Obrazky atd III.

Tuningová scéna ve Varech a okolí
Zamčeno
wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

lambo dvere na kombiku :pray: mel udelat vsechny dvere a u lamba by mu mohli zavidet takovej cervenej eskort to bylo peknej kousek s lambama :lol: 8)

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

V12 píše:Booze boooze..... porovnavas neporovnatelny :roll:
No co,je to zhruba stejně smysluplný srovnání jako to tvoje Cayenne vs. mnoho lepších aut za zlomek ceny.
wrenklin píše:lambo dvere na kombiku :pray: mel udelat vsechny dvere a u lamba by mu mohli zavidet takovej cervenej eskort to bylo peknej kousek s lambama :lol: 8)
Jako myslíš na Eskládovo?To by tam potom ještě mohl domalovat puntíky a měl by z toho berušku! :lol:
✠Luftwaffle✠

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

hattori_hanzo píše:
V12 píše:Booze boooze..... porovnavas neporovnatelny :roll:
No co,je to zhruba stejně smysluplný srovnání jako to tvoje Cayenne vs. mnoho lepších aut za zlomek ceny.
wrenklin píše:lambo dvere na kombiku :pray: mel udelat vsechny dvere a u lamba by mu mohli zavidet takovej cervenej eskort to bylo peknej kousek s lambama :lol: 8)
Jako myslíš na Eskládovo?To by tam potom ještě mohl domalovat puntíky a měl by z toho berušku! :lol:
mno to teda nevim.....psal jsi ze NEEXISTUJE LEPSI AUTO PRO VYKLIZENI LEVEHO PRUHU DALNICE a to ze jsem napsal, ze bych teda vedel o lepsich ktery skutecne stoji zlomek toho porsche, tak na tom vazne nevidim nic nesmyslplneho narozdil od toho, kdyz porovnavas auta naprosto,ale naprosto neporovnatelna.... a jen tak mimochodem, kolik ze to ma vubec maximalni rychlost ??
R6 twin turbo + V10 + V12

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

V12 píše:mno to teda nevim.....psal jsi ze NEEXISTUJE LEPSI AUTO PRO VYKLIZENI LEVEHO PRUHU DALNICE a to ze jsem napsal, ze bych teda vedel o lepsich ktery skutecne stoji zlomek toho porsche, tak na tom vazne nevidim nic nesmyslplneho narozdil od toho, kdyz porovnavas auta naprosto,ale naprosto neporovnatelna.... a jen tak mimochodem, kolik ze to ma vubec maximalni rychlost ??
Pravda,ještě je tu Dodge Ram SRT-10,ten je ještě poněkud monstróznější! 8)
Asi takhle - motor je vpředu uloženej V8 4,5 litru s 340 koňma,420Nm,pohon všech kol,cca 2245kg,vyšší těžiště,kotouče o průměru 330mm s šestipístkovejma třmenama a podvozek vybavenej PSM(po faceliftu by měl bejt PASM).Maximálka je 242km/h a stovka za sedum sekund... :wink:
Proti tomu máme vzadu uloženej V12 5,4 litru,326 koní,z nuly na sto za 6,6 ,maximálku omezenou na 250km/h,pohon zadních kol a nízko položený těžíště a váhu kolem 1900 kilo!
Už takhle na papíře ten Cayenne tolik neztrácí,na to že je to suvčko ne!

Taky ovšem existujou věci jako Cayenne Gemballa a tam už se dostáváme na jiný hodnoty - 750koní,1120Nm,stovka za 4,3 a maximálka 315km/h!
Proti tomu už na silnici pokud neřídíš Brabus E V12 není moc argumentů! :lol:

Obrázek
✠Luftwaffle✠

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Re: Obrazky atd III.

