Je Civic jako Crx a pes jako Honda jelen....Zemi píše:Neni Civic jako Civic...Fazeey píše:masová záležitostZemi píše:Koncern je masova zalezitost bez emoci (a to pisou vsude mozne neni to z my hlavy)... S tim nic neudelas. At mas 25JUBI nebo 23ZEMI... Takze jestli jsi Boss uz se s nami veterany s auty od pradedecku nebudes zahazovat.Jen abys takovyho nasranyho veterana jednou nepotkal.
Ale ty mas jubilejni edici tak bys byl zcela nad veci pac mas fauve s teckem.
kdežto např. civic, to jsou kusovky
Změna zvuku u výfucku GIV GTI
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Změna zvuku u výfucku GIV GTI
when I grow up, I want to be a racing driver
Nevim, myslim si ze to nebude az zas takovy problem, GTI urco bez katu nekde jezdi, spis jestli uz to nekdo resil?Petr78 píše:To je velmi dobrá otázkasuskyin píše:jen mala otazka k tematu, jak se resi odstraneni katu u VW vozu, ktery s oblibou pouziva 2 lambdy?
![]()
Podle mě to asi bude velký problém.
Já osobně bych teda katalizátor neodstraňoval, z toho už jsem vyrostl.

323 GTX BG
-
já řešim opačnej problém, mám P 205 GTI, origo vejfuk šel do kopru, taxme místo něj dali 55 trubku od svodů aš dozadu, kde mám jen malej tlumič WM Sport, zvuk je fajn hlavně při vyšších otáčkách, ale je to MOC hlasitý (každý ráno čekám, že mě někdo zabije, kdyš odjíždím do práce), taxem sem se chtěl zeptat, jak to ztlumit, ale zvuk byl furt stejnej, jen tišší... de to ???
- Ričrd@johan
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
fakt se mi do toho nechtělo ale srát na hlavu si nenechám...takže, s tím civicem jsem nikdy neřekl že mu nakopu, jen jsem se ptal jak by to vypadalo a to je rozdílFCS píše:Prozradíš nám úpravy na tvé 1,8T?Nebo si máme dále myslet,že jsi pouze kecal?Black Racer píše:tak je to pravda, nejde to tady od 10-ti k 5-ti ale tovnou k nule, nu což, pomalu se v ale životě smiřuju s jakýma lidma tu musíme žít, někdy se stejně ale divím že jsme na tom vůbec tak jak na tom jsme....a to si ještě stěžujem![]()
napsal jsi, že se pomalu smiřuješ s lidma,jaký tu jsou...víš,onavětšina lidí jetu normální, ale pak přijde nějakej debílek a začne tu nejdřív kecat všude,jak nakope prdel Civicu VTi se svou smradlavou G4 1,8T 150PS..to samo zvedne lavinu ohlasů,bo je to nesmysl...nakonec ty jsi byl za největšího chudáka,kterému bylo nejvíce ukřivděno...no,víš sám,jak to tu někdy v létě bylo...
Teďka přijdeš s výfukem,ano...chceš se něco dozvědět...nic proti,ale kdybys nezačal kecal otom,jak díky několika blbostem máš najednou pod kapotou 200PS.
Nediv se poté,co vždycky plácneš totální hovadinu,že jsi za největšího debílka

a za druhý nevím kde jsi sebral toto: (vzduchový filtr +10PS,BOV+5PS,laděná koncovka +15PS...), to mně fakt hlava nebere
- Ričrd@johan
No...a nejostrejsi zvuk vzdy vznikne odstranenim katu...taky vyzkouseno...zacne to tak rezonovat...jako pila...kdezto s katem je to takovy tlumeny porad.Ale s odstranenim katu jsem prisel o zatah kolem 2000ot.Jede to az kolem 3000 a pak nad 6000 lip nez s katem.Znamy si na audi... hodne znama ze srazu...zluta kombi S4 na 18"RH...nechal vyhodit katy a dat rezonatory,melo to 2 turba...dva katy.No a turba se prestali roztacet,protoze ve vyfuku zanikl pretlak.Tak to sli katy zpet...ale sportovni a to bylo teprv svezeni.Melo to kolem 300 koniku nejak...obsah myslim 2,7...benzin... 

