Kód: Vybrat vše
Podvozek na Cliu se mému stavitelnému KONI sport opravdu nevyrovná a moje ATI Power Discs se mi také zdají lepší. A poměr váha/HP je u mě stejný.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Kód: Vybrat vše
Podvozek na Cliu se mému stavitelnému KONI sport opravdu nevyrovná a moje ATI Power Discs se mi také zdají lepší. A poměr váha/HP je u mě stejný.
Ivane kdo se tu bavi o upravenym aute? Ja mel za to ze srovnavame seriovky...Ivan píše:Břéťo, já už jsem vyrostl z toho, abych někoho přesvědčoval o své pravdě. Já vím svoje, znám svoje auto a řídil jsem Clio. Podvozek na Cliu se mému stavitelnému KONI sport opravdu nevyrovná a moje ATI Power Discs se mi také zdají lepší. A poměr váha/HP je u mě stejný. Mysli si co chceš. Howgh.Břéťa píše:Jasne nexie ma lepsi podvozek a brzdy nez clio sport... Clio Sport je uznavane po cele evrope jako jedno z nej hatchu tak si o tom zkus neco precist...Ivan píše: Proč jako?![]()
A jede to tak jako kazdy seriovy auto s pomerem 6kg/1Ps...
A speciálně pro Tebe, kámo, odcituji ještě jednou to, co jsem napsal:Bavo píše:chápu jak to myslíš a beru to,je ale rozdíl mezi názorem a do očí bijící
kravinou tvaru:... Nexia je rychlejší jak Clio Sport...
,jinými slovy: řeč je o něčem jiném
Nevím, jestli máš problémy se špatným úsudkem, ale vyznačil jsem Ti slova, která potvrzují, že se jedná o MOJE dojmy a MOJE zkušenosti. Nikde jsem dogmaticky nenapsal, jak uvádíš, že nexie je lepší než cokoli. Ty můžeš mít s Cliem jiné zkušenosti a já Ti je neberu, tak mi prosím nepodsouvej něco, co jsem nikdy netvrdil a ani nenapsal.Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.
Osobně mě zklamal podvozek, jsem z Nexie zvyklý na lepší, a brzdy jsem čekal také ostřejší.
takže teda nedorozumnění... protože já to chápu taky jako rozhovor o sérii.Nikdo nemůže tušit,že to myslíš vážně když napíšeš,že tvojeIvan píše:A speciálně pro Tebe, kámo, odcituji ještě jednou to, co jsem napsal:Bavo píše:chápu jak to myslíš a beru to,je ale rozdíl mezi názorem a do očí bijící
kravinou tvaru:... Nexia je rychlejší jak Clio Sport...
,jinými slovy: řeč je o něčem jiném
Nevím, jestli máš problémy se špatným úsudkem, ale vyznačil jsem Ti slova, která potvrzují, že se jedná o MOJE dojmy a MOJE zkušenosti. Nikde jsem dogmaticky nenapsal, jak uvádíš, že nexie je lepší než cokoli. Ty můžeš mít s Cliem jiné zkušenosti a já Ti je neberu, tak mi prosím nepodsouvej něco, co jsem nikdy netvrdil a ani nenapsal.Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.
Osobně mě zklamal podvozek, jsem z Nexie zvyklý na lepší, a brzdy jsem čekal také ostřejší.
Proboha! Vždyť má Ivan tu Nexii v podpisu. To tu jsou fakt samí zabedněnci? Normálnímu člověku je jasné, že s Cliem nesrovnával sériouvou Nexii.Bavo píše:...málokdo tuší,že srovnáváš svůj tajnej speciál...
..asi jak komu! Já podpisy jen tak nečtu,to je všechno,paOndras píše:Proboha! Vždyť má Ivan tu Nexii v podpisu. To tu jsou fakt samí zabedněnci? Normálnímu člověku je jasné, že s Cliem nesrovnával sériouvou Nexii.Bavo píše:...málokdo tuší,že srovnáváš svůj tajnej speciál...
Tady je opet nekdo chytrej...Ondras píše:Proboha! Vždyť má Ivan tu Nexii v podpisu. To tu jsou fakt samí zabedněnci? Normálnímu člověku je jasné, že s Cliem nesrovnával sériouvou Nexii.Bavo píše:...málokdo tuší,že srovnáváš svůj tajnej speciál...
tak to byl taky vtip dneBřéťa píše:Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...T-O-M píše:to Břéťa - jak jezdil Williams??? to byl kdysi můj sen...