Příspěvek od Mikael »

BTW...Cayenne Gemballa jsem mel moznost videt na vlastni oci...malem jsem naboural,kdyz me to mijelo.Potom jsme to honili (jel pomalicku),ale brzy uhnul.Ani foto sme nestihli....a Dodge Ram SRT-10 me predjizdel v Nemecku.Tenkrat sem vyzdimal z druhyho Saaba "tachometrovejch" 215 a nechutne me pojel zlutej "pick-up"...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

hattori_hanzo píše:
V12 píše:mno to teda nevim.....psal jsi ze NEEXISTUJE LEPSI AUTO PRO VYKLIZENI LEVEHO PRUHU DALNICE a to ze jsem napsal, ze bych teda vedel o lepsich ktery skutecne stoji zlomek toho porsche, tak na tom vazne nevidim nic nesmyslplneho narozdil od toho, kdyz porovnavas auta naprosto,ale naprosto neporovnatelna.... a jen tak mimochodem, kolik ze to ma vubec maximalni rychlost ??
Pravda,ještě je tu Dodge Ram SRT-10,ten je ještě poněkud monstróznější! 8)
Asi takhle - motor je vpředu uloženej V8 4,5 litru s 340 koňma,420Nm,pohon všech kol,cca 2245kg,vyšší těžiště,kotouče o průměru 330mm s šestipístkovejma třmenama a podvozek vybavenej PSM(po faceliftu by měl bejt PASM).Maximálka je 242km/h a stovka za sedum sekund... :wink:
Proti tomu máme vzadu uloženej V12 5,4 litru,326 koní,z nuly na sto za 6,6 ,maximálku omezenou na 250km/h,pohon zadních kol a nízko položený těžíště a váhu kolem 1900 kilo!
Už takhle na papíře ten Cayenne tolik neztrácí,na to že je to suvčko ne!

Taky ovšem existujou věci jako Cayenne Gemballa a tam už se dostáváme na jiný hodnoty - 750koní,1120Nm,stovka za 4,3 a maximálka 315km/h!
Proti tomu už na silnici pokud neřídíš Brabus E V12 není moc argumentů! :lol:

Obrázek

mno radsi nic.... kdyz si myslis, ze zrovna nad tyhle auta neexistuji lepsi pro vyklizeni leveho pruhu dlanice..... jinak ty paramatry toho porsche nejsou zas tak ojedineli, pac jich dosahuje napr. X5,Q7, MLko atd. Jo a jinac zrovna tenhle model co jsi napsal bych s tou osmou i pojel :lol:

K ty gemballe mno je to hovadsky auto, ale taky uz to neni seriovka :wink:

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Saab 9-7x Aero :?:
Ze vsech zminenych je nejslabsi
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

to mondeo je dobrý ale ten předek mi nnějak nesedí..

ObrázekObrázek
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Obrázek

Koně
1. Cayenne Turbo S
2. Q7 4,2
3. Cayenne S

Krouťák
1. Cayenne Turbo S
2. X5 4,4/Q7 4,2
3. Cayenne S

Maximální rychlost
1. Cayenne Turbo S
2. Q7 4,2
3. Cayenne S

Zrychlení
1. Cayenne Turbo S
2. Cayenne S
3. Q7 4,2

Zajímavý je jak moc velkej rozdíl je mezi Q7 a X5 4,4 když Audi má menší objem.Je skoro na úrovni Mercedesu(vyjma zrychlení a krouťáku kterej je ovšem danej větším objemem)s daleko menší objem...Závěr teda je že X5 těch hodnot nedosahuje ani omylem,Mercedes už vůbec protože nemá potřebnou motorizaci(pominu-li AMG,ale to už se rovnou můžu hodit tu Gemballu)a jedinej kdo se chytá je Q7 ovšem její pohyblivost je diskutabilní protože je všeobecně odsuzovaná za ukrutně těžkej předek!
A nenapsal jsem že by jsi Cayenne s osmou nedal,ale že by tě na normální silnici prohnal!
✠Luftwaffle✠

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

hattori_hanzo píše:Obrázek

Koně
1. Cayenne Turbo S
2. Q7 4,2
3. Cayenne S

Krouťák
1. Cayenne Turbo S
2. X5 4,4/Q7 4,2
3. Cayenne S

Maximální rychlost
1. Cayenne Turbo S
2. Q7 4,2
3. Cayenne S

Zrychlení
1. Cayenne Turbo S
2. Cayenne S
3. Q7 4,2

Zajímavý je jak moc velkej rozdíl je mezi Q7 a X5 4,4 když Audi má menší objem.Je skoro na úrovni Mercedesu(vyjma zrychlení a krouťáku kterej je ovšem danej větším objemem)s daleko menší objem...Závěr teda je že X5 těch hodnot nedosahuje ani omylem,Mercedes už vůbec protože nemá potřebnou motorizaci(pominu-li AMG,ale to už se rovnou můžu hodit tu Gemballu)a jedinej kdo se chytá je Q7 ovšem její pohyblivost je diskutabilní protože je všeobecně odsuzovaná za ukrutně těžkej předek!
A nenapsal jsem že by jsi Cayenne s osmou nedal,ale že by tě na normální silnici prohnal!
Mno je krasny, jak dokazes najit to co potrebujes a pouzit jak se ti to hodi :wink:

