co je blbost, tu červenou přejel umyslně,co čekal,že tam nic nepojede, jestli ho bude někdo soudit tak za umyslne ublížení na zdraví z následkem smrtiDeliquente píše:To je blbost !Pokud se jedná o umyslné zabití tak možná ano ,ale ne při nehodě ,at se stala jakkoliv.
TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh
- DitrTKOZ
- Moderátor
gdyž jedu na červenou nebo rychle...taxi musím uvědomit co dělám.....a musím si taky uvědomit následky....ale za umyslne ho myslím si soudit nebudou...blázen píše:co je blbost, tu červenou přejel umyslně,co čekal,že tam nic nepojede, jestli ho bude někdo soudit tak za umyslne ublížení na zdraví z následkem smrtiDeliquente píše:To je blbost !Pokud se jedná o umyslné zabití tak možná ano ,ale ne při nehodě ,at se stala jakkoliv.

tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

proto když si to uvědomuji,tak to dělám úmyslně..DitrTKOZ píše:gdyž jedu na červenou nebo rychle...taxi musím uvědomit co dělám.....a musím si taky uvědomit následky....ale za umyslne ho myslím si soudit nebudou...blázen píše:co je blbost, tu červenou přejel umyslně,co čekal,že tam nic nepojede, jestli ho bude někdo soudit tak za umyslne ublížení na zdraví z následkem smrtiDeliquente píše:To je blbost !Pokud se jedná o umyslné zabití tak možná ano ,ale ne při nehodě ,at se stala jakkoliv.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
a podle toho usuezuješ že neumřel jo ? kapku mimo tenhle názor ...blázen píše:správný trest je oko za oko, zabije neviného, tak zemře, ale ten kamarád ještě neumřel,pač sem tam byl dneska na místě nehody nejsou svíčky ..nicPipotuning píše:taky mu přeji ať se uzdraví!Ale taky pak at čelí správnemu trestu ,který bude i tak malý za lidský život!!Na napravení je už pozdě nad tim měl uvažovat než se to stalo!!Freeman_TKOZ píše:Počkám si na veškeré info.. ale pokud to je tak, tak mě tommy sklamal... ale přeju mu brzké uzdravení a snad si uvědomí co udělal a napraví se...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- DitrTKOZ
- Moderátor
nevím no...tomuhle tomu moc nerozumím....tagže se do toho nebudu moc vkládat.....blázen píše:proto když si to uvědomuji,tak to dělám úmyslně..DitrTKOZ píše:gdyž jedu na červenou nebo rychle...taxi musím uvědomit co dělám.....a musím si taky uvědomit následky....ale za umyslne ho myslím si soudit nebudou...blázen píše: co je blbost, tu červenou přejel umyslně,co čekal,že tam nic nepojede, jestli ho bude někdo soudit tak za umyslne ublížení na zdraví z následkem smrti
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tak ,podle informací kluk už umřel!MarauderZ28 píše:a podle toho usuezuješ že neumřel jo ? kapku mimo tenhle názor ...blázen píše:správný trest je oko za oko, zabije neviného, tak zemře, ale ten kamarád ještě neumřel,pač sem tam byl dneska na místě nehody nejsou svíčky ..nicPipotuning píše: taky mu přeji ať se uzdraví!Ale taky pak at čelí správnemu trestu ,který bude i tak malý za lidský život!!Na napravení je už pozdě nad tim měl uvažovat než se to stalo!!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben

ex Xclusivecars-............

jelikož jeho rodina bydlí opravdu blizoučko tak ano, navíc, bych to už patrně věděl od přátelMarauderZ28 píše:a podle toho usuezuješ že neumřel jo ? kapku mimo tenhle názor ...blázen píše:správný trest je oko za oko, zabije neviného, tak zemře, ale ten kamarád ještě neumřel,pač sem tam byl dneska na místě nehody nejsou svíčky ..nicPipotuning píše: taky mu přeji ať se uzdraví!Ale taky pak at čelí správnemu trestu ,který bude i tak malý za lidský život!!Na napravení je už pozdě nad tim měl uvažovat než se to stalo!!
-
- Kontaktovat uživatele:
- Midas_Tkoz
- Kontaktovat uživatele:
- Midas_Tkoz
- Kontaktovat uživatele:
No tak...tak teď jsem jsem se dozvěděl pravdu!!!Ohledně Tommyho...
Asi mi dáte za pravdu když řeknu že Tommy udělá dobře když se odstěhuje,nebo půjde rovnou do lochu
Kámoš mi teď psal...poté volal na Skype!
posílám foto co mi psal....je to rozhovor z ICQ...psal mi že nejde do školy...ale zapálit svíčky!
Potom mi volal přes icq...
stalo se to,že Tommy jel ve 130km/h na ČERVENOU,Pasat měl zelenou,tak vyjel na cestu,on ale nevěděl že mu tam vjede Bawo ve 130 na červenou!pokusil se to strhnout ale nepodařilo se!
17-ti letý kluk byl spolujezdec v Bawu!Jel s Tommy protože ho Mistr pustil ze školy dřív.
Tommy měl proražené plíce(proto ta operace)drží ho v umělém spánku.
17-ti letý kluk bude odpojen od přístrojů...polámané nohy,proražený hrudník a těžký otřes mozku!něco s páteří....je na tom hodně špatně!!!Bude odpojen a následně bude pohřeb!
V zadu seděl ještě jeden...ten má údajně jen lehké zranění....popálené ruce nebo co.
Takže,
tommy to celé posral!!!!!!! 
Asi mi dáte za pravdu když řeknu že Tommy udělá dobře když se odstěhuje,nebo půjde rovnou do lochu

