Renault Clio 2.0 16V

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

blázen
Kontaktovat uživatele:

Re: Renault Clio 2.0 16V

Příspěvek od blázen »

Pipotuning píše:
Rudi píše:např. to křídlo vzadu, i ty prahy mi tam moc neseděj....
No je fakt ,že to křídlo se mi tam taky moc nelibí ale je to origo body kit!
no to křídlo je paráda,.. to bych tam dal rovnou zahrádku :lol: ale celkově je to divné, mě k tomu nesedí ani ten předek, .. rozhodně bych vybral jiný bodykit
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Ivan píše:
Zemi píše:Hlavne tohle Clio ma dobrej agregat, 180PS neni spatnejch... :?:
Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.

Osobně mě zklamal podvozek, jsem z Nexie zvyklý na lepší, a brzdy jsem čekal také ostřejší.

Takže resumé: dobré auto, ale nekoupil bych si ho.
Ty voe vtip dne... jsi neco pil? :smich2:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

T-O-M píše:to Břéťa - jak jezdil Williams??? to byl kdysi můj sen...
Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Břéťa píše:
Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...
tomu se řiká evoluce no, ale ta nízoučká váha musela být znát ne, i když zase menší výkon oproti Sportu...

Wilda

Příspěvek od Wilda »

to modry je pekny 8)

Bavo

Příspěvek od Bavo »

Břéťa píše:
Ivan píše:
Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.

Osobně mě zklamal podvozek, jsem z Nexie zvyklý na lepší, a brzdy jsem čekal také ostřejší.

..no asi má doma Lambo :D

ukaž jim to 100-200,ať jim sklapne,ne? :wink:
BMW 325i e36

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Břéťa píše:
Ivan píše:

Proč jako?

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

leon4x4 píše:Kdyby to nebyl Renault tak by to bylo hezký auto. Ale takhle je to jen něco co má hezký kolesa.
Sice nevím co jsi zač,kdo jsi,jaký máš traumata z dětství a kdo ti co udělal,ale to co jsi napsal je s.ačka hodná zakomplexovanýho de.ila co má v hlavě totálně vym.dáno...Karle...
✠Luftwaffle✠

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Ivan píše:
Břéťa píše:
Ivan píše: Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.

Proč jako?
Jasne nexie ma lepsi podvozek a brzdy nez clio sport... Clio Sport je uznavane po cele evrope jako jedno z nej hatchu tak si o tom zkus neco precist... :wink: :D A jede to tak jako kazdy seriovy auto s pomerem 6kg/1Ps...

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

T-O-M píše:
Břéťa píše:
tomu se řiká evoluce no, ale ta nízoučká váha musela být znát ne, i když zase menší výkon oproti Sportu...
Nevim asi moc ne, kdyz sport jede o hodne lip... :wink:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Břéťa píše:
Ivan píše:
Břéťa píše: Ty voe vtip dne... jsi neco pil? :smich2:
Proč jako?
Jasne nexie ma lepsi podvozek a brzdy nez clio sport... Clio Sport je uznavane po cele evrope jako jedno z nej hatchu tak si o tom zkus neco precist... :wink: :D A jede to tak jako kazdy seriovy auto s pomerem 6kg/1Ps...
Břéťo, já už jsem vyrostl z toho, abych někoho přesvědčoval o své pravdě. Já vím svoje, znám svoje auto a řídil jsem Clio. Podvozek na Cliu se mému stavitelnému KONI sport opravdu nevyrovná a moje ATI Power Discs se mi také zdají lepší. A poměr váha/HP je u mě stejný. Mysli si co chceš. Howgh.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Ivan píše:
Břéťa píše:
Ivan píše: Proč jako?
Břéťo, já už jsem vyrostl z toho, abych někoho přesvědčoval o své pravdě. Já vím svoje, znám svoje auto a řídil jsem Clio. Podvozek na Cliu se mému stavitelnému KONI sport opravdu nevyrovná a moje ATI Power Discs se mi také zdají lepší. A poměr váha/HP je u mě stejný. Mysli si co chceš. Howgh.
jde o to, jestli to nebylo obyčejný Clio :lol: ale jinak ta první část je jasná, já vim všechno nejlíp, vy víte hovno, tak nevim, proč bych vás o tom měl přesvědčovat....
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Rudi, nebylo to obyčejné Clio. Ale Břéťa moje auto nikdy neřídil, Ty také ne, takže je snad jasné, že víte prd, tak nevím, čemu se tak divíš.

