benga píše:chtěl bych se tímto omluvit všem kterým sem ublížil tento týden byl umě nejhorší všechno semi rozpadlo že nemám už ani chut žít prostě všechno je v trapu jsem bez auta bez holky kterou sem miloval a z dluhama na krku![]()
![]()
![]()
tím už mi nezbývá nic než skončit ze vším .
![]()
![]()
tímto děkuji za pochopení díky vám za všechno nejvíc Honzíkovy 013 a jeho Verče ,a Houmíkovy dík za vše zlatíčka ale už je toho namě moc .......................................
Hele řeknu ti jedno. Neházej flintu do žita. Dluhy se zaplatěj, problemy vyřešej, auto bude jiný a ženskejch je na světě mraky. Ženská je jako tramvaj. Jedna odjede a za pět minut je tu jiná.benga píše:chtěl bych se tímto omluvit všem kterým sem ublížil tento týden byl umě nejhorší všechno semi rozpadlo že nemám už ani chut žít prostě všechno je v trapu jsem bez auta bez holky kterou sem miloval a z dluhama na krku![]()
![]()
![]()
tím už mi nezbývá nic než skončit ze vším .
![]()
![]()
tímto děkuji za pochopení díky vám za všechno nejvíc Honzíkovy 013 a jeho Verče ,a Houmíkovy dík za vše zlatíčka ale už je toho namě moc .......................................
bageta píše:Bengače neznám,ale beru to tak,že každej se někdy dostane do nějakýho srabu,že si myslí,že není jak dál.ALE JESTLI TOHO ZNEUŽÍVÁ???
A dokonce sem tam píšou i ze stejný IPLukash píše:major:hele ty se mi zdáš nějakej divnej,bydliště máš v okresu karviná a když vyhledám starší příspěvky tak píšeš že jsi z prahy šest a máš úplně stejný styl psaní jako bengoš tím chci říct stejný chyby![]()
![]()
Ritchma píše:A dokonce sem tam píšou i ze stejný IPLukash píše:major:hele ty se mi zdáš nějakej divnej,bydliště máš v okresu karviná a když vyhledám starší příspěvky tak píšeš že jsi z prahy šest a máš úplně stejný styl psaní jako bengoš tím chci říct stejný chyby![]()
![]()