Kámoš mi teď psal...poté volal na Skype!
posílám foto co mi psal....je to rozhovor z ICQ...psal mi že nejde do školy...ale zapálit svíčky!
Potom mi volal přes icq...
stalo se to,že Tommy jel ve 130km/h na ČERVENOU,Pasat měl zelenou,tak vyjel na cestu,on ale nevěděl že mu tam vjede Bawo ve 130 na červenou!pokusil se to strhnout ale nepodařilo se!
17-ti letý kluk byl spolujezdec v Bawu!Jel s Tommy protože ho Mistr pustil ze školy dřív.
Tommy měl proražené plíce(proto ta operace)drží ho v umělém spánku.
17-ti letý kluk bude odpojen od přístrojů...polámané nohy,proražený hrudník a těžký otřes mozku!něco s páteří....je na tom hodně špatně!!!Bude odpojen a následně bude pohřeb!
V zadu seděl ještě jeden...ten má údajně jen lehké zranění....popálené ruce nebo co.
Takže,

- Přílohy
-
- tomy.JPG (43.11 KiB) Zobrazeno 1623 x
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Jeden mrtvýblázen píše:jelikož jeho rodina bydlí opravdu blizoučko tak ano, navíc, bych to už patrně věděl od přátelMarauderZ28 píše:a podle toho usuezuješ že neumřel jo ? kapku mimo tenhle názor ...blázen píše: správný trest je oko za oko, zabije neviného, tak zemře, ale ten kamarád ještě neumřel,pač sem tam byl dneska na místě nehody nejsou svíčky ..nic
Jeden s 20% šancí na přežití
Jeden v kómatu
Jeden s lehčími zraněními
Takže se potvrdilo že jsi věděl naprostý prd a jako vždy jsi dělal strašně chytrýho ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh
a mozek selhal spíš tomu driverovi co řídil ten střep ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Takhle mi to bylo řečeno osobně demonemMarauderZ28 píše:Jeden mrtvýblázen píše:jelikož jeho rodina bydlí opravdu blizoučko tak ano, navíc, bych to už patrně věděl od přátelMarauderZ28 píše: a podle toho usuezuješ že neumřel jo ? kapku mimo tenhle názor ...
Jeden v kómatu
Takže se potvrdilo že jsi věděl naprostý prd a jako vždy jsi dělal strašně chytrýho ...
Naposledy upravil(a) Freeman_TKOZ dne 28 lis 2006 11:43, celkem upraveno 1 x.
- Midas_Tkoz
- Kontaktovat uživatele:
Re: TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh
no jo no....TomyQ to trochu nedal!Co jsem slyšel tak je na něj hooodně lidí nasraných!!!MarauderZ28 píše:a mozek selhal spíš tomu driverovi co řídil ten střep ...

Nedivím se...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si myslel mě tak jsem měl prakticky pravduMarauderZ28 píše: Jeden mrtvý
Jeden v kómatu
Jeden v kómatu - Tommy (umělé kóma)
Jeden s lehčími zraněními - Tommyho brácha
Jeden mrtvý -
Jeden s 20% šancí na přežití - (tak to bylo řečeno demonem na TKOZ, bylo to citované, napsal že je zde jeden s 20% šancí na přežití a pak napsal že je jeden mrtev, nevěděl jsem že se jedná o toho samého). Jinak jsou údaje pravdivé. Jen jsem jsem si neuvědomil že mluví o tom samém

