no to křídlo je paráda,.. to bych tam dal rovnou zahrádkuPipotuning píše:No je fakt ,že to křídlo se mi tam taky moc nelibí ale je to origo body kit!Rudi píše:např. to křídlo vzadu, i ty prahy mi tam moc neseděj....

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
no to křídlo je paráda,.. to bych tam dal rovnou zahrádkuPipotuning píše:No je fakt ,že to křídlo se mi tam taky moc nelibí ale je to origo body kit!Rudi píše:např. to křídlo vzadu, i ty prahy mi tam moc neseděj....
Ty voe vtip dne... jsi neco pil?Ivan píše:Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.Zemi píše:Hlavne tohle Clio ma dobrej agregat, 180PS neni spatnejch...
Osobně mě zklamal podvozek, jsem z Nexie zvyklý na lepší, a brzdy jsem čekal také ostřejší.
Takže resumé: dobré auto, ale nekoupil bych si ho.
Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...T-O-M píše:to Břéťa - jak jezdil Williams??? to byl kdysi můj sen...
tomu se řiká evoluce no, ale ta nízoučká váha musela být znát ne, i když zase menší výkon oproti Sportu...Břéťa píše:Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...T-O-M píše:to Břéťa - jak jezdil Williams??? to byl kdysi můj sen...
..no asi má doma LamboBřéťa píše:Ty voe vtip dne... jsi neco pil?Ivan píše:Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.Zemi píše:Hlavne tohle Clio ma dobrej agregat, 180PS neni spatnejch...
Osobně mě zklamal podvozek, jsem z Nexie zvyklý na lepší, a brzdy jsem čekal také ostřejší.
Proč jako?Břéťa píše:Ty voe vtip dne... jsi neco pil?Ivan píše:Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.Zemi píše:Hlavne tohle Clio ma dobrej agregat, 180PS neni spatnejch...
Sice nevím co jsi zač,kdo jsi,jaký máš traumata z dětství a kdo ti co udělal,ale to co jsi napsal je s.ačka hodná zakomplexovanýho de.ila co má v hlavě totálně vym.dáno...Karle...leon4x4 píše:Kdyby to nebyl Renault tak by to bylo hezký auto. Ale takhle je to jen něco co má hezký kolesa.
Jasne nexie ma lepsi podvozek a brzdy nez clio sport... Clio Sport je uznavane po cele evrope jako jedno z nej hatchu tak si o tom zkus neco precist...Ivan píše:Proč jako?Břéťa píše:Ty voe vtip dne... jsi neco pil?Ivan píše: Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.
Nevim asi moc ne, kdyz sport jede o hodne lip...T-O-M píše:tomu se řiká evoluce no, ale ta nízoučká váha musela být znát ne, i když zase menší výkon oproti Sportu...Břéťa píše:Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...T-O-M píše:to Břéťa - jak jezdil Williams??? to byl kdysi můj sen...
Břéťo, já už jsem vyrostl z toho, abych někoho přesvědčoval o své pravdě. Já vím svoje, znám svoje auto a řídil jsem Clio. Podvozek na Cliu se mému stavitelnému KONI sport opravdu nevyrovná a moje ATI Power Discs se mi také zdají lepší. A poměr váha/HP je u mě stejný. Mysli si co chceš. Howgh.Břéťa píše:Jasne nexie ma lepsi podvozek a brzdy nez clio sport... Clio Sport je uznavane po cele evrope jako jedno z nej hatchu tak si o tom zkus neco precist...Ivan píše:Proč jako?Břéťa píše: Ty voe vtip dne... jsi neco pil?![]()
A jede to tak jako kazdy seriovy auto s pomerem 6kg/1Ps...
jde o to, jestli to nebylo obyčejný ClioIvan píše:Břéťo, já už jsem vyrostl z toho, abych někoho přesvědčoval o své pravdě. Já vím svoje, znám svoje auto a řídil jsem Clio. Podvozek na Cliu se mému stavitelnému KONI sport opravdu nevyrovná a moje ATI Power Discs se mi také zdají lepší. A poměr váha/HP je u mě stejný. Mysli si co chceš. Howgh.Břéťa píše:Jasne nexie ma lepsi podvozek a brzdy nez clio sport... Clio Sport je uznavane po cele evrope jako jedno z nej hatchu tak si o tom zkus neco precist...Ivan píše: Proč jako?![]()
A jede to tak jako kazdy seriovy auto s pomerem 6kg/1Ps...
tak vy nadlidi asi jste, když to co tvrdíte je jedině správně, jinak bys nám vysvětlil v čem je ten rozdíl ne?Ivan píše:Když myslíš, tak asi jo. Jestli považuješ za nadlidi lidi s vlastním názorem a s vlastními zkušenostmi.