Ty snad vis jakej je technickej rozdil mezi cliem williams a sport, ze to nemuze byt pravda?KFJ píše:tak to byl taky vtip dneBřéťa píše:Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...T-O-M píše:to Břéťa - jak jezdil Williams??? to byl kdysi můj sen...![]()
![]()
spis jsi mel napsat rozdil jako M3 E36 3.0 a M3 E46 CSL protoze co jsi napsal ty je jediny rozdil pouze ve vykonu, jinak je to uplne fuck (podvozek, brzdy...) a to ze M3 E46 ma vetsi vykon neznamena ze ten motor je lepsi... ba naopak, na racing a nasledne upravy je konstrukcne horsi, proto se take s timto autem nic nejezdi narozdil od E36..., jednoduse to auto ignorovali a homologaci projde az nova M3 E90
no momentálně si nevzpomenu, ale vím že je tady někdo nedávno na foru prodával, v 17" 5x112Chester píše:pokud to tady jeste nebylo (nechce se mi to procitat kdyz sem videl jak se to zvrtlo na prvni strance) co to je za znacku kol na tom od Xemiho?![]()
tak dobry ja se jen ptam ze sou hodne podobny tem mejmPanda píše:no momentálně si nevzpomenu, ale vím že je tady někdo nedávno na foru prodával, v 17" 5x112Chester píše:pokud to tady jeste nebylo (nechce se mi to procitat kdyz sem videl jak se to zvrtlo na prvni strance) co to je za znacku kol na tom od Xemiho?![]()
nj taky musis napsat ze to auto vazilo 1350kg.MarAt píše:Ten motor sem stavěl já,výpis z motorové brzdy se tady na foru již drahně před rokem objevil,téma se zde mnohokrát probíralo
Je to auto uživatele =nYx=, který jej stavěl současně s MarAtem. 201 koní je ověřená hodnota z brzy. Ladilo se to myslím u brázdila, že Maro? Jinak díky za pochvalu.Robik píše:To IVAN: Koukal jsem na tvpje videjka a jede ti to pěkně ale jeden dotaz....by mě zajímalo kde si zjistil že to VTI s oranžovými koly ma 201HP
Thanks for invitationTaboo píše:Welcome to my world...Ivan píše:Já si tady připadám jako nějakej mučedník, který napsal svůj názor, který se neshoduje s názorem jiných...
Aha tak to jo...to chápu..jen mi připadalo divné, že se tam objevilo 40 koní navíc, což u N/A není tak obvyklé....ale v tvojem případě to chápuMarAt píše:Ten motor sem stavěl já,výpis z motorové brzdy se tady na foru již drahně před rokem objevil,téma se zde mnohokrát probíralo
to nepotrebuju vedet, jsem cetl co jsi psal ty (a snad si za tim stojis ne?): "3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... " a podle toho to neni stejny rozdil jako M3 E36 a E46 (jak jsi psal)...Břéťa píše:Ty snad vis jakej je technickej rozdil mezi cliem williams a sport, ze to nemuze byt pravda?KFJ píše:tak to byl taky vtip dneBřéťa píše: Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...![]()
![]()
spis jsi mel napsat rozdil jako M3 E36 3.0 a M3 E46 CSL protoze co jsi napsal ty je jediny rozdil pouze ve vykonu, jinak je to uplne fuck (podvozek, brzdy...) a to ze M3 E46 ma vetsi vykon neznamena ze ten motor je lepsi... ba naopak, na racing a nasledne upravy je konstrukcne horsi, proto se take s timto autem nic nejezdi narozdil od E36..., jednoduse to auto ignorovali a homologaci projde az nova M3 E90
![]()
![]()
Jinak jsem mluvil o seriovkach tak nevim proc sem pletes nejakej racing, homologaci atd...
![]()
![]()
Pletes paty pres devaty, ja ty udaje psal jako srovnani williamsu a sporta a ne M3jek, k tem Mkam patrila jen ta posledni veta a to ze je to generacni rozdil jako M3 e36 a M3 e46...KFJ píše:to nepotrebuju vedet, jsem cetl co jsi psal ty (a snad si za tim stojis ne?): "3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... " a podle toho to neni stejny rozdil jako M3 E36 a E46 (jak jsi psal)...Břéťa píše:Ty snad vis jakej je technickej rozdil mezi cliem williams a sport, ze to nemuze byt pravda?KFJ píše: tak to byl taky vtip dne![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak jsem mluvil o seriovkach tak nevim proc sem pletes nejakej racing, homologaci atd...
![]()
![]()
![]()
![]()