Renault Clio 2.0 16V

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Napsal jsem toto:

Kód: Vybrat vše

Podvozek na Cliu se mému stavitelnému KONI sport opravdu nevyrovná a moje ATI Power Discs se mi také zdají lepší. A poměr váha/HP je u mě stejný.
Potřebujete ke své spokojenosti, chlapci, ještě třeba video, jak projíždím ty stejné úseky s Nexií a pak s Cliem nebo co potřebujete, aby vaše ego bylo spokojené? Nebo Vám mám domluvit u Mičánka na Brněnském okruhu testovací jízdy? Povězte mi :lol:

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Ivan píše:
Břéťa píše:
Ivan píše: Proč jako?
Jasne nexie ma lepsi podvozek a brzdy nez clio sport... Clio Sport je uznavane po cele evrope jako jedno z nej hatchu tak si o tom zkus neco precist... :wink: :D A jede to tak jako kazdy seriovy auto s pomerem 6kg/1Ps...
Břéťo, já už jsem vyrostl z toho, abych někoho přesvědčoval o své pravdě. Já vím svoje, znám svoje auto a řídil jsem Clio. Podvozek na Cliu se mému stavitelnému KONI sport opravdu nevyrovná a moje ATI Power Discs se mi také zdají lepší. A poměr váha/HP je u mě stejný. Mysli si co chceš. Howgh.
Ivane kdo se tu bavi o upravenym aute? Ja mel za to ze srovnavame seriovky... :roll:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Bavo píše:chápu jak to myslíš a beru to,je ale rozdíl mezi názorem a do očí bijící
kravinou tvaru:... Nexia je rychlejší jak Clio Sport...
,jinými slovy: řeč je o něčem jiném
A speciálně pro Tebe, kámo, odcituji ještě jednou to, co jsem napsal:
Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.

Osobně mě zklamal podvozek, jsem z Nexie zvyklý na lepší, a brzdy jsem čekal také ostřejší.
Nevím, jestli máš problémy se špatným úsudkem, ale vyznačil jsem Ti slova, která potvrzují, že se jedná o MOJE dojmy a MOJE zkušenosti. Nikde jsem dogmaticky nenapsal, jak uvádíš, že nexie je lepší než cokoli. Ty můžeš mít s Cliem jiné zkušenosti a já Ti je neberu, tak mi prosím nepodsouvej něco, co jsem nikdy netvrdil a ani nenapsal.

Bavo

Příspěvek od Bavo »

Ivan píše:
Bavo píše:chápu jak to myslíš a beru to,je ale rozdíl mezi názorem a do očí bijící
kravinou tvaru:... Nexia je rychlejší jak Clio Sport...
,jinými slovy: řeč je o něčem jiném
A speciálně pro Tebe, kámo, odcituji ještě jednou to, co jsem napsal:
Jo, celkem to jede, ale myslel jsem si, že to pojede lépe, když jsem se v tom vezl.

Osobně mě zklamal podvozek, jsem z Nexie zvyklý na lepší, a brzdy jsem čekal také ostřejší.
Nevím, jestli máš problémy se špatným úsudkem, ale vyznačil jsem Ti slova, která potvrzují, že se jedná o MOJE dojmy a MOJE zkušenosti. Nikde jsem dogmaticky nenapsal, jak uvádíš, že nexie je lepší než cokoli. Ty můžeš mít s Cliem jiné zkušenosti a já Ti je neberu, tak mi prosím nepodsouvej něco, co jsem nikdy netvrdil a ani nenapsal.
takže teda nedorozumnění... protože já to chápu taky jako rozhovor o sérii.Nikdo nemůže tušit,že to myslíš vážně když napíšeš,že tvoje
Nexia má 6kg/k,málokdo tuší,že srovnáváš svůj tajnej speciál s všeobecně
známým autem,chápeš?
BMW 325i e36

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Bavo píše:...málokdo tuší,že srovnáváš svůj tajnej speciál...
Proboha! Vždyť má Ivan tu Nexii v podpisu. To tu jsou fakt samí zabedněnci? Normálnímu člověku je jasné, že s Cliem nesrovnával sériouvou Nexii.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Bavo

Příspěvek od Bavo »

Ondras píše:
Proboha! Vždyť má Ivan tu Nexii v podpisu. To tu jsou fakt samí zabedněnci? Normálnímu člověku je jasné, že s Cliem nesrovnával sériouvou Nexii.
..asi jak komu! Já podpisy jen tak nečtu,to je všechno,pa
a nerohuhej se :wink:
BMW 325i e36

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Renault Clio 2.0 16V

Příspěvek od Ivan »

Tak hlavně, že jsme si to vyjasnili, ale že to dalo práce.