White Corolla E10 1,6 Si
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
tak se zvedni s tý židle, sedíš asi v pěkných sračkáchZemi píše:K vypsani uprav se nema... Hlavne ze je hned vostrej... Hlavne mi nerikej ze je to cipem to bych se asi posral na zidli a na novou nemam.
http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... pic&t=6549
vše osvědčeno

jinak já proti japoncům nic nemám ba naopak, nevím proč VY to všechno házíte do extrémů a navíc mimo téma

- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
možná 2.8 V6 Biturbo?! asi kecám ale je to možný, koncernovka no:DRičrd@johan píše:No...a nejostrejsi zvuk vzdy vznikne odstranenim katu...taky vyzkouseno...zacne to tak rezonovat...jako pila...kdezto s katem je to takovy tlumeny porad.Ale s odstranenim katu jsem prisel o zatah kolem 2000ot.Jede to az kolem 3000 a pak nad 6000 lip nez s katem.Znamy si na audi... hodne znama ze srazu...zluta kombi S4 na 18"RH...nechal vyhodit katy a dat rezonatory,melo to 2 turba...dva katy.No a turba se prestali roztacet,protoze ve vyfuku zanikl pretlak.Tak to sli katy zpet...ale sportovni a to bylo teprv svezeni.Melo to kolem 300 koniku nejak...obsah myslim 2,7...benzin...
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A důkaz tam byl kde, že to říkal oni? co graf z brzdy?Black Racer píše:tak se zvedni s tý židle, sedíš asi v pěkných sračkáchZemi píše:K vypsani uprav se nema... Hlavne ze je hned vostrej... Hlavne mi nerikej ze je to cipem to bych se asi posral na zidli a na novou nemam.
vše osvědčeno![]()
jinak já proti japoncům nic nemám ba naopak, nevím proč VY to všechno házíte do extrémů a navíc mimo téma![]()
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Black Racer píše:tak se zvedni s tý židle, sedíš asi v pěkných sračkáchZemi píše:K vypsani uprav se nema... Hlavne ze je hned vostrej... Hlavne mi nerikej ze je to cipem to bych se asi posral na zidli a na novou nemam.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
MKTech - VWclubový profik přes toto....osvědčeno již u bago spokojených zákázníků a klubákůFáboš píše:A důkaz tam byl kde, že to říkal oni? co graf z brzdy?Black Racer píše:tak se zvedni s tý židle, sedíš asi v pěkných sračkáchZemi píše:K vypsani uprav se nema... Hlavne ze je hned vostrej... Hlavne mi nerikej ze je to cipem to bych se asi posral na zidli a na novou nemam.
vše osvědčeno![]()
jinak já proti japoncům nic nemám ba naopak, nevím proč VY to všechno házíte do extrémů a navíc mimo téma![]()

- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
budu o tom uvažovatZemi píše:Black Racer píše:tak se zvedni s tý židle, sedíš asi v pěkných sračkáchZemi píše:K vypsani uprav se nema... Hlavne ze je hned vostrej... Hlavne mi nerikej ze je to cipem to bych se asi posral na zidli a na novou nemam.
http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... pic&t=6549Toho ****** ze sebe delas nebo jim jsi?
Zajed na digi vahu, prijed ke me a ja ti ukazu kolik mas HP na kolech... Pak si muzeme povidat dale...