Rudi, ale jestli jsi dobře četl, tak já jsem ten rozdíl popsal v mých předešlých příspěvcích. Věř mi, že já opravdu nejsem ten, kdo by cítil potřebu Tě přesvědčovat o tom, že mám pravdu. Jen jsem napsal svůj názor a opravdu se divím, že se tam rozčiluješ, když jsi moje auto nikdy neřídil a předpokládám, že Clio Sport také ne. Prostě jak je tady zvykem, tak tady obhajuješ něco, o čem jsi nanejvýš četl někde v "tuning" časopisu, kde psali, že Clio je super. A i když můj názor nesdílíš, tak já budu i nadále klidně spát, to mi věřRudi píše:tak vy nadlidi asi jste, když to co tvrdíte je jedině správně, jinak bys nám vysvětlil v čem je ten rozdíl ne?Ivan píše:Když myslíš, tak asi jo. Jestli považuješ za nadlidi lidi s vlastním názorem a s vlastními zkušenostmi.
sorry, kdyz napise ze je z nexie zvyklej na lepsi podvozek, tak asi mysli nakou konkretni a ne vseobecne, ne? ty kdyz bys napsal, ze jsi z bawa zvyklej na tvrdsi spojku, tak je taky jasny, ze mluvis o svym...Bavo píše:Ivane,trochu jsem brouzdal po Daewoo klubu a teď už vím,že jsi majitelem
nějaký komplet překuchaný Nexie s upraveným motorem z GSi..
Clio sport je sériovej auťák,tvůj je bastl,takže nevím proč máš potřebu
psát sem,že Nexie je rychlejší než Clio sport-to je blbost!![]()
Až napíšeš MOJE UPRAVENÁ Nexie je rychlejší než
Clio sport,je to slovo do pranice,takhle to zní jen jako výrok nějakýho hňupa..
ale na to jsem přesně já narážel, ty něco řekneš, ale už neřekneš proč přesně, abys nás přesvědčil, protože víš, že je to určitě 100% pravda a nikdo jinej než ty jí mít nemůže...a mám na tu druhou část vůbec reagovat a vytvořit tady ještě větší flame nebo ne?Ivan píše:Rudi, ale jestli jsi dobře četl, tak já jsem ten rozdíl popsal v mých předešlých příspěvcích. Věř mi, že já opravdu nejsem ten, kdo by cítil potřebu Tě přesvědčovat o tom, že mám pravdu. Jen jsem napsal svůj názor a opravdu se divím, že se tam rozčiluješ, když jsi moje auto nikdy neřídil a předpokládám, že Clio Sport také ne. Prostě jak je tady zvykem, tak tady obhajuješ něco, o čem jsi nanejvýš četl někde v "tuning" časopisu, kde psali, že Clio je super. A i když můj názor nesdílíš, tak já budu i nadále klidně spát, to mi věřRudi píše:tak vy nadlidi asi jste, když to co tvrdíte je jedině správně, jinak bys nám vysvětlil v čem je ten rozdíl ne?Ivan píše:Když myslíš, tak asi jo. Jestli považuješ za nadlidi lidi s vlastním názorem a s vlastními zkušenostmi.
hmm,jak myslíš,ale stejně to nic nevypovídá o dynamickejch vlastnostech,vagi píše:sorry, kdyz napise ze je z nexie zvyklej na lepsi podvozek, tak asi mysli nakou konkretni a ne vseobecne, ne? ty kdyz bys napsal, ze jsi z bawa zvyklej na tvrdsi spojku, tak je taky jasny, ze mluvis o svym...Bavo píše:Ivane,trochu jsem brouzdal po Daewoo klubu a teď už vím,že jsi majitelem
nějaký komplet překuchaný Nexie s upraveným motorem z GSi..
Clio sport je sériovej auťák,tvůj je bastl,takže nevím proč máš potřebu
psát sem,že Nexie je rychlejší než Clio sport-to je blbost!![]()
Až napíšeš MOJE UPRAVENÁ Nexie je rychlejší než
Clio sport,je to slovo do pranice,takhle to zní jen jako výrok nějakýho hňupa..
na druhou stranu mi prijde blbost porovnavat seriovej podvozek (i kdyz sportovni verze) s nejakym znackovym sportovnim...
O.K. beru,jsem tu novej,tak neznám všechny vaše auta..Ivan píše:Bavo, já jsem to samozřejmě vztahoval ke své Nexii, už ani nevím, jak ta sériová vlastně jezdí, tak se omlouvám za nedorozumění.
tak když napíšeš svůj názor, tak nás přeci musíš přesvědčit, že je pravdivý a né jen něco plácnout....Ivan píše:Já si tady připadám jako nějakej mučedník, který napsal svůj názor, který se neshoduje s názorem jiných...
chápu jak to myslíš a beru to,je ale rozdíl mezi názorem a do očí bijícívagi píše:fakt me tady uz sere jak nekdo napise svuj nazor, nebo postreh a ostatni co s tim nemaj zadny vlastni zkusenosti se na nej vrhnou...
staci jen rict ze se mi nelibi jedno auto a uz jsem spatnej atd... kazdej ma svuj nazor doprdele, tak mu ho neberte