkej si na Ford Mustang Shleby GT500....nejlepší Muscle ve hře....jiank já to dojel se Subaru, Shelby má perfektní zrychlení ale docela lítá....qwer píše:jsem na tom podoben.. ale mam 65% hry.. taky camaro SS.. mam uz 420tis a porad nevim jaky auto kupitHanuš píše:Jsem na 71% hry... jezdim porad s 1. autem Camaro SS. Uz mam problemy s autem..prestava stiham ostatnim. Aspon trochu zabavy
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D15B2 - prodáno
juchu tak uz mi to spadlo.
ale hral som aspon hodinu, tak asi nech nesedim pri pocitaci moc dlho v kuse.
ale hral som aspon hodinu, tak asi nech nesedim pri pocitaci moc dlho v kuse.
za nazor na NFS1 bych te nejradši praštil. Řízení aut realnejsi nez v NFS underground, taktez akcelerace a prujezdy v zacatkach. Na tu dobu neprekonatelna grafika. Radsi si zahraju NFS1 nez ty novy sracky. POsledni dobry NFS byli poršáci, sestka uz jenom strasna arkada.Conscious píše:Dyť je to ARKÁDA doprdele,furt si to někdo plete se simulátorama.Jasný že to nebude jako hry kde musíš mít klávesu i pro spojku a jsi mimo trať v každý zatáčce. To je to samý jako kdyby mi někdo psal že ovládat adventuru myší je na hovno. Já vím že to není ideální hra,fyziku popisuju jako vyladěnou ve vztahu k MW nebo oběma Undergroundům. Je prostě znát jaký auto řídíš což v MW znát nebylo a Undergroundi zase byly jen o tom že to jelo rychleji když se to vytunilo. Jistý posun k lepšímu tam je.
1. Need for speed - šílená grafika,ovládání,prostě hrůza,přesto legenda
2. Need for speed II + Need for speed II SE - pokračování v lepší grafice,v SE verzi podpora 3dfx a pár aut a tratí navíc,bez hudby
3. Need for speed III Hot pursuit - první verze s policií,super tratě,vcelku dobrá hra i z dnešního pohledu,nově možnost volby vlastních tracků
4. Need for speed Road challenge - nepřekonatelná a nepřekonaná hra v rámci série,3D kokpity,volitelně podsvícené budíky dle světel,skvěle zpracované tratě,šlo jako v jediném dílu totálně rozmlátit auto,tratě z trojky jako bonus
5. Need for speed Porsche unleashed - Bombově zpracovaná historie značky,3D kokpity už bez podsvícení,rozbít to šlo jen trochu ale změna fyziky chování vozu tam byla,tratě slabší,nově bazar vozidel,servis atd.
6. Need for speed Motorcity online - u nás nevyšla,šlo o online závody a první perlu v tuningu a to vše zasazeno do USA dob minulých,docela škoda že jsme to nemohli hrát
7. Need for speed Hot pursuit II - O fous lepší grafika,kokpity prvně fuč,zůstaly z nich jen budíky,celkově myslím nejhorší díl celé série,prostě propadák
8. Need for speed Underground - Fyzika nic,kokpity nic,auta nic extra,nový prvek tuning doveden celkem k dokonalosti i když výhrady by byly. Tratě velmi slabé,přesto dokonalá řežba,zmizela možnost volit hudbu vlastní
9. Need for speed Underground 2 - Zbytečné dokopání prvního dílu do hrobu,lepší výběr aut,trošičku náznak fyziky,odfláknutý tuning
10. Need for speed Most wanted - Průměr v arkádách,extrémní náročnost na HW,auta velmi dobře zvolená,grafika excelentní,návrat policie která je ale stupidní,nutno ji hledat aby vás začala honit,fyzika totálně domršená a vše zabito totálně idiotským výběrem hudby. Absence možnosti zvolit vlastní hudbu jako již tradiční prvek.
11. Need for speed Carbon - dle dema pokus o změny v chování aut,graficky velmi dobré,náročnost menší než u MW a Autoskulpt bude asi něco naprosto neotřelého. Uvidíme...