Díky, Ondro.

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Ondras píše:
Tady je opet nekdo chytrej... :smich: A proc by mel srovnavat seriovku s autem kterej ma motor co tam nepatri a podvozek kterej tam taky nedavali..:D Kdyz uz tak budeme srovnavat jabka s jabkama a ne s hruskama... :lol: Nicmene muzem s Ivanem na jare vyrazit na okruh a porovnat to, bude mi potesenim... :D
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Myslím,že Ivan to napsal jasně,je to jeho zkušenost a srvnání se týkalo jeho nexie a i pro ty,kteří to nepochopili to dodatečně upřesnil,tak to tu prosím přestaňte rozpitvávat..;-) dík
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

A pro mě je Ivan na druhou stejně tuzer a to jeho [dejvů] stojí za hovno.Je to sračka viz. třeba 4xvýfuk :alien: a s Cliem se nemůže nikdy rovnat :lol:
KEHO rennsport

JonnY

Příspěvek od JonnY »

bleach hovoris?

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Pipotuning píše:Mě se clio libí moc a po motorové stránce je to taky bomba 8) tady je kamaradovo! :wink:
jezisi, co mu to provedl? :roll:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Butcher píše:A pro mě je Ivan na druhou stejně tuzer a to jeho [dejvů] stojí za hovno.Je to sračka viz. třeba 4xvýfuk :alien: a s Cliem se nemůže nikdy rovnat :lol:
Tak jo. Díky za názor.

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

pokud to tady jeste nebylo (nechce se mi to procitat kdyz sem videl jak se to zvrtlo na prvni strance) co to je za znacku kol na tom od Xemiho? :wink: :lol:
Naposledy upravil(a) Davidoff dne 19 lis 2006 13:03, celkem upraveno 1 x.
moooc velký černý letadlo :lol:

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Břéťa píše:
T-O-M píše:to Břéťa - jak jezdil Williams??? to byl kdysi můj sen...
Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...
tak to byl taky vtip dne :lol: :lol: :lol: spis jsi mel napsat rozdil jako M3 E36 3.0 a M3 E46 CSL protoze co jsi napsal ty je jediny rozdil pouze ve vykonu, jinak je to uplne fuck (podvozek, brzdy...) a to ze M3 E46 ma vetsi vykon neznamena ze ten motor je lepsi... ba naopak, na racing a nasledne upravy je konstrukcne horsi, proto se take s timto autem nic nejezdi narozdil od E36..., jednoduse to auto ignorovali a homologaci projde az nova M3 E90

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

OT:
to KFJ: určitě sis všimnul, že tady na TF existují zkrátka lidé, kteří musí za každou cenu něco napsat, i když vůbec neví, jestli je to pravda nebo není. Kéž by tady platilo ono známé "mlčeti zlato".

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

KFJ píše:
Břéťa píše:
T-O-M píše:to Břéťa - jak jezdil Williams??? to byl kdysi můj sen...
Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...
tak to byl taky vtip dne :lol: :lol: :lol: spis jsi mel napsat rozdil jako M3 E36 3.0 a M3 E46 CSL protoze co jsi napsal ty je jediny rozdil pouze ve vykonu, jinak je to uplne fuck (podvozek, brzdy...) a to ze M3 E46 ma vetsi vykon neznamena ze ten motor je lepsi... ba naopak, na racing a nasledne upravy je konstrukcne horsi, proto se take s timto autem nic nejezdi narozdil od E36..., jednoduse to auto ignorovali a homologaci projde az nova M3 E90
Ty snad vis jakej je technickej rozdil mezi cliem williams a sport, ze to nemuze byt pravda? :lol: :lol: :lol: Jinak jsem mluvil o seriovkach tak nevim proc sem pletes nejakej racing, homologaci atd... :lol: :lol: :lol:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Chester píše:pokud to tady jeste nebylo (nechce se mi to procitat kdyz sem videl jak se to zvrtlo na prvni strance) co to je za znacku kol na tom od Xemiho? :wink: :lol:
no momentálně si nevzpomenu, ale vím že je tady někdo nedávno na foru prodával, v 17" 5x112
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

GReddy

Příspěvek od GReddy »

to jsou alesia turbo ne? visi mi to tady na zdi na honde s2000 8)