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

ty woe me se zda, ze zdejsi admini sou nadlidi a nikdo a nic se jim nyverovna... :roll:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Když myslíš, tak asi jo. Jestli považuješ za nadlidi lidi s vlastním názorem a s vlastními zkušenostmi.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Ivan píše:Když myslíš, tak asi jo. Jestli považuješ za nadlidi lidi s vlastním názorem a s vlastními zkušenostmi.
tak vy nadlidi asi jste, když to co tvrdíte je jedině správně, jinak bys nám vysvětlil v čem je ten rozdíl ne?
VW - Very Wonderful

piknik18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piknik18 »

porovnavat nexii a clio je asi to samy jak porovnavat daewo a renault :lol: a ted se perte
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Mazec...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Rudi píše:
Ivan píše:Když myslíš, tak asi jo. Jestli považuješ za nadlidi lidi s vlastním názorem a s vlastními zkušenostmi.
tak vy nadlidi asi jste, když to co tvrdíte je jedině správně, jinak bys nám vysvětlil v čem je ten rozdíl ne?
Rudi, ale jestli jsi dobře četl, tak já jsem ten rozdíl popsal v mých předešlých příspěvcích. Věř mi, že já opravdu nejsem ten, kdo by cítil potřebu Tě přesvědčovat o tom, že mám pravdu. Jen jsem napsal svůj názor a opravdu se divím, že se tam rozčiluješ, když jsi moje auto nikdy neřídil a předpokládám, že Clio Sport také ne. Prostě jak je tady zvykem, tak tady obhajuješ něco, o čem jsi nanejvýš četl někde v "tuning" časopisu, kde psali, že Clio je super. A i když můj názor nesdílíš, tak já budu i nadále klidně spát, to mi věř :-)

Bavo

Příspěvek od Bavo »

Ivane,trochu jsem brouzdal po Daewoo klubu a teď už vím,že jsi majitelem
nějaký komplet překuchaný Nexie s upraveným motorem z GSi..

Clio sport je sériovej auťák,tvůj je bastl,takže nevím proč máš potřebu
psát sem,že Nexie je rychlejší než Clio sport-to je blbost! :nono:

Až napíšeš MOJE UPRAVENÁ Nexie je rychlejší než
Clio sport,je to slovo do pranice,takhle to zní jen jako výrok nějakýho hňupa..
BMW 325i e36

vagi

Příspěvek od vagi »

Bavo píše:Ivane,trochu jsem brouzdal po Daewoo klubu a teď už vím,že jsi majitelem

sorry, kdyz napise ze je z nexie zvyklej na lepsi podvozek, tak asi mysli nakou konkretni a ne vseobecne, ne? ty kdyz bys napsal, ze jsi z bawa zvyklej na tvrdsi spojku, tak je taky jasny, ze mluvis o svym...
na druhou stranu mi prijde blbost porovnavat seriovej podvozek (i kdyz sportovni verze) s nejakym znackovym sportovnim...