Naposledy upravil(a) Freeman_TKOZ dne 28 lis 2006 11:42, celkem upraveno 1 x.
to debatuješ semnou?MarauderZ28 píše:Jeden mrtvýblázen píše:jelikož jeho rodina bydlí opravdu blizoučko tak ano, navíc, bych to už patrně věděl od přátelMarauderZ28 píše: a podle toho usuezuješ že neumřel jo ? kapku mimo tenhle názor ...
Jeden v kómatu
-
- Kontaktovat uživatele:
slovník je v poho!! Ono nejde zabránit těmto slovům!!Freeman_TKOZ píše:Tommy mě tímto zklamal.. Nedokážu si představit jak mohl jet 130 ne červenouJe to kurevská chyba a ještě když někoho vezu tak za něj mám zodpovědnost a nedělám cipárny! Tohleto kurevsky posral! (sorry za slovník)
Pokud je to tak,jak to píšete,opravdu to ,,posral",ale nechte ho teď být,sám má starosti se sebou a svým životem!!
Třeba se Vám pak svěří,co ho k tomu vedlo nebo jak to bylo ve skutečnosti!!
Mnohdy jsou jen skreslené informace!!
- Midas_Tkoz
- Kontaktovat uživatele:
to je jednoduchý, prostě další mladej blbeček co si myslel že je na silnicích kingmazda323 píše:slovník je v poho!! Ono nejde zabránit těmto slovům!!Freeman_TKOZ píše:Tommy mě tímto zklamal.. Nedokážu si představit jak mohl jet 130 ne červenouJe to kurevská chyba a ještě když někoho vezu tak za něj mám zodpovědnost a nedělám cipárny! Tohleto kurevsky posral! (sorry za slovník)
Pokud je to tak,jak to píšete,opravdu to ,,posral",ale nechte ho teď být,sám má starosti se sebou a svým životem!!
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jojojo
No souhlasím s Tebou midasi. Je to mazec a toto byla uplná pičovina co udělal, ale také za to zaplatíl.No bohužel ale dráž to odnesl ten kluk. Je mi ho líto. A neví někdo něco o posadce toho Pasatu? Jak z toho vyvazli? No snad už nikdy tommy nesedne zavolant. Aspoň ja bych mu to nedovolil.
- Midas_Tkoz
- Kontaktovat uživatele:
to MarauderZ28:hele....můžu se zeptat....proč jsi tu v sekci Ostrava?Když víš že Prahu nemáme v lásce!!!
A proč tu meleš hovna!?Se tu něco napíše,člověk ti řekne že to jenom slyšel a ty se hned nasereš a napíšeš že neměl pravdu!!!
Víš co...já taky si nejsem na 100% jistý jestli to tak je...ale mělo by to tak být!!!
sorka...
A proč tu meleš hovna!?Se tu něco napíše,člověk ti řekne že to jenom slyšel a ty se hned nasereš a napíšeš že neměl pravdu!!!
Víš co...já taky si nejsem na 100% jistý jestli to tak je...ale mělo by to tak být!!!

sorka...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědav, ale jak mám nové auto tak a ještě vezu lidi tak s tím přece nedělám pičoviny jak nějaký king, nevím co to auto může udělat a ještě mám zodpovědnost za lidi co sebou vozím!! Taky když mám sebou mladou tak nedělám cipárny! Mám o ní strach! Mám za ní odpovědnost! Se mnou pal čert... beze mě se svět obejde.. ale mám přece jenom nějakou zodpovědnost vůči těm které vezu!mazda323 píše:slovník je v poho!! Ono nejde zabránit těmto slovům!!

- Midas_Tkoz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jojojo
Asi tak nějak!Prostě...jestli je barvoslepej...že tam je červená...a on tomu ještě přitne na 130....sorry,ale kokotina nehorázná!!!!mie009 píše:No souhlasím s Tebou midasi. Je to mazec a toto byla uplná pičovina co udělal, ale také za to zaplatíl.No bohužel ale dráž to odnesl ten kluk. Je mi ho líto. A neví někdo něco o posadce toho Pasatu? Jak z toho vyvazli? No snad už nikdy tommy nesedne zavolant. Aspoň ja bych mu to nedovolil.

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jojojo
Scháním... zatím nic bližšího... možná potom budou i fota...mie009 píše:No souhlasím s Tebou midasi. Je to mazec a toto byla uplná pičovina co udělal, ale také za to zaplatíl.No bohužel ale dráž to odnesl ten kluk. Je mi ho líto. A neví někdo něco o posadce toho Pasatu? Jak z toho vyvazli? No snad už nikdy tommy nesedne zavolant. Aspoň ja bych mu to nedovolil.
je to blbý!!
Holt je to tak,dneska se musíš spolehnout jen sám na sebe!! Nikdy nevíš,na jakýho ,,jezdce" narazíš!!
Já osobně taky jezdím optarně,pokud mám v autě posádku,tím spíš,je-li to někdo z rodiny či mladá!!
Co ho k tomu vedlo ví jen on sám!!Ale zaplatil za to nejen on,ale i jiní tím nejcennějším!!
Držte se klucí!!
Holt je to tak,dneska se musíš spolehnout jen sám na sebe!! Nikdy nevíš,na jakýho ,,jezdce" narazíš!!
Já osobně taky jezdím optarně,pokud mám v autě posádku,tím spíš,je-li to někdo z rodiny či mladá!!
Co ho k tomu vedlo ví jen on sám!!Ale zaplatil za to nejen on,ale i jiní tím nejcennějším!!
Držte se klucí!!