jinak díky všem za odpovědi k věci a tématu

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bacha abys s tim "144kW" chipem brzo neodpalil Turbo jako se to stalo jinym... Zkus nejdriv nahodit vetsi IC... Pak treba vetsi vstriky... Pak vetsi turbo. A pak muzes jit na upravu SW.
Vzdyt Rajdlose asi znas tak se informuj... Sice jsem ho jezdit nikde nevidel, ale neco vedet bude...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Teda, vetsi ptakovinu jsem opravdu jeste neslysel. Aby turbomotor jel po vyndani prekazek z vyfuku hur je nesmysl. Spis "pan znamy" mel druhou lambdu za katem, jinak si neumim vysvetlit ztratu efektivity motoru. Mimochodem, prave pretlak ve vyfuku je nepritelem turbomotoru, takze snazit se o jeho vytvoreni je naprosta blbost.Ričrd@johan píše:No...a nejostrejsi zvuk vzdy vznikne odstranenim katu...taky vyzkouseno...zacne to tak rezonovat...jako pila...kdezto s katem je to takovy tlumeny porad.Ale s odstranenim katu jsem prisel o zatah kolem 2000ot.Jede to az kolem 3000 a pak nad 6000 lip nez s katem.Znamy si na audi... hodne znama ze srazu...zluta kombi S4 na 18"RH...nechal vyhodit katy a dat rezonatory,melo to 2 turba...dva katy.No a turba se prestali roztacet,protoze ve vyfuku zanikl pretlak.Tak to sli katy zpet...ale sportovni a to bylo teprv svezeni.Melo to kolem 300 koniku nejak...obsah myslim 2,7...benzin...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
pokud se zmeni protitlak ve vyfuku nebo/a pomery v sani tak se turbo muze dostat ve svoji charakteristice do oblasti ve ktere nema takovou ucinnost, co sem cetl tak se s tim potykali u saabu kdy na viggen davali vetsi ic, v kombinaci se 3'' vyfukem pruchozim ktery to tolik neomezoval tak to puvodni turbo proste uz nebylo v kompresorove charakteristice v oblasti velke ucinnosti a vyresili to vetsim turbem
ja som mal katy 4 ... a teraz nemam ziadny a vykon sa dokonca zvysilRičrd@johan píše:No...a nejostrejsi zvuk vzdy vznikne odstranenim katu...taky vyzkouseno...zacne to tak rezonovat...jako pila...kdezto s katem je to takovy tlumeny porad.Ale s odstranenim katu jsem prisel o zatah kolem 2000ot.Jede to az kolem 3000 a pak nad 6000 lip nez s katem.Znamy si na audi... hodne znama ze srazu...zluta kombi S4 na 18"RH...nechal vyhodit katy a dat rezonatory,melo to 2 turba...dva katy.No a turba se prestali roztacet,protoze ve vyfuku zanikl pretlak.Tak to sli katy zpet...ale sportovni a to bylo teprv svezeni.Melo to kolem 300 koniku nejak...obsah myslim 2,7...benzin...

when I grow up, I want to be a racing driver
To jsou spis vyjmecny pripady bych rekl a jen odebrani katu se mi nezda byt srovnatelny s 3" vyfukemsemysak píše:pokud se zmeni protitlak ve vyfuku nebo/a pomery v sani tak se turbo muze dostat ve svoji charakteristice do oblasti ve ktere nema takovou ucinnost, co sem cetl tak se s tim potykali u saabu kdy na viggen davali vetsi ic, v kombinaci se 3'' vyfukem pruchozim ktery to tolik neomezoval tak to puvodni turbo proste uz nebylo v kompresorove charakteristice v oblasti velke ucinnosti a vyresili to vetsim turbem

-
ty voe vy a vas japan club ste vazne vostry.....vam se clovek vzdycky zasmeje.....jeste pred chvily ste meli koncerny taky ale po zhlidnuti FaF jsou z vas experti pres nizko objemovy a vysokootackovy malo-motory........on se vas vubec nechtel ptat na nejakou vasi kritiku chtel jen poradit ale to vy kamikaze asi neumite,jen mit plnou hubu kecu
..........jo a jinak ja bych se radsi moc u 20V Turbo ve vejfuku nehrabal nedela to dobrotu 

nevim no, ten 3'' vyfuk je u tech saabu docela standardni zakladni uprava za par korun, jelikoz se delaji primo na auto a muzes si vybat pocet tlumicu druh katu nebo bez katu nerez nebo normalni a sou s tim saabisti reklbych spokojeny, se divim kdyby na uzasneho nabuseneho golfa neco podobnyho taky nebylo
hmm usupřiček je vyzskoušen 3" výfuk také a non problemo
ale to beaver jiste ví 
..njn to jsou naše předpotopní motory