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Panda píše:
Chester píše:pokud to tady jeste nebylo (nechce se mi to procitat kdyz sem videl jak se to zvrtlo na prvni strance) co to je za znacku kol na tom od Xemiho? :wink: :lol:
no momentálně si nevzpomenu, ale vím že je tady někdo nedávno na foru prodával, v 17" 5x112
tak dobry ja se jen ptam ze sou hodne podobny tem mejm :lol: :lol: :lol:
moooc velký černý letadlo :lol:

Robik

Příspěvek od Robik »

To IVAN: Koukal jsem na tvpje videjka a jede ti to pěkně ale jeden dotaz....by mě zajímalo kde si zjistil že to VTI s oranžovými koly ma 201HP :roll:
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Robik

Příspěvek od Robik »

To IVAN: Koukal jsem na tvpje videjka a jede ti to pěkně ale jeden dotaz....by mě zajímalo kde si zjistil že to VTI s oranžovými koly ma 201HP :roll:
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Ten motor sem stavěl já,výpis z motorové brzdy se tady na foru již drahně před rokem objevil,téma se zde mnohokrát probíralo ;)
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

MarAt píše:Ten motor sem stavěl já,výpis z motorové brzdy se tady na foru již drahně před rokem objevil,téma se zde mnohokrát probíralo ;)
nj taky musis napsat ze to auto vazilo 1350kg. :D
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Robik píše:To IVAN: Koukal jsem na tvpje videjka a jede ti to pěkně ale jeden dotaz....by mě zajímalo kde si zjistil že to VTI s oranžovými koly ma 201HP :roll:
Je to auto uživatele =nYx=, který jej stavěl současně s MarAtem. 201 koní je ověřená hodnota z brzy. Ladilo se to myslím u brázdila, že Maro? Jinak díky za pochvalu.

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 17 srp 2014 10:19, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Taboo píše:
Ivan píše:Já si tady připadám jako nějakej mučedník, který napsal svůj názor, který se neshoduje s názorem jiných... :lol:
Welcome to my world... :wink:
Thanks for invitation :lol:

Robik

Příspěvek od Robik »

MarAt píše:Ten motor sem stavěl já,výpis z motorové brzdy se tady na foru již drahně před rokem objevil,téma se zde mnohokrát probíralo ;)
Aha tak to jo...to chápu..jen mi připadalo divné, že se tam objevilo 40 koní navíc, což u N/A není tak obvyklé....ale v tvojem případě to chápu 8)
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Břéťa píše:
KFJ píše:
Břéťa píše: Asi tak 3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... Williams je legenda ktera podela vetsinu aut, ale sport je o kus dal.. Je to asi takovej rozdil jako M3 e36 a M3 e46...
Ty snad vis jakej je technickej rozdil mezi cliem williams a sport, ze to nemuze byt pravda? :lol: :lol: :lol: Jinak jsem mluvil o seriovkach tak nevim proc sem pletes nejakej racing, homologaci atd... :lol: :lol: :lol:
to nepotrebuju vedet, jsem cetl co jsi psal ty (a snad si za tim stojis ne?): "3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... " a podle toho to neni stejny rozdil jako M3 E36 a E46 (jak jsi psal)... :lol: :?: :lol:

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

KFJ píše:
Břéťa píše:
KFJ píše: tak to byl taky vtip dne :lol: :lol: :lol: spis jsi mel napsat rozdil jako M3 E36 3.0 a M3 E46 CSL protoze co jsi napsal ty je jediny rozdil pouze ve vykonu, jinak je to uplne fuck (podvozek, brzdy...) a to ze M3 E46 ma vetsi vykon neznamena ze ten motor je lepsi... ba naopak, na racing a nasledne upravy je konstrukcne horsi, proto se take s timto autem nic nejezdi narozdil od E36..., jednoduse to auto ignorovali a homologaci projde az nova M3 E90
to nepotrebuju vedet, jsem cetl co jsi psal ty (a snad si za tim stojis ne?): "3/4 toho co Sport, podvozek taky 3/4 brzdy tak 1/2... " a podle toho to neni stejny rozdil jako M3 E36 a E46 (jak jsi psal)... :lol: :?: :lol:
Pletes paty pres devaty, ja ty udaje psal jako srovnani williamsu a sporta a ne M3jek, k tem Mkam patrila jen ta posledni veta a to ze je to generacni rozdil jako M3 e36 a M3 e46... :D A pokud bych mel byt konkretnejsi tak E36 M3 3.0 a M3 E46... :D

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“