A tím se uzavírá moje přispívání do doby než se objeví full a bude možnost Carbon okomentovat podle opravdu finální podoby.![]()
![]()
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
napis na icq.. treba poradim kdyz budu vedetBR4D3K píše:je tu nekdo potreboval bych helfnout ale nechci to resit tady...pls
Torrent rusim.. jen bych to jeste odelal tak 2 lidem..
uz mam skoro pryč limit
Passat B5.5 TDI 96kw
normalne sem dal vyzvu.. a ve hre sem si zaregistroval ucet..normalne me to overilo a v pohode...coz se divim pac key mam generovanej...ale chce to hrat online co nejdriv nez budou mit vsichni audi le mans navic uz se objevujou chety..sem jel kanon s nakym smejdem co mel policejni dodavku jel sem s caymanem a on jede za mnou najednou lag lag a byl asi 40 metru prede mnou...takovej trainer znam..fakt dmnce..nechapu ze to nemaj osetrenyRobik píše:Jak se ti to podařilo rozjet online? Přes hamachi?? Bez problémů???? Nebo třeba nějaký patch??GReddy píše:ted sem hral online mod jeden proti vsem tusim.kdy jeden je zavodnik a ujizdi poldum...super zabava
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
no co ja paril na netu tak uz skoro vsichni mas ty Audiny.. a ty asi jedou krute kdyz neudelam zadnou chybuz v zavodu a jedu treba s mustanegem nebo caynem a von mi ujede o 25 sekunud..GReddy píše:normalne sem dal vyzvu.. a ve hre sem si zaregistroval ucet..normalne me to overilo a v pohode...coz se divim pac key mam generovanej...ale chce to hrat online co nejdriv nez budou mit vsichni audi le mans navic uz se objevujou chety..sem jel kanon s nakym smejdem co mel policejni dodavku jel sem s caymanem a on jede za mnou najednou lag lag a byl asi 40 metru prede mnou...takovej trainer znam..fakt dmnce..nechapu ze to nemaj osetrenyRobik píše:Jak se ti to podařilo rozjet online? Přes hamachi?? Bez problémů???? Nebo třeba nějaký patch??GReddy píše:ted sem hral online mod jeden proti vsem tusim.kdy jeden je zavodnik a ujizdi poldum...super zabava
Passat B5.5 TDI 96kw
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak mi to nešlo nainstalovat, tak se mi to povedlo zajímavě obejít, vůbec nic sem neinstaloval jen sem si do jedný složky rozbalil ty 2 zazipovaný soubory asi po 2 Gb a zbytek sem skopčil dal crack a jede t
žádná instalace, žádnej klíč nic...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mas asi nakej blaznivej RIP...LuckyR píše:Tak jak mi to nešlo nainstalovat, tak se mi to povedlo zajímavě obejít, vůbec nic sem neinstaloval jen sem si do jedný složky rozbalil ty 2 zazipovaný soubory asi po 2 Gb a zbytek sem skopčil dal crack a jede tžádná instalace, žádnej klíč nic...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
asi asiZemi píše:Tak to mas asi nakej blaznivej RIP...LuckyR píše:Tak jak mi to nešlo nainstalovat, tak se mi to povedlo zajímavě obejít, vůbec nic sem neinstaloval jen sem si do jedný složky rozbalil ty 2 zazipovaný soubory asi po 2 Gb a zbytek sem skopčil dal crack a jede tžádná instalace, žádnej klíč nic...
ale kua to padani hry me se..e ujizdim cajtum asi 30minut.. skoda uz asi 600tis.. a pak to spadlo. mam hledanost na 5.. c CZ to pise ,,čertovo kvitko,, myslim
Passat B5.5 TDI 96kw
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Mam normálka od Razora 1911 z torrentu..hlavně že všechno maká jak máZemi píše:Tak to mas asi nakej blaznivej RIP...LuckyR píše:Tak jak mi to nešlo nainstalovat, tak se mi to povedlo zajímavě obejít, vůbec nic sem neinstaloval jen sem si do jedný složky rozbalil ty 2 zazipovaný soubory asi po 2 Gb a zbytek sem skopčil dal crack a jede tžádná instalace, žádnej klíč nic...