..njn to jsou naše předpotopní motory

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
smradlavej golf,skur...a honda atd.To je fakt super cteni.Ja sem mel civica vti,ctr,imprezu gt a nevidim duvod proc bych mel pomlouvat ostatni znacky?Ted mam golfa vr6 a jsem s nim strasne spokojenej a reci o tom ze je to koncern bez emoci me nejak nedavaj smysl.Nevim proc se tady porad tak urazite,preci kazdej ma svoje auto rad a nenecha si ho spinit,kazdy ma svoje pro a proti a rikat ze tohle auto je srot a to ze je lepsi......
ach jo
ach jo
mikevr6 píše:smradlavej golf,skur...a honda atd.To je fakt super cteni.Ja sem mel civica vti,ctr,imprezu gt a nevidim duvod proc bych mel pomlouvat ostatni znacky?Ted mam golfa vr6 a jsem s nim strasne spokojenej a reci o tom ze je to koncern bez emoci me nejak nedavaj smysl.Nevim proc se tady porad tak urazite,preci kazdej ma svoje auto rad a nenecha si ho spinit,kazdy ma svoje pro a proti a rikat ze tohle auto je srot a to ze je lepsi......
ach jo

Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
ty budeš asi vostrej tuner,coBigYoeKing píše:ty voe vy a vas japan club ste vazne vostry.....vam se clovek vzdycky zasmeje.....jeste pred chvily ste meli koncerny taky ale po zhlidnuti FaF jsou z vas experti pres nizko objemovy a vysokootackovy malo-motory........on se vas vubec nechtel ptat na nejakou vasi kritiku chtel jen poradit ale to vy kamikaze asi neumite,jen mit plnou hubu kecu..........jo a jinak ja bych se radsi moc u 20V Turbo ve vejfuku nehrabal nedela to dobrotu

Plne s tebou souhlasim. Kliknu na tema o kterym si myslim, ze se v nem neco uzitecnuho dovim a ctu tyhle jejich detinsky nazory typu ja mam hezci auticko,... ne ja, nee jaa atd. Jak maly kluci furt do kola a o nicem.mikevr6 píše:smradlavej golf,skur...a honda atd.To je fakt super cteni.Ja sem mel civica vti,ctr,imprezu gt a nevidim duvod proc bych mel pomlouvat ostatni znacky?Ted mam golfa vr6 a jsem s nim strasne spokojenej a reci o tom ze je to koncern bez emoci me nejak nedavaj smysl.Nevim proc se tady porad tak urazite,preci kazdej ma svoje auto rad a nenecha si ho spinit,kazdy ma svoje pro a proti a rikat ze tohle auto je srot a to ze je lepsi......
ach jo
S jakym jmenovanych aut si ty osobne byl nejvic spokojen?
Asi tě zklamu, ale pokud nepočítáš Favorita z roku 1990 do koncernu, tak jsem žádnej neměl. Shlédnutí FaF ze mě experta neudělalo a vzhledem k těm kecům co film obsahoval bych se dost divil, kdyby z někoho experta udělalBigYoeKing píše:ty voe vy a vas japan club ste vazne vostry.....vam se clovek vzdycky zasmeje.....jeste pred chvily ste meli koncerny taky ale po zhlidnuti FaF jsou z vas experti pres nizko objemovy a vysokootackovy malo-motory........on se vas vubec nechtel ptat na nejakou vasi kritiku chtel jen poradit ale to vy kamikaze asi neumite,jen mit plnou hubu kecu..........jo a jinak ja bych se radsi moc u 20V Turbo ve vejfuku nehrabal nedela to dobrotu

mel sem moc rad crx ale to sem mel 18 a bylo to moje prvni rychly auto.Nejradeji ale vzpominam na imprezu,mela 280ps a bylo to sakra dobry svezeni.Co se tyce ostatnich aut tak sem hodne spokojenej s vr6,mam na ni svody a vyfuk supersprint,jede hodne dobre a spotreba taky ujde.Je to uz moje 6ta vr6 tak uz ty auta znam naspamnet a uz bych asi nemenil.
Leda tak za imprezu ale to by musela bejt jak ta moje bejvala
Leda tak za imprezu ale to by musela bejt jak ta moje bejvala

- Přílohy
-
- moje subarko.jpg (53.36 KiB) Zobrazeno 1573 x
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ja uz radsi psat nebudu.
To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tak povidej,me by to celkem zajimaloZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.

Me tekymikevr6 píše:tak povidej,me by to celkem zajimaloZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.