BMW X5 4.8is 265 kW (360 koní), 500 Nm, zrychlení na 100 km/hod: 6,1 s, maximálka 246 km/h

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

V12 píše:Mno je krasny, jak dokazes najit to co potrebujes a pouzit jak se ti to hodi :wink:

BMW X5 4.8is 265 kW (360 koní), 500 Nm, zrychlení na 100 km/hod: 6,1 s, maximálka 246 km/h
Tu 4,8 jsem samozřejmě taky viděl,ale říkal jsem si že to už bych sem mohl hodit Touarega 6,0 W12 takže jsem se držel +- podobnýho objemu,ikdyž uznávám že Turbo S není atmosféra ale i tak by byl hodně před tou 4,8... :wink:
✠Luftwaffle✠

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

:lol:
Přílohy
Screenshot 2006-12-10_12-16-53.jpg
Screenshot 2006-12-10_12-16-53.jpg (26.63 KiB) Zobrazeno 1325 x
S-MAX

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

:oops: :wink:
Přílohy
Snímek 032.JPG
Snímek 032.JPG (18.29 KiB) Zobrazeno 1321 x
S-MAX

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Co to kua je??? :? :twisted: Ti uhnily ramena ci co? :shock:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

Show car Spezial 8)

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

hattori_hanzo píše:
V12 píše:Mno je krasny, jak dokazes najit to co potrebujes a pouzit jak se ti to hodi :wink:

Tu 4,8 jsem samozřejmě taky viděl,ale říkal jsem si že to už bych sem mohl hodit Touarega 6,0 W12 takže jsem se držel +- podobnýho objemu,ikdyž uznávám že Turbo S není atmosféra ale i tak by byl hodně před tou 4,8... :wink:
Hmmm...tak ta 4,8 je docela jasny,ze bude nej z tech vsech,kdyz je objemove nekde uplne jinde...ale porad postradam smysl,o co ze Vam to vlastne de???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

:lol: néé žadný uhnilý ramena jen jsem si do mobilu do fotáku stáhnul jeden bezva prográmek.. :?:
Přílohy
Snímek 038.JPG
Snímek 038.JPG (24.88 KiB) Zobrazeno 1300 x
S-MAX

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Mikael píše:Hmmm...tak ta 4,8 je docela jasny,ze bude nej z tech vsech,kdyz je objemove nekde uplne jinde...ale porad postradam smysl,o co ze Vam to vlastne de???
No mě o to vyvrátit Radkovo tvrzení že hodnoty jakejch dosahuje Cayenne nejsou v daným segmentu zase tak běžný jak tvrdí! :wink:
Eskláda píše::lol: néé žadný uhnilý ramena jen jsem si do mobilu do fotáku stáhnul jeden bezva prográmek.. :?:
FaceWarp? :D
✠Luftwaffle✠

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

a kde se da sehnat takovej programek

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

hattori_hanzo píše:
Mikael píše:Hmmm...tak ta 4,8 je docela jasny,ze bude nej z tech vsech,kdyz je objemove nekde uplne jinde...ale porad postradam smysl,o co ze Vam to vlastne de???
No mě o to vyvrátit Radkovo tvrzení že hodnoty jakejch dosahuje Cayenne nejsou v daným segmentu zase tak běžný jak tvrdí! :wink:
Eskláda píše::lol: néé žadný uhnilý ramena jen jsem si do mobilu do fotáku stáhnul jeden bezva prográmek.. :?:
FaceWarp? :D
Mno podle me vcelku ano...pokud nepocitas turbovou verzi(i kdyz ty jsi do sveho zebricku uvedl).... jinak nevim jestli je 0,3l objemu pro nekoho uplne jinde :lol: Jinak si precti co jsi napsal....NEEXISTUJE LEPSI AUTO PRO VYKLIZENI LEVEHO PRUHU DALNICE o tom to cely bylo :wink:

Tak jsem jeste nasel X5 4,6is 347koni 480Nm 240km/h 6,5s 0-100km/h a podotykam, ze je to stary model....