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Bavo, já jsem to samozřejmě vztahoval ke své Nexii, už ani nevím, jak ta sériová vlastně jezdí, tak se omlouvám za nedorozumění.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Ivan píše:
Rudi píše:
Rudi, ale jestli jsi dobře četl, tak já jsem ten rozdíl popsal v mých předešlých příspěvcích. Věř mi, že já opravdu nejsem ten, kdo by cítil potřebu Tě přesvědčovat o tom, že mám pravdu. Jen jsem napsal svůj názor a opravdu se divím, že se tam rozčiluješ, když jsi moje auto nikdy neřídil a předpokládám, že Clio Sport také ne. Prostě jak je tady zvykem, tak tady obhajuješ něco, o čem jsi nanejvýš četl někde v "tuning" časopisu, kde psali, že Clio je super. A i když můj názor nesdílíš, tak já budu i nadále klidně spát, to mi věř :-)
ale na to jsem přesně já narážel, ty něco řekneš, ale už neřekneš proč přesně, abys nás přesvědčil, protože víš, že je to určitě 100% pravda a nikdo jinej než ty jí mít nemůže...a mám na tu druhou část vůbec reagovat a vytvořit tady ještě větší flame nebo ne?
VW - Very Wonderful

Bavo

Příspěvek od Bavo »

vagi píše:
Bavo píše:Ivane,trochu jsem brouzdal po Daewoo klubu a teď už vím,že jsi majitelem

sorry, kdyz napise ze je z nexie zvyklej na lepsi podvozek, tak asi mysli nakou konkretni a ne vseobecne, ne? ty kdyz bys napsal, ze jsi z bawa zvyklej na tvrdsi spojku, tak je taky jasny, ze mluvis o svym...
na druhou stranu mi prijde blbost porovnavat seriovej podvozek (i kdyz sportovni verze) s nejakym znackovym sportovnim...
hmm,jak myslíš,ale stejně to nic nevypovídá o dynamickejch vlastnostech,
ty máš ale asi šestej smysl.. :alien:
BMW 325i e36

Bavo

Příspěvek od Bavo »

Ivan píše:Bavo, já jsem to samozřejmě vztahoval ke své Nexii, už ani nevím, jak ta sériová vlastně jezdí, tak se omlouvám za nedorozumění.
O.K. beru,jsem tu novej,tak neznám všechny vaše auta.. :wink:

je potřeba se vyjadřovat přesně,když to tu je většinou jen o písmenkách!
BMW 325i e36

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Já si tady připadám jako nějakej mučedník, který napsal svůj názor, který se neshoduje s názorem jiných... :lol:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Ivan píše:Já si tady připadám jako nějakej mučedník, který napsal svůj názor, který se neshoduje s názorem jiných... :lol:
tak když napíšeš svůj názor, tak nás přeci musíš přesvědčit, že je pravdivý a né jen něco plácnout....
VW - Very Wonderful

vagi

Příspěvek od vagi »

jak chcete dokladat subjektivni nazor z jizdy?? taky napr. reknu ze jsem jel v V. golfu GTI a prislo mi ze ten motor moc netahne.. proste jsem od toho cekal vic a je to jen muj subjektivni nazor, nikomu ho necpu..

vagi

Příspěvek od vagi »

fakt me tady uz sere jak nekdo napise svuj nazor, nebo postreh a ostatni co s tim nemaj zadny vlastni zkusenosti se na nej vrhnou...
staci jen rict ze se mi nelibi jedno auto a uz jsem spatnej atd... kazdej ma svuj nazor doprdele, tak mu ho neberte

Bavo

Příspěvek od Bavo »

vagi píše:fakt me tady uz sere jak nekdo napise svuj nazor, nebo postreh a ostatni co s tim nemaj zadny vlastni zkusenosti se na nej vrhnou...
staci jen rict ze se mi nelibi jedno auto a uz jsem spatnej atd... kazdej ma svuj nazor doprdele, tak mu ho neberte
chápu jak to myslíš a beru to,je ale rozdíl mezi názorem a do očí bijící
kravinou tvaru:... Nexia je rychlejší jak Clio Sport...
,jinými slovy: řeč je o něčem jiném
BMW 325i e36

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“