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Porovnaval sem X5 4,8 s MB ML a s Q7...tam je "velkej" rozdil...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

V12 píše:Mno podle me vcelku ano...pokud nepocitas turbovou verzi(i kdyz ty jsi do sveho zebricku uvedl).... jinak nevim jestli je 0,3l objemu pro nekoho uplne jinde :lol: Jinak si precti co jsi napsal....NEEXISTUJE LEPSI AUTO PRO VYKLIZENI LEVEHO PRUHU DALNICE o tom to cely bylo :wink:

Tak jsem jeste nasel X5 4,6is 347koni 480Nm 240km/h 6,5s 0-100km/h a podotykam, ze je to stary model....
Ano,všeobecně se motorističtí novináři shodujou na tom že tomu tak je a já s tím souhlasím...Když tě v levým pruhu vybliká suvčko a ty pokud nejedeš v něčem fakt rychlým musíš potupně uhnout,tak to je opravdu super způsob!Lepší jak kdyby tě vyblikala řvoucí červaná placka! :wink:
Tak na tu 4,6 jsem nikdy nenarazil...Koukám že BMW nemá moc velkej litrovej výkon,když si to srovnám třeba s tím motorem 4,2 od Audi kterej má prapůvod už v první A8 a základ je až na některý technologický vylepšení pořád stejnej!
✠Luftwaffle✠

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

x5 mnam mnam snad jednou se my postesti na stara kolena dis se prez leto nezabyju :rocker: :nx: :nx:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

wrenklin píše:a kde se da sehnat takovej programek
Co máš za telefon?
✠Luftwaffle✠

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

sony erick700i takovej veteran :lol:

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

hattori_hanzo píše:
V12 píše:Mno podle me vcelku ano...pokud nepocitas turbovou verzi(i kdyz ty jsi do sveho zebricku uvedl).... jinak nevim jestli je 0,3l objemu pro nekoho uplne jinde :lol: Jinak si precti co jsi napsal....NEEXISTUJE LEPSI AUTO PRO VYKLIZENI LEVEHO PRUHU DALNICE o tom to cely bylo :wink:

Ano,všeobecně se motorističtí novináři shodujou na tom že tomu tak je a já s tím souhlasím...Když tě v levým pruhu vybliká suvčko a ty pokud nejedeš v něčem fakt rychlým musíš potupně uhnout,tak to je opravdu super způsob!Lepší jak kdyby tě vyblikala řvoucí červaná placka! :wink:
Tak na tu 4,6 jsem nikdy nenarazil...Koukám že BMW nemá moc velkej litrovej výkon,když si to srovnám třeba s tím motorem 4,2 od Audi kterej má prapůvod už v první A8 a základ je až na některý technologický vylepšení pořád stejnej!
Ano BMW u beznych motoru pro bezne modely skutecne nema velky litrovy vykon, protoze to jsou motory staveny na to, aby najezdili nekolik set tisic km bez vetsich investic. Ale ty, jakoz to clovek co se o auta zajima, urcite vis,ze BMW ma taky jedny z nejlepsich motoru na svete(coz uz nekolik let potvruje v ruznych anketach) a co motor z divize M to skvost. Napriklad koncepcne uz peknych par let stary motor z E46 M3 ktery z 3,2l ma az 350koni (bez turba) nebo motor z M5/M6 ktery ma z 5l 507koni (bez turba)

A pokud se vseobecne motorističtí novináři shodujou na tom,ze SUV od Porsche je to nejlepsi auto pro vyklizeniho leveho pruhu dalnice, tak to urcite musi byt pravda :lol:

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

bože, bože :( tak se nehádejte pořát jsou to jen auta a to znamená " čili želva " :lol:

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

hele a už jste viděli sfetovaného papouška já včera doma, když jsem večer šel do kuchyně viděl jsem jak spí náš papoušek :D to je ale mantinel co :D
Přílohy
81.JPG
81.JPG (216.91 KiB) Zobrazeno 1313 x

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

:D ty woe
BBS Motorsport

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Gajda píše:bože, bože :( tak se nehádejte pořát jsou to jen auta a to znamená " čili želva " :lol:
8) to rikam porad... :lol:
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

Zamčeno

Zpět na „Karlovy Vary“